2017 m. birželio 26 d., pirmadienis

Lietus vėl pakeliui į šalį


Pirmadienio rytas daugelyje šalies vietų buvo giedras ir saulėtas, tačiau lietus jau pakeliui į šalį ir jau šį vakarą gali pradėti lyti, praneša “Irish Mirror”.

Visą savaitę, su nedidelėmis pertraukėlėmis, šalį praus lietus. “Pirmadienį šalies šiauriniuose ir vakariniuose rajonuose saulė bandys prasiskverbti pro debesų uždangą, tačiau kitose šalies dalyse bus debesuota, o vakare daugelyje šalies vietų palis. Termometro stulpelis rodys tik 14-16 laipsnių šilumos”, – sako sinoptikai.

Antradienį oras bus panašus: rytas bus pakankamai gražus, vėliau rytiniuose šalies rajonuose tikimasi lietaus, perkūnijos, nors bus šilčiau – oras sušils nuo 16 iki 21 laipsnio.

Nors trečiadienį saulė bandys plėšyti debesų uždangą, jai sunkiai seksis – šalyje lis, o vietomis ir perkūnija griaudės.  “Rytiniuose šalies rajonuose po pietų, o kitose vietose vakare ir naktį gausiai lis, temperatūra svyruos nuo 15 iki 19 laipsnių, – praneša sinoptikai. – Ketvirtadienį oras bus panašus: iš ryto bus pakankamai saulėta, vėliau tikimasi lietaus, pūs šiaurės vakarų vėjas, termometro stulpelis rodys 13-17 laipsnių”.


Pasak “Met Eireann” tarnybos, penktadienį bus vėsoka, pūs pakankamai stiprus šiaurės ir šiaurės vakarų vėjas, su nedidelėmis pertraukomis lis visą dieną, o termometro stulpelis nepakils aukščiau, kaip plius 16 laipsnių”.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą