2017 m. spalio 16 d., pirmadienis

Astrologinė Auros prognozė spalio 17-31d.



Visų mūsų laukia geros permainos, teks pažvelgti į susiklosčiusią situaciją, į mus supančius žmones kitokiu žvilgsniu ir kitu aspektu. Tačiau pakaks ir kategoriškumo, ir meilės, ir  įtampos, ir agresyvių nuotaikų  – šios dienos taip pat gali  išprovokuoti ir prieštaringus ginčus. Jei jau seniai planavote su kuo nors nutraukti santykius, tai dabar tam atėjo tinkamiausias laikas. Bet jei ankstesni santykiai jus tenkino ir tik dabar suerzino, neskubėkite sakyti „ne“, nes vėliau gailėsitės pasidavę akimirkos nuotaikai. Artimieji, ypač vaikai, itin jautriai reaguos į bet kokį šaltumą bendraujant, sieks labiau prieštarauti ir kovoti už dėmesį bet kokia kaina. Stenkitės bendraudami šeimoje bei su mylimu žmogumi elgtis kuo šilčiau, rodyti susidomėjimą. Svarbu vengti ginčų, konfliktų. Vardan taikos nusileiskite pirmi, nereaguokite į provokacijas. Nelabai geras periodas skirti svarbius susitikimus, aptarinėti reikšmingus reikalus – galite apsikvailinti, apsigauti. Netikėtai jus gali aplankyti išmintingi žmonės. Beje, ne laikas dalytis savo išgyvenimais, patirtais įspūdžiais, nes galite sukelti apkalbas, kitokius nesusipratimus.


Avinas. Kantrybė, atidumas smulkmenoms šiuo metu pats reikalingiausias dalykas. Pamatysite savo klaidas, silpnas vietas – atėjo laikas persiorganizuoti naujam veiklos bei gyvenimo etapui. Ir tai pavyks.


Jautis. Šis metas bus sėkmingas, tiesa, jums gali pakišti koją nedidelė smulkmena, neleidžianti įgyvendinti savų sumanymų, gauti tai, ko siekiate. Būsite linkę priekaištauti dėl niekų vaikams bei mylimam asmeniui. Verta užsiimti savo sveikata bei tvarka namuose.

Dvyniai. Reikėtų pasistengti, ypač moterims, suvokti reikalo esmę – kitaip nieko nepavyks pakeisti savo naudai... Nesielkite lengvabūdiškai su pinigais ir neskubėkite jų išleisti.

Vėžys. Mažiau reikškite pretenzijas savo tėvams bei šefui. Verčiau pamąstykite, kaip galite pagelbėti artimiesiems, ką gero galite nuveikti šeimos labui. Nepalanku tvarkyti dalykinių reikalų  – užsiimkite namuose tais darbais, kuriuos apleidote.


Liūtas. Likite realistai kai aptarinėsite planus, žadėsite ar įsipareigosite. Venkite ginčų (ypač su kaimynais, giminaičiais) ir labiau pasisaugokite vagių prekyvietėse, viešajame transporte.

Mergelė. Būkite taupesni bei saikingesni – galite įsigyti visai nereikalingų daiktų. Tiesa, sutuoktiniui nešykštėkite pinigų ir nepriekaištaukite dėl išlaidų. Jei susidursite su nauju asmeniu, nesistenkite sudaryti kuo geresnio įspūdžio.

Svarstyklės. Sunkokas laikas, kai galima greitai nusivilti, nuliūsti ar apsigauti. Ypač neverta niekur skubėti, griebtis didelių bei atsakingų darbų. Netvarkykite ir svarbių piniginių, turtinių reikalų, nesivelkite į avantiūras dalykinėje srityje.


Skorpionas. Venkite beatodairiško entuziazmo, fanatiško tikėjimo savo ar kieno nors kito nuostatų teisingumu. Nepasiduokite draugų bei viršininkų įtakai  – laikykitės savo nuomonės.

Šaulys. Pasistenkite tyliai, kantriai vykdyti savo pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti – tai gali sukelti priešingas reakcijas. Venkite rimtų įsipareigojimų, o svarbų pokalbį su šefu geriau atidėti.

Ožiaragis. Venkite tų, kurių nemėgstate, nebūkite ten, kur jums nemalonu, nes tapsite pikti, nekantrūs, kerštingi. Beje, nekerštaukite pavyduliaudami mylimam žmogui ar sutuoktiniui. Bendraudami su senais bičiuliais atgausite prarastą pusiausvyrą.


Vandenis. Nebūkite kategoriški su artimaisiais, ypač tėvais. Kol kas visiems priimtino kompromiso nerasite, bet greitai išeitis savaime atsiras. Pasistenkite būti apdairesni su dokumentais bei pinigais. Saugokitės  melagių bei vagių.


Žuvys. Sudėtingos, įtemptos dienos  – itin išaugs traumų, įvairių avarijų, konfliktų tikimybė, tad būtina savitvarda, geranoriškumas, saiko jausmas. Būkite atidūs, likite pozityvūs bendraudami tiek su svetimais, tiek su savais, ypač mylimu žmogumi. 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą