2017 m. liepos 26 d., trečiadienis

Astrologinė Auros prognozė liepos 27 – rugpjūčio 25 dienoms



Mūsų visų laukia labai įtemptas, komplikuotas metas. Rugpjūčio 7 d. turėsime galimybę stebėti dalinį Mėnulio užtemimą, o rugpjūčio 21 dieną - pilną Saulės užtemimą. Taigi, šį mėnesį atsisakykite svarbių sprendimų ir aktyvių, kardinalių veiksmų. Įvykiai ir situacijos gali pakeisti įprastą tėkmę, bus pojūtis, tarsi nesame savo gyvenimo šeimininkai. Net nekyla abejonių, kad užtemimai veikia žmones. Laiko laukas transformuojasi ir tai labai jaučiama, ypač per patį užtemimo momentą. Medikų tyrimai parodė, kad užtemimų metu padidėja arterinis spaudimas, susiaurėja kraujagyslės, o tai ypač aktualu hipertonija ir širdies kraujagyslių ligomis sergantiems žmonėms. Užtemimo periodas yra didesnės energetinės įtampos laikas. Jo metu sklindantis kosminių bangų laukas greičiau išbalansuoja mūsų psichiką ir visi įvykiai įgyja fatališkumo atspalvį. Statistika rodo, kad užtemimo metu padaugėja avarijų, nelaimingų atsitikimų. Labiau reikėtų pasisaugoti sergantiems chroniškomis ligomis, tiems, kurių silpna imuninė sistema. Tai visai netinkamas laikas avantiūroms, nes bus sunku teisingai įvertinti  įvykius, o informaciją teks nuosekliai ir atidžiai tikrinti. Nerizikuokite. Nepradėkite naujų darbų, geriau juos atidėkite kitam laikotarpiui. Netinkamas laikas ir svarbioms finansinėms operacijoms, sandoriams, skolinti ar grąžinti pinigus. Pasisaugokite sukčių, nebūkite patiklūs bendraudami su tarpininkais. Būkite atidesni artimiesiems, senyvo amžiaus žmonėms ir vaikams - atidžiau juos išklausykite. Užtemimų  poveikis bus juntamas ilgai, net iki trijų mėnesių.

Avinas. Patartina ieškoti draugystės, kuri padės, parems, apsaugos, suteiks saugumo jausmą. Daug kas priklausys ir nuo jūsų pačių ramybės ir pasitenkinimo jausmo. Nerizikuoite pinigais, saugiai vairuokite.

Jautis. Palankus laikas spręsti užvilkintas darbo problemas su įtakingais asmenimis. Nesistenkite nertis iš kailio darbe net jei gresia nemalonus pokalbis su šefu. Verčiau užsiimkite savo artimųjų reikalais ir namais.

Dvyniai. Pakankamai sėkmingas metas, gali atsiverti naujų galimybių esamoms problemoms spręsti. Palanku tikrinti sveikatą ir, jei reikia, pradėti gydymosi kursą.
 

Vėžys. Visai netinkamas laikas mokesčių ar skolų reikalams tvarkyti. Būsite griežtesni, reiklesni sau bei aplinkiniams. Itin svarbius dalykinius susitikimus atidėkite geresniam laikotarpiui.

Liūtas. Nelabai geras laikas, nors verta tvarkyti tarnybos reikalus, o neturintiems darbo, netikėtai gali nusišypsoti laimė jį gauti. Tinkamas metas tikrinti sveikatą, pasirinkti dietą. Palanku pradėti namuose remontą ar didįjį tvarkymąsi.


Mergelė. Geras metas imtis skubių darbų, tikrinti sveikatą. Tinka rinktis maitinimosi dietą sveikatai sustiprinti arba tiesiog kūno linijoms padailinti. Rizikingos tolimos kelionės.
 

Svarstyklės. Netikėtai šis metas gali atnešti jums  sėkmę tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime. Nerizikuokite didelėmis pinigų sumomis, santūriau išlaidaukite.

Skorpionas. Nepalankus periodas veiklai, todėl daugiau ilsėkitės, skirkite didesnį dėmesį šeimai. Venkite skubotų išvadų.

Šaulys. Sunkus ir netinkamas metas įvairiems susitikimams, susitarimams, kelionėms. Šiuo metu būsite linkę nepastebėti ir nevertinti to, ką turite, o juk tai, ko jums labiausiai reikia – šalia.

Ožiaragis. Laikotarpis ne visai palankus finansinėms problemoms spręsti. Bus svarbu niekam nemeluoti – nei sau, nei kitiems. Ypač per užtemimus būsite linkę į iliuzijas – nepervertinkite savo realių galimybių ir situacijų. 

Vandenis. Nepalankus metas, todėl reikėtų imtis tik svarbiausių reikalų. Lemtingi bus išgirsti žodžiai, gauti pasiūlymai, patarimai. Pradėsite kai ką kitaip suprasti, matyti bei vertinti.



Žuvys. Šį laikotarpį geriausia praleisti ramiai ilsintis. Būsite kupini įkvėpimo, geriausių nuojautų, meilės. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius, nekilnojamojo turto reikalus. Galimi netikėti sėkmingi radiniai, galite išlošti ir loterijoje.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą