2015 m. gruodžio 2 d., trečiadienis

Astrologinė Auros prognozė gruodžio 3-17 dienoms



Šį nuostabų ir gerą periodą pasistenkite daugiau dėmesio skirti savo porai, šeimai. Įsigilinkite į savo vaikų, sutuoktinio, mylimo žmogaus nuotaikas, pasistenkite suprasti jų rūpesčius, problemas. Šiuo metu pokalbiai gali labai suartinti – tik mokėkite girdėti ir jausti kitą, patys irgi nevenkite būti atvirais ir nuoširdžiais. Tai labai palankus metas užmegzti naujas pažintis, sudaryti sąjungas, ypač kūrybines. Geras laikas tvirtinti piniginius, turtinius susitarimus, kitus svarbius dokumentus, sandorius, jei jie gerai parengti. Palanku kurti finansinius, verslo, veiklos planus.
Nepraleiskite tokios išskirtinės progos kai ką pakeisti savo naudai. Tinka aiškintis teisybę, kovoti už principus. Palanki proga pradėti bylinėtis. Tačiau reikalaukite teisingumo ne tik iš aplinkinių – patys venkite išsisukinėti, apgaudinėti, būtina tesėti duotus pažadus.


Avinas. Nuostabus laikas – pakaks vieno ryžtingo žingsnio ir jūs atsidursite nepasiekiamai aukštai (konkurentams, priešams). Palanku tvarkyti svarbius darbo reikalus. Užsiimkite darbais, kuriems atlikti reikia meistriškumo, išskirtinių žinių ir sėkmės.
Jautis. Avantiūros bus sėkmingos. Rizikuoti galima. Tiesa, jei jus trikdys negeros nuojautos, tuomet rinkitės patikimesnį kelią.
Dvyniai. Galite sulaukti seniai užtarnauto atpildo. Tai puikus laikas kreiptis su svarbiu reikalu į draugus, ieškoti bendraminčių ir rėmėjų. Pildysis visos idėjos bei fantazijos.
Vėžys. Reikšmingo įvertinimo metas. Tinka aptarti strateginius karjeros klausimus. Palankus metas pasirašyti svarbius dokumentus, ieškoti rėmėjų, investuotojų tarp įtakingų, aukštų asmenų.
Liūtas. Puikus metas – jūsų svajonės tampa realybe. Palanku imtis svarbių (ypač finansinių) reikalų tvarkymo. Gauti finansiniai, verslo pasiūlymai bus naudingi. Geras laikas sudaryti sandorius, investuoti pinigus, teikti dovanas.
Mergelė. Kaip nuspręsite, taip ir bus. Naujais darbais neužsiimkite neblogas metas ieškoti išeities sprendžiant seniai susikaupusias problemas. Kad ir ką veiksite, būkite atidūs – nė nepastebėsite, kaip suklysite. Galimos traumos, netikėti finansiniai nuostoliai.
Svarstyklės. Itin sėkmingas periodas – geros naujienos, puikūs susitikimai. Viskas tik į gera! Per daug neįsibėgėkite, reikėtų šiek tiek stabtelėti – galite nepajusti ribos tarp svajonės ir realybės. Nesivelkite į finansines avantiūras ir neleiskite niekam žaisti jūsų jausmais, ambicijomis.
Skorpionas. Pirmoji šio periodo pusė bus palankesnė tvarkyti reikalus, susijusius su gyvenamaja vieta, pinigų investavimu. Vėliau patartina atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo. Svarbius susitikimus verčiau atidėti antrai savaitės pusei. Nelabai seksis aiškintis santykius su mylimuoju. Saugokitės apkalbų.
Šaulys. Nors galite pasijausti smagiau, būkite pasirengę susidurti ir su įvairiausiais nesmagumais, moraline prievarta. Nesikarščiuokite, nespręskite nesusipratimų piktuoju. Galimas netikėtas ir tikriausiai nepagrįstas nusivylimas mylimu žmogumi. Bus nelabai palankus metas tvarkyti piniginius ir turto reikalus.
Ožiaragis. Galite netekti ne tik jėgų, bet ir prarasti viltį. Tačiau tai laikinos blogos nuotaikos, dėl kurių pasistenkite nesugadinti artimiesiems nuotaikos. Netvarkykite jokių reikalų.
Vandenis. Sutuoktinis, partneriai, net draugai gali priminti jūsų trūkumus, klaidas. Nepykite, dabar daug kam (jums taip pat) gali stigti optimizmo ir objektyvumo. Svarbu patiems nieko nekritikuoti, neteisti. Geras periodas atsipalaiduoti, pasimėgauti vandens procedūromis ar masažu.
Žuvys. Gali be priežasties pablogėti nuotaika, sveikata. Bus sunkoka tvardytis. Tad pasistenkite užsiimti tik jums maloniais dalykais ir nebendrauti su piktais, kerštingais žmonėmis. Būkite atidesni dirbdami kasdienius darbus. Saugokite savo nervus ir sveikatą.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą