2017 m. liepos 21 d., penktadienis

Lietuviška mokyklėlė Airijoje


 Mieli laikraščio „Lietuvis“ skaitytojai,


Carrickmacross lituanistinė mokyklėlė "Saulės zuikučiai" 


Laikraštis „Lietuvis” 2017 metų rugsėjo-spalio mėnesiais ketina rengti publikacijų ciklą apie lietuviškas mokyklėles, klubus, kursus ir būrelius Airijoje. Publikacijas ketiname spausdinti rugpjūčio 22 d., rugsėjo 5 ir 19 d., spalio 3 ir 17 d. laikraščio numeriuose.


Ketiname išspausdinti lietuviškų mokyklėlių, klubų ir būrelių sąrašą, veikiančių Airijoje. Jeigu jūs norite papasakoti apie savo mokyklėlę, klubą ar pan., prašome rašykite mums ir siųskite nuotraukas apie jūsų veiklą, pasiekimus, problemas, apie mokinius ir žmones, kurie dirba kartu su jumis.

Prašome atsiųsti mums jūsų adresus, kontaktinius telefonus, elektroninius paštus ir nuorodas į internetines svetaines socialiniuose tinkluose.  

Tikimės, kad publikacijos mūsų leidiniuose bus ne tik papildoma reklama jums, bet ir galimybė paraginti tėvelius leisti savo vaikučius į lietuviškas mokyklėles ir tuo pačiu papasakoti apie savo veiklą didesnei auditorijai.

Lauksime jūsų informacijos ir nuotraukų adresu: lietuvis.ie@gmail.com

Mes galime jums išsiųsti nemokamai 5 laikraščio egzempliorius ir pasiūlyti lengvatinę laikraščio prenumeratą 2017-2018 mokslo metams.


Dėkojame ir tikimės sėkmingo bendradarbiavimo.  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą