2014 m. gegužės 27 d., antradienis

Astrologinė Auros prognozė gegužės 27 d-birželio 10 dienoms

Ateinantis laikotarpis nusimato būti labai pozityvus ir sėkmingas. Pagerėjusi Žemės energetika paveiks beveik kiekvieną žmogų. Pagerės daugumos nuotaikos, klostysis palankesnės aplinkybės, teigiama linkme keisis žmonių likimai. Projektai ir tarpusavio santykiai bus abipusiai naudingais, bei ilgalaikiais. Išnaudokite šį perspektyvų laikotarpį, pasirūpinkite savo, bei vaikų ateitimi. Ypač sėkmingi sandoriai bus tiems, kas dirba grožio industrijoje, nekilnojomo turto, autotransporto, turizmo srityse. Laimingas periodas įsimylėjusioms poroms, geras metas vestuvėms, krikštynoms, šeimos švenčių organizavimui.

Avinas. Gražus, ramus metas. Maksimaliai išnaudokite visas gyvenimo progas. Nevenkite naujų pažinčių, siūlomų galimybių.
Jautis. Netinkamas metas investicijoms. Venkite didelių pirkinių - galite apsigauti, įsigyti brokuotą daiktą. Jausitės labai pažeidžiamais ir jautriais. Patartina mažiau bendrauti, nesivelti į ginčus.
Dvyniai. Galimos pozityvios permainos darbe ir šeimyniniame gyvenime. Jeigu buvote susipykę su su savo antraja puse, yra tikimybė, kad pavyks sėkmingai išspręsti konfliktinę situaciją ir pereiti į naują bendravimo fazę. Darbo pasiekimai taip pat labai džiugins.
Vėžys. Pavyks realizuoti savo talentus ir idėjas. Pasikliaukite savo partneriais, išklausykite jų nuomonę ir vadovaukitės savo žiniomis. Jūsų profesines savybes pastebės ne tik bendradarbiai, bet ir vadovybė.
Liūtas. Jeigu nesureikšmintise savo bėdų darbe, išvengsite neigiamų pasekmių. Venkite kaltinti kitus savo pačių problemose. Įdėmiau stebėkite savo pajamas ir išlaidas.
Mergelė. Partneriai gali jums pasiūlyti gerą darbą, pelningą kontraktą. Jausitės labai išradingi ir kupini naujų idėjų. Galite netikėtai susilaukti materialinės paramos iš nežinomų šaltinių.
Svarstyklės. Labai harmoningas laikotarpis, pripildytas įvairiais susitikimais, šventinėmis akimirkomis. Nepraleiskite progos praturtinti savo asmeninį gyvenimą. Tinkamas metas brangiems daiktams įsigyti.
Skorpionas. Gali pritrūkti jėgų atliekant kasdieninius darbus, bendraujant su namiškiais. Gali nesisekti darbe, todėl patartina vegti konfliktų, ginčų, nesinervuoti, todėl geriausiai atsipalaiduoti gamtoje.
Šaulys. Sėkmingas laikotarpis, daugumai pavyks gauti tai, ko taip seniai svajojo, laukė. Visi gauti pasiūlymai bus perspektyvūs ir pelningi. Nevenkite aktyviau dalyvauti savo pačių gyvenime, neignoruokite bendravimo ir naujovių.
Ožiaragis. Pavyks realizuoti savo planus ir idėjas. Draugų palaikymas bus labai svarbus. Pasistenkite nepereikvoti savo jėgų, labiau pasitikėkite intuicija, ji patars kur ir ką geriau nuveikti.
Vandenis. Pagaliau sulauksite pagalbos iš patikimų šaltinių. Realizuosite savo planus, kelionės bus sėkmingos. Susiklostys atitinkamos salygos susigiminiuoti su antraja puse. Palankus metas vestuvių planavimui.

Žuvys. Atkreipkite dėmesį į savo sveikatos stovį, ypatingai į imuninę sistemą. Pradėkite nuo organizmo valymo. Patartina valgyti daugiau daržovių, sportuoti. Susiklostys palankios progos romantiškiems susitikimams.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą