2015 m. gruodžio 24 d., ketvirtadienis

Astrologinė Auros prognozė 2016 metams


Ugninės beždžionės metų horoskopas

Pagal Kiniečių kalendorių Ugninės Beždžionės metai prasidės 2016 metų vasario 8 dieną, o baigsis 2017 metų sausio 28 dieną. Būtent nuo to momento pajusime tikrąją metų valdovės energiją. Pasinaudodami savybėmis, kurias mėgsta ir palaiko metų globėja, turėsime sėkmingus ir pilnaverčius metus, išnaudosime visas metų galimybes.
2016 metų globėjai Ugninei Beždžionei būdingas judrumas ir energingumas. Turbūt visi žinome, koks aktyvus šis gyvūnas, ir nesėdintis vietoje taip pat jis labai kūrybiškas ir veiklus.


Taigi, norėdami sulaukti metų globėjos palaikymo, į visas gyvenimo sritis turime įtraukti minėtas savybes. 2016 metais žmonės bus labiau judrūs ir aktyvūs, nei praėjusiais metais. Vadovausis užsispyrimu, siekiu ir ryžtu, dėl to galės gauti maksimalios naudos ir sėkmės visose gyvenimo srityse. Tai didelių galimybių metai. Jas būtina išnaudoti. Kadangi Ugninė Beždžionė ateinančiais metais bus dar ir raudonoji, tai metams suteiks ugningumo, ryškumo ir, žinoma, konfliktiškumo.
Didžiausios sėkmės ir palankių gyvenimo pokyčių sulauks žemės stichijos atstovai: Jaučiai, Mergelės ir Ožiaragiai. Jiems likimas bus dosnesnis nei kitiems ir gerų galimybių pasiūlys daugiausiai, teks tik tinkamai pasirinkti. Sudėtingesni metai laukia vandens stichijos atstovų: Vėžių, Skorpionų ir Žuvų. Jie metų globėjos Ugninės Beždžionės palankumą galės pelnyti įdėdami daugiau pastangų, rodydami gudrumą, net apsukrumą ir užsispyrimą. Likusiems zodiako atstovams metai bus eiliniai ir niekuo neišsiskirs. Metų globėja Beždžionė palanki bus beveik visiems, kas nuspręs mokytis ar kelti savo profesinę kvalifikaciją. Žmonės 2016 metais trauks laisvė ir didesnės permainos. Aplamai laisvės ir pokyčių tema bus gan aktuali ir lydės beveik visus metus. Dėl šios priežasties tikėtini darbo keitimai, žmonių sukilimai, visuomenės kova dėl geresnių darbo sąlygų, dėl savo teritorijos, rimti pokalbiai porose dėl laisvės santykiuose, galimos net skirybos ar kariniai veiksmai. Nežiūrint į tai, bendrai žmonės artėjančiais metais bus linksmesni ir šiek tiek nerūpestingi, lengvabūdiški. Nuo pavasario tapsime labiau atsipalaidavę ir ramūs, atlaidūs kitų silpnybėms. Aplinkoje dominuos optimizmas ir puikus nusiteikimas.
Taigi, žmonės lengviau ras bendraminčių ir draugų ratą. Tikėtina, jog kiekvienas turės puikias galimybes praplėsti savo pažintis, įgyti naudingų kontaktų. Tai pasitarnaus ateičiai ir naujoms galimybėms.
Beje, tiems, kas mėgsta monotoniją, susikaupimą ir vienatvę - mėtai bus sunkesni,  jie gali  pajausti šiokį tokį irzlumą ir dirglumą dėl visiškai kitokių energijų srautų.
Taip pat didesnis dėmesys Ugninės Beždžionės metais bus skiriamas informacijai, komunikacijai, kontaktams ir žodžiui. Metai palankūs bus tiems, kas bus informacijos apsuptyje, turės didžiausius kontaktų skaičius, daugiausiai bendraus ir dalinsis informacija bei žiniomis. Dar labai svarbu metų eigoje išlikti judriu ir aktyviu, kitaip sakant, būtina metų sėkmės sąlyga yra veiksmas, darbas, kūryba.
Aktyvumas padės pagerinti materialinę situaciją, pasiekti karjeros aukštumas ar gauti naujas ir atsakingas pareigas. Taip pat tai puikus metas pradėti naują verslą ar plėsti esamą. Šie metai bus palankūs kelionėms, susitikimams. Aplankykite savo svajonių šalį, o jei tokios neturite – 2016 metų globėjai Beždžionei patiktų jūsų vizitas į egzotišką vietą. Metų globėja yra labai azartiška ir nerūpestinga. Taigi yra rizika tapti azartinių žaidimų aistringais fanais. Tai gali baigtis ne tik šeimos santykių problemomis, bet ir dideliais finansiniais praradimais. 
Entuziazmas ir energija metų bėgyje tiesiog liesis per kraštus, nes Beždžionė valdys ugnies stichiją. Tai suteiks galimybę realizuoti visus planus, kuriuos iki šiol dėl kažkokių priežasčių vis atidėliojote. 2016 metais pakaks motyvacijos, jėgos ir įkvėpimo.
Visų zodiako ženklų atstovams būtina pasirūpinti savo sveikata ir jos profilaktika. Metų globėja Beždžionė yra linkusi į visus įmanomus gyvenimo malonumus. Tai reiškia, jog yra didelė rizika priaugti svorio dėl mėgavimosi maistu, tingėjimo, alkoholio vartojimo. Taip pat ir kiti neigiami įpročiai gali turėti rimtas pasekmes jūsų sveikatai. Taip pat tikėtinos traumos dėl neatsargumo, neapsižiūrėjimo ir energingumo.
Kadangi metų energija yra ugnis, tai rekomenduojama namuose kuo dažniau degti židinį arba žvakę. Pastaroji tinkamiausia raudonos spalvos, nes metų globėja šiemet pasipuošusi šia spalva.
Beždžionei patinka viskas, kas yra ryšku ir traukia akį. Taigi sutikdami naujus metus, namus papuoškite įvairiaspalvėmis girliandomis, negailėkite papuošimų ir daug ryškių spalvų.
Vaišių stalas turėtų pasižymėti vaisių gausa. Puiku, jei tai bus įvairūs egzotiniai vaisiai, Beždžionė juos dievina ypač bananus ir ananasus. Kadangi ji nemėgsta vienatvės ir yra draugoviška, tai šventei suburkite draugų ir giminių ratą.

Gražių ir laimingų Naujujų metų visiems !





1 komentaras:

  1. mielai dalinuosi savo liudijimais šiandien su pasauliu. Aš niekada neįsivaizduoju savęs tai darantis, bet esu kupinas džiaugsmo ir noriu, kad kiti turėtų savo pagalbą. Aš esu biuro sekretorė pagal profesiją, turiu du vaikus su vyru. Mano vyras paliko mane ir mūsų vaikus be jokio paaiškinimo. Jis tiesiog paliko namą, o aš girdėjau, kad jis mato kitą moterį. Išbandžiau visas įmanomas priemones, kad grąžintum jį namo, tačiau jis elgėsi keistai manęs atžvilgiu ir netgi apleido vaikus. Aš buvau nusivylęs ir nuniokotas, ieškojau pagalbos iš įvairių pusių, kol pamačiau pranešimą apie dr. Ajayi rašybos keitiklį. Kreipiausi į rašytoją, kuris man pasakė, ką daryti. Jis patikino mane, kad jis ištaria rašybą ir viskas bus gerai per tris dienas, tačiau buvau skeptiškas ir išsakiau keletą minčių, kol galiausiai vėl susisiekiau su juo, mes kartu ėjome į procesą ir nustebau, kad rašyba suveikė, o mano vyras grįžo namo ir atsiklaupė, kad maldautų atleidimo, bet pirmasis buvo jo netikėtas skambutis, nes mes nesikalbėjome apie 6 mėnesius. Dr. Ajayi yra iš tikrųjų jo žodžių žmogus, jei turite problemų dėl savo santykių ar bet kurio gyvenimo aspekto, susisiekite su rašytoju dr. Ajayi dėl ilgalaikio sprendimo.

    Paštas: drajayi1990@gmail.com
    „WhatsApp“ numeris: +2347084887094

    AtsakytiPanaikinti