2016 m. vasario 10 d., trečiadienis

Astrologinė Auros prognozė vasario 11-25 dienoms


Artinasi labai prieštaringas periodas, todėl neverta niekur skubėti… Dauguma jausis pakankamai gerai bendraujant su aplinkiniais. Tai išskirtinis metas siūlyti savo idėjas, pristatyti naujus sumanymus vadovybei, visuomenei, įvairioms organizacijoms.
Tikrai sutiksite asmenų, kurie taps jūsų bendraminčiais, gerais draugais, tikrais pagalbininkais, patikimais rėmėjais, užtarėjais. Šiuo metu svarbu būti aktyviems, netingėti ir aktyviau ieškoti reikalingų žmonių, naujos informacijos, naujų idėjų, sprendžiant painias problemas. Žmonės bus itin išradingi, sumanūs, apsukrūs ir žavūs. Tai palankus metas dirbantiems kūrybinį, protinį darbą, taip pat besimokantiems.
Nors šis periodas ir palankus svarbiems susitarimams tvirtinti, vis dėlto neskubėkite pasirašyti dokumentų, atidžiau tikrinkite gaunamą informaciją, nes galimos klaidos. Vairuojant automobilį irgi reikėtų būti atidiems – galima nukentėti per girtus ar išsiblaškiusius vairuotojus. Ir neverta skubėti, kad ir kuo užsiimtumėte, – impulsyvumas brangiai kainuos.  Ramiai viską pamąstykite, pasverkite, o kai priimsite sprendimą – nedvejokite, būkite ryžtingais.

Avinas. Pagalba, tvarkant reikalus, gali ateiti per įtakingą asmenį – tokios pagalbos galima ieškoti visur, net internete. Taip pat atkreipkite dėmesį, ką jums patars draugė, kolegė ar žmona.

Jautis. Galima gera naujiena, liečianti jūsų darbą, karjerą. Tinkamas laikas pasikalbėti apie sunkumus su svarbiu, įtakingu, išmanančiu žmogumi. Jūsų lūkesčiai gali nepasiteisinti.

Dvyniai. Sėkmingas metas, kai į pagalbą ateina draugai, įtakingi asmenys, užsieniečiai. Tinka tvarkyti reikalus, susijusius su jūsų veikla užsienyje ar tolima kelione. Tai bus geras metas sutartims parengti, įsigyti nekilnojamą turtą, brangų daiktą.

Vėžys. Nelengvas periodas, nes ne viskas klostysis taip, kaip norėsis. Nuo problemų nepasislėpsite, todėl  lengviau reaguokite į likimo iššūkius ir per kelias dienas gali išsispręsti  jums svarbūs klausimai.

Liūtas. Galite susidurti su rimta priešprieša. Kad ir ką išgirsite, kad ir kas nutiktų, nesikarščiuokite. Didelė konfliktų, traumų tikimybė – neskubėkite, nesistenkite būti pirmi ir teisūs – tai per brangiai kainuos.

Mergelė. Geriau nesinervinkite ir nepanikuokite, nes tai neigiamai atsilieps jūsų karjerai bei santykiams su viršininku. Venkite atsakingų užduočių, neprisiimkite naujų įsipareigojimų. Sunkumų gali kilti ir dėl tėvų, ypač motinos, – jei nenorite vykdyti jų valios, stenkitės diplomatiškai išsisukti.

Svarstyklės. Daug ką lems jūsų pačių veiklumas, mokėjimas bendrauti, sudominti aplinkinius savo reikalais ir net rūpesčiais. Kreipkitės pagalbos į įtakingą draugą. Tikėkite geromis permainomis ir venkite pyktis su tais, kas jums gali padėti.

Skorpionas. Ne viskas sklandžiai klostysis: bus sunku susitelkti į reikalus, įvairios kliūtys temdys jūsų nuotaiką. Gali tekti įveikti sutuoktinio ar tėvų, taip pat šefo, dalykinių partnerių, pasipriešinimą ar skeptiškumą. Puiki proga įsigyti naują prabangų drabužį.

Šaulys. Labai svarbus metas karjerai, gali puikiai pasisekti. Laukia pripažinimas. Spręsite aktualiausias problemas – tiek dalykines, tiek asmenines. Būsite atidūs, sustiprės intuicija, galite sulaukti idomių  pasiūlymų, išgirsti naudingų pamokymų ir užme gzti naujų pažinčių.

Ožiaragis. Puiki proga spręsti finansinius keblumus – ieškoti naujų išeičių, kaip įveikti seną problemą. Kasdieniame gyvenime jūsų nerimas bus  kažkiek perdėtas. Verta kreiptis pagalbos į draugus – labiau jais pasikliauti. Mažiau įtarinėkite mylimą asmenį – nesiklausykite apkalbų.

Vandenis. Ne viskas jūsų valioje, tačiau aplinkybės jums palankios. Labiau orientuokitės į partnerių, sutuoktinio nuomonę, kvieskitės į pagalbą bičiulius. Nesiimkite rimtų reikalų, jei jūsų nepalaikytų kiti. Drausminkite savo ambicijas.

Žuvys. Geras periodas tarnybiniams reikalams tvarkyti, ieškoti naujos darbo vietos, įkurti savo įmonę. Jei jus slegia sudėtingi santykiai su kolega,  draugiškai su juo pasikalbėkite, tikrai daug kas išsispręs. Palankus metas tikrintis sveikatą, pradėti organizmo stiprinimo, gydymosi kursą, ar išbandyti naują dietą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą