2018 m. balandžio 3 d., antradienis


Astrologinė Auros prognozė balandžio 4-18 d.




Nuo kovo 23 d. planeta Merkurijus, kuri yra labai svarbi biznio, bendravimo, žiniasklaidos, informacijos dalis, sustojo, apsisuko ir... pajudėjo atbulomis Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis atbulinis (retrogradinis) judėjimas truks iki balandžio 15 d. Kada Merkurijus retrogradinis, lėtėja mąstymas, reakcija, sumažėja pastabumas, silpnėja atmintis, bet stiprėja analitiniai gebėjimai. Šiuo metu mažėja kontaktų, daugėja informacinės painiavos, klaidų rašant, skaičiuojant, tvarkant dokumentus. Nederėtų skubėti žadėti, įsipareigoti, pasirašyti. Dažniau pametami daiktai, dokumentai, padaugėja automobilių avarijų. Sunkesnis metas žiniasklaidos, transporto tarnyboms. Tačiau šis periodas labai tinkamas dirbti su sena informacija, sugrįžti prie senų, neišspręstų problemų, santykių, kartoti pamirštas žinias. Nepatartina būtų  imtis nieko naujo, beveik visi startai bus netikri ir neduos jokių gerų rezultatų. Šiomis dienomis taip pat blogai vykti į rizikingas keliones, pirkti vertingus daiktus, nes bus didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų, autoavarijų, vagysčių, apgaulių tikimybė. Itin pažeidžiamos bus rankos, galva, širdis, kasa. Būkite atsargesni su aštriais daiktais, instrumentais, sprogiosiomis, degiosiomis ar nuodingomis medžiagomis.

Avinas. Venkite tuščių kalbų ir didelių pažadų, niekur neskubėkite, ypač jei vairuosite automobilį. Jokių ginčų su sutuoktiniu. Geriau pasinerti ir tyrinėti savo vidinį pasaulį.

Jautis. Kritinis metas – galite nesusivaldyti. Nederėtų šį periodą tvarkyti piniginių ir turtinių reikalų – galite viską sugadinti ar privelti nepataisomų klaidų. Beje, taps aišku, ar nepervertinote savo galimybių, ar jūsų siekiai, planai realūs, – likimas gali atimti tai, kas jums nepriklauso.

Dvyniai. Būsite kupini energijos, pasitikėjimo savimi ir ryžto viską perdaryti, tačiau saiko, sveiko proto gali pristigti, tad nukrypsite ne ten, kur reikia. Apsaugos gerų draugų patarimai ar laiku gauta informacija.

Vėžys. Tikėkite tuo, ką jaučiate – ir viskas sklandžiai susiklostys. Dirbtinai neskubinkite įvykių nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime, nes jus sauganti Merkurijaus planeta judės retrogradine kryptimi, tad viskas gali kuriam laikui įstrigti. Todėl vertėtų susitaikyti su galimais trukdžiais bei stabdžiais.

Liūtas. Jūs esate nepatenkinti savo padėtimi? Tačiau šiuo metu bus galima kiek pakoreguoti įvykių eigą į geresnę pusę. Nelabai palanku bus aptarinėti verslo, finansinius reikalus su nepatikimais žmonėmis. Tik rūpindamiesi reikalais nepamirškite ir to, ką labiausiai iš jūsų nori išgirsti artimieji, mylimas žmogus.

Mergelė. Jei šį periodą jums bus pasiūlytos naujos pareigos, nauja veiklos sritis, kitas darbas – sutikti neverta. Palanku bus aptarti su šefu anksčiau pasiūlytas idėjas ar projektus. Verta priminti ir jums duotus vadovybės pažadus.

Svarstyklės. Palankus metas spręsti mokesčių, skolų problemas, tinkamas laikas ir skolintis. Nelabai kaip seksis ieškoti veiklos partnerių, plėsti savo veiklą ar keisti jos kryptį. Jei esate susipykę su tėvais, nepraleiskite progos taikytis: pasikalbėkite nuoširdžiai, atvirai, prisipažinkite, pasakykite, ko iki šiol nedrįsote pasakyti, atsiprašykite.

Skorpionas. Būkite atidesni savo partnerių nuomonei, neverta svarbių sprendimų priimti savarankiškai. Bendrauti draugiškai taip pat seksis sunkiai. Niekur neskubėkite, būkite atsargesni su degiosiomis ir sprogiosiomis medžiagomis. Galimos traumos darbe.

Šaulys. Pasistenkite užsitikrinti įtakingo asmens, šefo paramą. Netinkamas metas  dalykiniams, bičiuliškiems ar romantiškiems susitikimams. Daugiau pamedituokite, pasinerkite į geros knygos skaitymą ar tiesiog pabūkite vieni.

Ožiaragis. Gali išsispręsti svarbus klausimas. Palanku susitikti su įtakingais asmenimis, kreiptis su pasiūlymais ir prašymais į savo vadovybę ar kitus oficialius asmenis, įvairias organizacijas. Tik nesitikėkite greitos reakcijos ar atsakymo – reikalai kuriam laikui gali užstrigti.


Vandenis. Visai  netikėtai gali išsispręsti sena problema. Nuojauta neleis apsirikti, ypač tvarkant piniginius ir turtinius reikalus, tiesa, geriau jų tvarkymą atidėti kitam laikotarpiui. Labai sudėtingai spręsis tarpusavio santykiai su artimaisias ar bičiuliais.

Žuvys. Palankus metas susitikimams, susitarimams. Tai bus tinkamas laikas vertingiems pirkiniams. Vertėtų labiau pasaugoti savo turtą, sveikatą ir santykius su antrąja puse. Ne laikas aiškintis meilės santykius – būsite linkę be pagrindo pavyduliauti, priekaištauti, nors reikėtų patylėti.





8 komentarai:

  1. Su vyru dabar esame vedę maždaug 7 metus. Mes laimingai vedėme su dviem vaikais, berniuku ir mergaite. Prieš 3 mėnesius pradėjau pastebėti keistą jo elgesį ir po kelių savaičių sužinojau, kad mano vyras ką nors mato. Jis pradėjo grįžti namo vėlai iš darbo, vargu ar daugiau rūpinasi manimi ar vaikais. Kartais jis išeina ir net negrįžta namo maždaug 2-3 dienas. Aš padariau viską, ką galėjau, kad ištaisyčiau šią problemą, bet visa tai be reikalo. Aš labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydamas internete, aptikau svetainę, kurioje buvo siūloma, kad daktaras Didysis gali padėti išspręsti santuokos problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir panašiai. Taigi, jaučiau, kad turėčiau jam pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis padarė man rašybą. Po dviejų dienų mano vyras priėjo prie manęs ir atsiprašė už padarytas klaidas ir pažada niekada daugiau to nedaryti. Nuo tada viskas grįžo į normalią būseną. Aš ir mano šeima vėl gyvename kartu laimingai. Jei jums reikia rašybos keitiklio, galinčio ištarti rašybą, kuri iš tikrųjų veikia, siūlau susisiekti su juo. Jis tavęs nenuvils. Tai yra jo el. Paštas:

    infinitylovespell@gmail.com arba infinitylovespell@yahoo.com

    „WhatsApp“ +2348118829899

    svetainė http://infinitylovespell.website2.me/

    Dienoraštis http://infinitylovespell1.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš sugebėjau su savo vyru pasitelkti rašybos gydytoją dr. Ajayi, kai sužinojau, kad jį žavi kita moteris, aš buvau labai laiminga, kad susisiekiau su rašybos atstovu, nes jis yra priežastis, dėl kurios galėjau laimėti savo vyrą. ir dabar gyvename ramybėje. Kreipkitės į dr. Ajayi už visą jūsų rašybos darbą, jis padėjo man susigrąžinti savo vyrą. Manau, kad jis padės jums tai, kas jus vargina. Paštas: drajayi1990@gmail.com arba „whatsapp“: +2347084887094.

    AtsakytiPanaikinti
  3. TOBULINIS MEILĖS SPALVAS RATUOKLIS, KURITE KONTAKTAI UŽ JŪSŲ UŽTIKRINTĄ VEIKLĄ IR SUSISIEKITE, KAD SPRENDŽIAMA

    Negaliu pamiršti, kaip gydytojo PADMAN svetainė: https://padmanspell.com padėjo man atkurti santuoką po to, kai 4 mėnesius išsiskyriau su savo žmona iš ginčo. Ji paliko ir niekada negrįžo pas mane. Aš padariau tiek daug, kad susigrąžinti ją, bet niekas nepasisekė, kol pamačiau komentarą internete, kai kas nors liudijo, kaip daktaras PADMANAS padėjo jam susigrąžinti savo žmoną. Būtent taip aš susisiekiau su juo per savo „WhatsApp“ ir parašęs mano problemą jis patikino mane, kad jis padės man sugrįžti su žmona per 24 valandas po meilės burtų išsakymo, o kai jis pasakė žodį, mano žmona grįžo namo ir maldavo, kad jai labai gaila, kad mane paliko, šiandien grįžau su savo žmona ir mes abu laimingi ir vėl gyvena kartu. Aš žinau, kad ten yra daugybė žmonių, norinčių susigrąžinti meilę, susisiekite su dr. Didžiąja, nes jis yra puikus atsakymas į jūsų problemą. Susisiekite su juo: paskambinkite / „WhatsApp jam“: +19492293867 https://twitter.com/padman_dr. Svetainė: https://padmanspell.com/index-3.html El. Paštas: padmanlovespell@yahoo.com

    AtsakytiPanaikinti
  4. My ex-husband and I had always managed to stay friendly after our divorce in February 2017. But I always wanted to get back together with him, All it took was a visit to this spell casters website last December, because my dream was to start a new year with my husband, and live happily with him.. This spell caster requested a specific love spell for me and my husband, and I accepted it. And this powerful spell caster began to work his magic. And 48 hours after this spell caster worked for me, my husband called me back for us to be together again, and he was remorseful for all his wrong deeds. My spell is working because guess what: My “husband” is back and we are making preparations on how to go to court and withdraw our divorce papers ASAP. This is nothing short of a miracle. Thank you Dr Emu for your powerful spells. Words are not enough. here is his Email: emutemple@gmail.com or call/text him on his WhatsApp +2347012841542

    He is also able to cast spell like 1: Lottery 2: Conceive 3: Breakup 4: Divorce 5: Cure for all kinds of diseases and viruses.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Tai tikrai puiki žinia ir patariu visiems, kuriems reikia tikros paskolos, kreiptis per šiuos el. Pašto adresus (christywalton355@gmail.com) whatsapp: +12522852093, dabar džiaugiuosi, kad gavau prašomą paskolą

    AtsakytiPanaikinti
  6. Sveiki, čia yra greitas, skirtas tik tiems, kuriems reikia pokyčių savo meilės gyvenime, tiems, kurie ieško patikimo rašybos rato, kuris padėtų atgaivinti savo žlugusius / griūvančius santykius, taip pat tiems, kurie kenčia nuo įvairių negalavimų. yra tas, kuris yra tikrai universalus, atjaučiantis ir patikimas, kai kalbama apie burtus. Gydytojo Egwali burtų namai yra tinkamas pasirinkimas jums, jums reikia tik kontakto, tada galiu jus patikinti, kad visa kita būtų visiška magija, mano meilės gyvenimas buvo ties žlugimo riba, kol įsakiau meilės užkeikimui, buvo tinkamai laikomasi visų tinkamų procedūrų, kad būtų užtikrinta, jog jis puikiai veikia. Šiandien esu gyvas liudininkas, kad daktaro Egwali burtų magija veikia be jokių pagrįstų abejonių. Štai kodėl aš naudoju visas laikmenas norėdamas pranešti pasauliui apie šį puikų burtų daktarą, kuris sugrąžino ramybę ir vienybę mano namuose. Šiandien kalbėkis su juo ir tavo emocinės nesėkmės bus visiškai išnaikintos.
    Jam tereikia skambučio!

    „WhatsApp“: +2348122948392
    Kurjeris: dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  7. Labas pasauli! Esu čia, kad paliudyčiau savo kuklią patirtį su Egwali Dr. gydant įvairius negalavimus. Aš suteikiau jai galimybę, štai šiandien esu paliudyti, kaip šis žavus ir patikimas žolininkas užbūrė ir aš radau ramybę. Mano buvęs vyras sakė, kad jis man pasakė, jog jis turėjo eiti savo keliu be apčiuopiamos priežasties, tik sužinojęs, kad miega su senu draugu iš koledžo, tai man sukėlė daug skausmo ir tada jis pateikė skyrybų prašymą. Jis dingo maždaug metus, aš jo labai pasiilgau ir bet kokiu būdu padarysiu viską, kad tik atkurčiau savo meilę, štai kaip turėjau susisiekti su juo su patikimu žmogumi ir bumu, visa kita buvo visiškai miela, ir taip aš jį atgavau į rankas, dabar mes gyvename laimingi, kaip sakė daktaras Egwali. Aš naudojuosi šiuo forumu norėdamas pasidalinti savo nuostabia istorija, o jūsų taip pat nėra išimtis, pabandykite ir lažinuosi, kad jums bus labai malonu, kad tai padarėte. Su juo galite bendrauti per bet kurią iš šių platformų. El. Paštas: Dregwalispellbinder@gmail.com / Whatsapp: +2348122948392

    AtsakytiPanaikinti
  8. Kiekvienas, skaitantis tai, turi tikėti ir būti pozityviai nusiteikęs, nes dirba didesnės jėgos, nei kada nors įsivaizduojate. Tai pagerės, kai tuo tikėsite ir elgsitės, o tada kiekviena jūsų situacija pamažu keisis į gerąją pusę. Po susitikimo su daktaru EGWALI sutvarkiau daiktus su savo sutuoktiniu. Mano sąjungą sužlugdė nenugalimos jėgos, nežinodamos, kad pagrindinis tikslas yra mano santuoka, mes turėjome nuolatinių problemų jų neišsprendę, tačiau viskas atsigavo po DR EGWALI atvykimo, nes esame laimingi ir gyvename taikoje, be jokios abejonės, labai rekomenduočiau tiems, kuriems reikia gero rašybos, tai tikrai patikima bet kokiems klausimams, su kuriais susiduriate, nesvarbu, ar tai meilė, apsauga, pinigai ar psichinės galios. Dr EGWALI yra tikras dalykas. Rašykite jam el. Paštu Dregwalispellbinder@gmail.com arba „Viber“ / „WhatsApp“ +2348122948392

    AtsakytiPanaikinti