2017 m. rugpjūčio 26 d., šeštadienis

Airijoje parduodamos salos – nebrangiai!


Pirkėjams užtikrinama ramybė ir suteikiama galimybė prisiliesti prie šimtmečių istorijos.


Airijos negyvenamų salų savininkais buvo John Lennon ir Michael Jackson, o kai kurie ten esantys pastatai kainuoja mažiau, nei namai ir žemės sklypai Dubline. Žinoma, pastatyti namą saloje ir apsirūpinti visa reikalinga įranga bei komunikacijomis yra sudėtingiau ir brangiau nei “žemyne”, bet užtat ramybė ir filosofinė vienatvė – garantuota. Dabar rinka siūlo įsigyti salą ir sklypą nuo 30 000 iki 1,5 mln. eurų. Kai kurie iš salose esančių namų ar apartamentų yra beveik visiškai įrengti ir laukia naujų šeimininkų.


Siūlome keletą tokių variantų:


Carbery and Cold islands, Dunmanus Bay, west Cork. Kaina: 550 000 eurų (įskaitant pastatą, baldus ir įrangą). 

Saloje yra namas su keturiais miegamaisiais, 34 akrai žemės ir tik 30 minučių kelio valtimi iš Ahakista jūrų uosto, esančio vakarų Cork. Nusipirkę salą, nemokamai prie jos gausite ten įsikūrusią ruonių koloniją. Pastate yra generatorius, lauke – šulinys ir tualetas. 


Sherkin Island hotel, Marina and Dun na Long castle, Baltimore Harbour, west Cork. Kaina: 1 500 000 eurų.

Salos viešbutis turi 21 kambarį, o pati sala yra žinoma kaip Poilsio sala (The Islander’s Rest). Nusipirkę šį turtą, nemokamai gausite viduramžių pilį su vaiduokliais. Sala nutolusi už 10 minučių kelio nuo  Baltimore. Savininkas turės 2,2 akrų žemės, viešbutį su baru ir pokylių sale bei nuosavą jachtų prieplauką. Sala yra 5 km ilgio ir 3 km pločio, joje gyvena 100 žmonių. 


Mannion’s Island, Dunmanus Bay, west Cork. Kaina: 150 000 eurų. 

Visiškai negyvenama sala, nutolusi nuo kranto vos už 300 metrų. Pasak reklaminio bukleto, ten galima pastatyti kotedžą. 


Shore Island, Shannon Estuary, Co Clare. Kaina: 900 000 eurų. 

30 akrų nepaliestos žemės ir tik 10 minučių nuo Clare grafystės pakrantės. Galima statyti  gyvenamąjį namą. 


Dinish Island, Lettermullan, Co Galway. Kaina: 150 000 eurų.

Negyvenamoje Gaeltacht saloje yra mūrinis kotedžas, o pati sala jungiasi su Lettermullen sala, esančia netoli Connemara kranto. Nuosavybė neseniai buvo atrestauruota, yra vandens ir elektros komunikacijos. Plaukti valtimi iki nuosavybės reikės tik 50 metrų.


Cruit Island House, Cruit Island, Kincasslagh, Co Donegal. Kaina: 580 000 eurų.

Cruit saloje, 9 akrų plote yra 365 kvadratinių metrų, keturių miegamųjų, namas. Iš jo atsiveria puikus vaizdas į Atlanto vandenyną Rosses srityje, Donegal grafystėje. Šio turto pirkėjo saloje laukia 85 kaimynai, 12 paplūdimių ir golfo klubas.


Mason Island, Carna, Co Galway. Kaina: 95 000 eurų.

Saloje yra 5 akrų sklypas – plaukti nuo Carna, Galway grafystės, reikės tik 20 minučių. Saloje yra pastatyti keturi ar penki namukai ir yra viskas, ko reikia jūsų gyvenamojo namo statybai.


Greeve Island, Rosmuc, Connemara, Co Galway. Kaina: 30 000 eurų.

Tai visiškai negyvenama 1,4 akrų salelė, mylios kelio nuo Connemara pakrantės. Pasak nekilnojamojo turto agento, ji puikiai tinka pramogoms, o kad jums būtų patogiau ją pasiekti, už 185 000 eurų siūloma įsigyti mūrinį kotedžiuką ant Rosmuc kranto, iš kurio bus visai nesunku pasiekti savo salą. 



Middle Quarter, Inishbofin, Connemara, Co Galway. Kaina: 280 000 eurų.

Trijų miegamųjų namas, nutolęs vos už kelių minučių kelio nuo keltų terminalo ir viešbučio, esančio Inishbofin saloje. Namas puikios būklės. 


Apt 702, Inchydoney Island, Clonakilty, Co Cork. Kaina: 225 000 eurų. 

Apartamentai, kurių plotas 65 kvadratiniai metrai, šalia – puikus viešbutis Inchydoney Lodge ir Spa. Apartamentai neseniai suremontuoti ir įrengti. Gražus vaizdas į Atlanto vandenyną.













Komentarų nėra:

Rašyti komentarą