2018 m. balandžio 18 d., trečiadienis


Norite pirkti namą – taupykite laiką!

Laikraščio „Lietuvis“ skaitytojų pageidavimu, finansinė konsultantė, turinti daugiau nei 10 metų darbo patirtį Airijoje, Jana Skačkova atnaujina skyrelį „Įperkamas būstas“, kuriame konsultuos kaip įsigyti nekilnojamąjį turtą Airijoje.



Hipotekiniai kreditai arba „mortgage loan” dažnai atgraso ne airių tautybės žmones kreiptis dėl paskolų būstui įsigyti. Prie šios baimės dar prisideda ir greitai besikeičiančios paskolų gavimo taisyklės, nekilnojamojo turto kainų augimas, o kartu su jomis ir pradinio įnašo dydis.

Nors žodis „hipoteka“ jau seniai visiems žinomas, tačiau dauguma mūsų neturi pakankamai informacijos apie  tai, kaip veikia būsto paskolos mechanizmas.

Kodėl patariama kreiptis į hipotekos specialistą?

Pagrindinis kreipimosi į hipotekos tarpininkus privalumas yra tas, kad jūs sutaupote laiką. O laikas, kaip žinote, yra pinigai. Todėl užsiėmusiems žmonėms daug parankiau visą rutininį darbą patikėti specialistams, nes tuo metu jie patys daug daugiau galės nuveikti savo pagrindinėje darbovietėje ir užsidirbti pinigų.

Kreipdamasis į hipotekos specialistą, klientas žino, kad jam nereikės apeiti keletos bankų arba gaišti laiką, nagrinėjant pasiūlymus bankų internetinėse svetainėse, kad sužinotų kokie yra reikalavimai, kokių reikia dokumentų (o jų kartais reikalaujama net kelių rinkinių), o gavus šią informaciją, visus dokumentus dar reikės asmeniškai pristatyti į keletą bankų.

Būsto paskolų brokeris, pirma, pateikia kliento vardu paraišką keliems bankams ir, antra, suderina jo kandidatūrą su kreditoriumi.

Kokio dydžio paskolos galima tikėtis?

Norint geriau suvokti, kiek bankas jums gali pasiūlyti pinigų, padauginkite bendras metines pajamas iš 3,5. Šis skaičius yra apytikslė jūsų naujo namo vertė.

Daugelyje bankų svetainių yra specialus hipotekos skaičiuoklis, kuriuo naudojantis galite greitai apskaičiuoti paskolos dydį ir įmoką, kuri paprastai sudaro 10 proc. būsto kainos.

Norėdami gauti daugiau informacijos, skambinkite tel.: 0872969182 arba palikite prašymą mūsų internetinėje svetainėje, adresu:  www.insuranceforyou.eu

Prašyme nurodykite konsultanto vardą ir pavardę – Jana Skačkova.


12 komentarų:

  1. Aš sugebėjau su savo vyru pasitelkti rašybos gydytoją dr. Ajayi, kai sužinojau, kad jį žavi kita moteris, aš buvau labai laiminga, kad susisiekiau su rašybos atstovu, nes jis yra priežastis, dėl kurios galėjau laimėti savo vyrą. ir dabar gyvename ramybėje. Kreipkitės į dr. Ajayi už visą jūsų rašybos darbą, jis padėjo man susigrąžinti savo vyrą. Manau, kad jis padės jums tai, kas jus vargina. Paštas: drajayi1990@gmail.com arba „whatsapp“: +2347084887094.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaip aš sugebėjau atsiskaityti su savo vyru padedant dr. Ajayi rašytojui, aš esu 47 metų su trim vaikais, vieną rytą maždaug prieš 8 mėnesius mano vyras tiesiog pabudo iš lovos, o kitas pasakė, kad turėtume išsiskirti, kad jam nebeįdomi mūsų santuoka, šie žodžiai mane subalansavo ir aš beveik nualpiau, pamelavau pas jį ir paklausiau, kas nutiko, bet jis atsisakė nieko pasakyti, tą patį mėnesį jis paliko namus ir paliko mane ramybėje su vaikais ir būti nuoširdžiam man nebuvo lengva, net liepė jo seseriai padėti man maldauti, kad atleisčiau, jei nesąmoningai klydau ir visi malonumai patenka į kurčią ausį. Aš ieškojau pagalbos iš kitos platformos, bet viskas nepavyko, kol perskaičiau straipsnį apie dvasingą vyrą - rašytoją, vadinamą dr. Ajayi, aš jam paaiškinau savo problemą ir jis liepė man pateikti šiek tiek informacijos, kurią aš jam daviau, jis man papasakojo vyrui nėra tinkamo proto, kad juo manipuliuoja kita moteris, todėl jis ir siekia skyrybų, tačiau jis man liepė nesijaudinti, kad po trijų dienų visi mano rūpesčiai pasibaigs ir mane labiausiai nustebins rašybą ištarė didysis dr. Ajayi, mano vyras paskambino, kad jis grįžta namo ir net paklausė manęs, kiek laiko jis buvo išvykęs iš namų, aš tikrai laiminga, kad mano santuoką išgelbėjo didysis rašytojas, vadinamas dr. Ajayi, skyrybos niekada neįvyksta, aš gavau paaukštinimą darbo vietoje, viskas mano gyvenime pasisuka į gera ir puikus rašytojas dr. Ajayi turi būti už visa tai ačiū. Jei susiduriate su santuokos problemomis, jei ieškote gimdos vaisių, jei norite susigrąžinti buvusį meilužį, jei norite laimingų loterijų numerių, jei jums reikia apsaugos burtų, rašybos dėl turtų ir pan. Jūs galite laisvai susisiekti su dr. Ajayi dėl bet kokio rašybos darbo ir jums tai bus amžinai malonu, nes bus patenkinti visi jūsų širdies troškimai. Su juo galite susisiekti el. Paštu: drajayi1990@gmail.com arba „Whatsapp“ +2347084887094.

    AtsakytiPanaikinti
  3. TOBULINIS MEILĖS SPALVAS RATUOKLIS, KURITE KONTAKTAI UŽ JŪSŲ UŽTIKRINTĄ VEIKLĄ IR SUSISIEKITE, KAD SPRENDŽIAMA

    Negaliu pamiršti, kaip gydytojo PADMAN svetainė: https://padmanspell.com padėjo man atkurti santuoką po to, kai 4 mėnesius išsiskyriau su savo žmona iš ginčo. Ji paliko ir niekada negrįžo pas mane. Aš padariau tiek daug, kad susigrąžinti ją, bet niekas nepasisekė, kol pamačiau komentarą internete, kai kas nors liudijo, kaip daktaras PADMANAS padėjo jam susigrąžinti savo žmoną. Būtent taip aš susisiekiau su juo per savo „WhatsApp“ ir parašęs mano problemą jis patikino mane, kad jis padės man sugrįžti su žmona per 24 valandas po meilės burtų išsakymo, o kai jis pasakė žodį, mano žmona grįžo namo ir maldavo, kad jai labai gaila, kad mane paliko, šiandien grįžau su savo žmona ir mes abu laimingi ir vėl gyvena kartu. Aš žinau, kad ten yra daugybė žmonių, norinčių susigrąžinti meilę, susisiekite su dr. Didžiąja, nes jis yra puikus atsakymas į jūsų problemą. Susisiekite su juo: paskambinkite / „WhatsApp jam“: +19492293867 https://twitter.com/padman_dr. Svetainė: https://padmanspell.com/index-3.html El. Paštas: padmanlovespell@yahoo.com

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tai tikrai puiki žinia ir patariu visiems, kuriems reikia tikros paskolos, kreiptis per šiuos el. Pašto adresus (christywalton355@gmail.com) whatsapp: +12522852093, dabar džiaugiuosi, kad gavau prašomą paskolą

    AtsakytiPanaikinti
  5. Aš taip didžiuojuosi ir džiaugiuosi būdama čia, norėdama pasidalinti šiuo nuostabiu, nuostabiu ir nepaprastu liudijimu, tiesiog negaliu patikėti, kad dabar mano vyras grįžta namo, meldžiantis už visus savo neteisingus veiksmus, sakydamas, koks tuščias jis jautėsi visą laiką būdamas išvykęs. , jis paliko mane ir sukėlė mums tiek skausmo po skyrybų, kurios įvyko maždaug po 5 mėnesių, kas tai pamanys. Visas šis stebuklas įvyko iškart po to, kai susisiekiau su daktaru Egwali, dėl kurio man buvo kreiptasi pagalbos. Aš esu laimingiausia moteris visame pasaulyje šiandien, sakyčiau: „tai, kad mano vyras vėl reiškia viską man ir mūsų kūdikiams. Tai yra tikras stebuklas man ir mūsų šeimai, teikiantis amžiną malonumą ir linksmybes. Dabar esu tokia laiminga ir nežinau, kiek išreikšti savo gilų dėkingumą ir dėkingumą jums, Dr.Egwali. Aš primygtinai rekomenduosiu jį, jei jums reikia skubios pagalbos, nes tai garantuota.
    Siųskite jam el. Laišką šiandien /dregwalispellhome@gmail.com arba
    „WhatsApp“: +2348122948392

    AtsakytiPanaikinti
  6. Sveiki, čia yra greitas, skirtas tik tiems, kuriems reikia pokyčių savo meilės gyvenime, tiems, kurie ieško patikimo rašybos rato, kuris padėtų atgaivinti savo žlugusius / griūvančius santykius, taip pat tiems, kurie kenčia nuo įvairių negalavimų. yra tas, kuris yra tikrai universalus, atjaučiantis ir patikimas, kai kalbama apie burtus. Gydytojo Egwali burtų namai yra tinkamas pasirinkimas jums, jums reikia tik kontakto, tada galiu jus patikinti, kad visa kita būtų visiška magija, mano meilės gyvenimas buvo ties žlugimo riba, kol įsakiau meilės užkeikimui, buvo tinkamai laikomasi visų tinkamų procedūrų, kad būtų užtikrinta, jog jis puikiai veikia. Šiandien esu gyvas liudininkas, kad daktaro Egwali burtų magija veikia be jokių pagrįstų abejonių. Štai kodėl aš naudoju visas laikmenas norėdamas pranešti pasauliui apie šį puikų burtų daktarą, kuris sugrąžino ramybę ir vienybę mano namuose. Šiandien kalbėkis su juo ir tavo emocinės nesėkmės bus visiškai išnaikintos.
    Jam tereikia skambučio!

    „WhatsApp“: +2348122948392
    Kurjeris: dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  7. Tai buvo puikus garbės susitikimas, kai dr. Egwali išgydė ir padėjo atkurti mano iširusias santuokas, kurios žlugimo riba buvo vien dėl to, kad po daugelio metų buvimo kartu nesugebėjau susilaukti vaiko, aš taip pat jaučiausi blogai, nes tada vieną dieną jis nusprendė eiti savo keliu, kuris iš tikrųjų mane sužlugdė, o tai labai nepanašus į jį. Aš susisiekiau su dr. Egwali burtų namais dėl visko, kas dabar pasikeitė, nes mes vėl kartu ir laukiamės pirmojo vaiko. Labai džiaugiuosi, kad susipažinau su jumis, pone. Jūsų taip pat nėra išimtis. Susisiekite su juo šiandien dėl visų jūsų vedybinių ir sveikatos problemų, ir jūs džiaugsitės, kad tai padarėte .. Tai yra jo detalės
    El. Paštas: dregwalispellbinder@gmail.com
    „WhatsApp“: +2348122948392

    AtsakytiPanaikinti
  8. Sveiki, vaikinai! Tai priklauso tik nuo šio nuostabaus burtų kolekcionieriaus, kuris yra vertas mėgdžiojimo, taip pat mano geriausia draugė Katherine .. Aš esu Donna Burkley. Aš gyvenu Kalifornijos San Francisko įlankoje, mano emocinis gyvenimas geriau pasikeitė nuo intervencijos „Egwali“, kurį pateikė mano brangus draugas tuo metu, kai visi manėme, kad tai padaryta atvirkščiai. Patikėkite, aš netikėjau dėl savo skirtingų susitikimų su daugybe būrėjų ir svetainių, kad visi sugrąžintum savo žavų, lengvai į akis žvelgiantį vyrą, neabejotinai turėdamas omenyje, kad turėjo būti patikima vieta , tada kathy atėjo su daktaro Egwali straipsniu, o po užtarimo su gydytoju poilsis buvo visiškai kitokia patirtis ir visiškai naujas meilės krepšys man ir vaikams. Šiandien mes vėl susituokėme ir gyvename gražiai, dabar galiu save vadinti tikru tikinčiu vaikinu, kuris kada nors galėtų įsivaizduoti, kad jis vis dar grįš, dar kartą ačiū jums. Dar daugiau malonės alkūnėms. Nesidrovėkite dėl to ir jūs išimtis..tai jo kontaktai. WhatsApp: +2348122948392 / paštas: dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  9. Sveiki, vaikinai! nuoširdžiausiai dėkoju daktarui Egwali, kurio užkeikimas padarė didelių pokyčių mano gyvenime. Tonis, mano buvęs, buvo mielas iki gyvos galvos ir nenorėjo, kad jaustųsi blogai, bet iš niekur, kur jis nustojo tikrintis, o visi rūpesčiai dingo, aš žinojau, kad viskas neteisinga, nes tai buvo akivaizdu fantastiškas ir patikimas kerėtojas, kai buvęs mane paliko už nieką, o bumas liko be galo mielas ir štai kaip jis akies mirksniu vėl atsidūrė mano rankose, dabar mes gyvename laimingai, kaip sakė daktaras Egwali. Aš naudojuosi šiuo forumu norėdamas pasidalinti savo nuostabia istorija, o tavo - ne išimtis, pabandyk ir lažinuosi, kad tu labai džiaugiesi, kad tai padarei. Prie jo galite prisijungti per bet kurią iš šių platformų. El. Paštas: Dregwalispellbinder@gmail.com / Whatsapp: +2348122948392

    AtsakytiPanaikinti
  10. Kiekvienas, skaitantis tai, turi tikėti ir būti pozityviai nusiteikęs, nes dirba didesnės jėgos, nei kada nors įsivaizduojate. Tai pagerės, kai tuo tikėsite ir elgsitės, o tada kiekviena jūsų situacija pamažu keisis į gerąją pusę. Po susitikimo su daktaru EGWALI sutvarkiau daiktus su savo sutuoktiniu. Mano sąjungą sužlugdė nenugalimos jėgos, nežinodamos, kad pagrindinis tikslas yra mano santuoka, mes turėjome nuolatinių problemų jų neišsprendę, tačiau viskas atsigavo po DR EGWALI atvykimo, nes esame laimingi ir gyvename taikoje, be jokios abejonės, labai rekomenduočiau tiems, kuriems reikia gero rašybos, tai tikrai patikima bet kokiems klausimams, su kuriais susiduriate, nesvarbu, ar tai meilė, apsauga, pinigai ar psichinės galios. Dr EGWALI yra tikras dalykas. Rašykite jam el. Paštu Dregwalispellbinder@gmail.com arba „Viber“ / „WhatsApp“ +2348122948392

    AtsakytiPanaikinti
  11. Gyvenimas kartais gali būti įdomus, viena minutė yra graži, o kita - visiškai kitokia. Mes su vyru gyvenome labai gražų gyvenimą prieš netikėtą chaosą, gyvenimą be dėmių ir nepasitikėjimo, kol neturėjome problemų dėl savo vaikų paramos, jis nustojo rūpintis ir mylėti ir rado nuotykį lauke, flirtuodamas su savo trokštamais santuokiniais namais. viskas, ką kentėjau. ir dėl to, ką dirbau dėl bereikalingo malonumo, jaučiau savyje šią tuštumą, neįsivaizdavau, kaip padėti man su juo susivienyti, nes jis negrįžo namo, liko vėlai, gėrė, rūkė, darė įvairius dalykus, kurių niekada padarė. Tačiau dėka žmogaus, kuris atnešė džiaugsmą ir stabilumą mano namuose, daktaras Egwali, gerų darbų žmogus, yra toks tikras ir pritaikytas, nes aš bandžiau ir pasitikėjau. Pasikalbėkite su juo apie tai, kas jus vargina, ir būsite patenkinti, kad tai padarėte. „WhatsApp“ arba „Viber“ +2348122948392 arba el. Paštu dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  12. Tai svetainė, kurią perskaičiau apie daktarą Ayo ir susisiekiau su juo, kad padėtų man susigrąžinti savo buvusį vaikiną ir susituokti su manimi šių metų gegužės mėnesį, ir aš grįžau čia paskelbti apie jį. Daktaras Ayo padės išspręsti jūsų problemą, kad ir ką išgyventumėte. Man labai keista skelbti apie burtažodžius, nes niekada netikėjau, kad galėsiu pasakyti, kad po 3 metų nebuvimo man padėjo burtininkas sugrąžinti pas mane buvusį vaikiną. Perskaičiau apie daktarą Ayo iš kitų svetainių ir susisiekiau su juo, kad man padėtų, o po mažiau nei 48 valandų man paskambino buvęs vaikinas ir apsidžiaugiau, kad jis nori su manimi susisiekti. Susitikome penktadienį ir jis man pasipiršo,... Tai buvo pats gražiausias žiedas. Prašome visų čia esančių, susisiekite su gydytoju Ayo, kad jis išspręstų jūsų problemą ir padarytų jus laimingus dėl jus kenkiančių santykių. Meilė yra geriausias kada nors patirtas jausmas. Siųskite jam el. laišką adresu drayospell@gmai.com arba tiesiogiai whats App jam +2347055691377.

    AtsakytiPanaikinti