2014 m. gegužės 5 d., pirmadienis

Nadine Meinsonav valdančiosios partijos kandidatė Pembroke-South Dock.

Nadine - vienintelė rusakalbė kandidatė rinkimuose į Dublino miesto tarybą. Ji kilus iš Estijos.
Nadine laikraštyje "Lietuvis" pateikė savo rinkimų programą. Kaip vietos tarybos deputatei, jai svarbiausia,  kad būtų rūpinamasi jos apygardoje gyventojų poreikiais. Piliečių saugumas, švara gatvėse, pagalba pradedant naujus verslus yra pagrindiniai punktai jos kompanijoje.

Nadine pažadėjo rinkėjams išspręsti šiuos klausimus: dėl automobilių stovėjimo aikštelių, dėl galimybės saugiai naudotis dviračių takais ir dviratininkų saugumo Dublino miesto centre, ji palankiai vertina šiukšlių dėžių, naudojančių saulės energiją (pavyzdžiui, jau įdiegtų Grafton Street, Trinity College ir Bray krantinėje) plėtrą.
Ypatingas Nadinės dėmesys "naujiesiems airiams", kuriuos  ji atstovauja vyriausybei. Tie, kurie nepakankamai moka anglų kalbos, arba kenčia priekabiavimą gali kreiptis į savo atstovą, kuris supranta tas problemas.
Nadine sako, kad susiduria su imigrantų diskriminacijos problema, net ir per rinkimų kampanijoje. Taigi, vien tik jos apygardoje, daugelis nežinojo apie vykstančius rinkimus ir teisę juose balsuoti, ir 15% balsavimo kvietimų buvo išsiųsti į ne tą adresą .
"Naujųjų airių" kandidatė aktyviai dalyvavo rinkėjų registravime savo apylinkėse.
"Lietuvis" skatina savo skaitytojus gyvenančius Pembroke-South Dock apygardoje balsuoti už Nadine.
Nadine yra pasiruošusi jums padėti ir atsakyti į visus klausimus.
Kontaktams detalės:
Nadine Meysonnav rinkimų biuro adresas: 19-20 Lower Baggot Street, Dublin2
Telefonas: 016345349 Mob.: 0851997830

Twitter @NMeisonnave

1 komentaras:

  1. Tai buvo didelis garbės susitikimas, kai dr. Egwali išgydė ir padėjo atkurti mano iširusias santuokas, kurios žlugimo riba buvo vien dėl to, kad po daugelio metų buvimo kartu nesugebėjau susilaukti vaiko, aš taip pat jaučiausi blogai, nes tada vieną dieną jis nusprendė eiti savo keliu, kuris iš tikrųjų mane sužlugdė, o tai labai nepanašus į jį. Aš susisiekiau su dr. Egwali rašybos namais dėl visko, kas dabar pasikeitė, nes mes vėl kartu ir laukiamės pirmojo vaiko. Labai džiaugiuosi, kad sutinku jus, pone. Jūsų taip pat nėra išimtis. Susisiekite su juo šiandien dėl visų su vedybomis ir sveikata susijusių klausimų ir džiaugsitės, kad tai padarėte .. Tai yra jo išsami informacija. El. Paštas: dregwalispellbinder@gmail.com
    „WhatsApp“: +2348122948392

    AtsakytiPanaikinti