2017 m. spalio 5 d., ketvirtadienis

Dubline Norvegijos oro linijų bendrovė ketina atidaryti dukterinę įmonę “Norwegian Air International”


Aviakompanija “Norwegian Air”, kuri šią vasarą pradėjo teikti oro linijų paslaugas iš Airijos į Amerikos šiaurės rytinę dalį, sako, kad ketina atidaryti Dubline bazę, kad toliau galėtų plėtoti tarptautinių skrydžių maršrutus, praneša “The Irish Times”.


“Iš pradžių įdarbinsime apie 40 pilotų, tačiau atėjus vasaros sezonui mes neatmetame galimybės, kad mūsų pozicijos dėl pilotų skaičiaus ir kitų įgulos narių gali būti peržiūrėtos”, - dienraščiui sakė “Norwegian Air” atstovas.

Norvegijos oro linijų kompanija ketina įdarbinti tuos pilotus, kurie turi “Boeing 737” eksploatacijos pažymėjimus.

Norvegijos oro linijų direktorius Bjorn Erik Barman-Jenssen patvirtino, kad naujos bazės atidarymas Dubline tai vienas iš pagrindinių kompanijos žingsnių, siekiant plėtoti tarptautinius maršrutus.

Norvegijos oro linijos kasmet skraidina apie 30 milijonų keleivių į 150 pasaulio vietų. Kompanija turi 130 orlaivių, skrendančių reguliariais maršrutais ir dar 200 lėktuvų, skraidančių pagal užsakymus.


Sparti grupės plėtra sukėlė dvejonių dėl dukterinės įmonės tvarumo, tačiau norvegai sakė, kad turi galimybių finansuoti savo projektų įgyvendinimą. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą