2015 m. sausio 5 d., pirmadienis

Astrologinė Auros prognozė sausio 6-20 dienoms

Šis laikotarpis nepasižymės perdideliu žmonių optimizmu. Tam, kad kažko daugiau gauti, gyvenimas privers labiau suktis ir ryžtingiau veikti. Daugumai viltys ir lūkesčiai gali nepasiteisinti. Padidinta traumų ir nelaimingų atsitikimų tikimybė. Galimos kliūtys keliaujant, gaunant svarbią informaciją is tolimų kraštų. Konfliktinis periodas, kuomet nebus įmanoma susikalbėti ne tik su savo partneriais, bet ir su kolegomis. Niekas nenorės klausytis, bet visi reikš savo pretenzijas. Todėl neverta skubinti įvykių, o veikti apgalvotai ir pakilėtai. Pasibaigus šiam periodui, viskas pasikeis į geresnę pusę, todėl nebūtina užbėgti įvykiams už akių.


Avinas. Laukia sudėtingas periodas, pasižymintis padidinta įtampa, padrika veikla ir išsiblaškymu. Nieko nespėsite arba visur labai vėluosite. Nedarykite skubotų išvadų, kitaip teks viską perdarinėti ir taisyti.

Jautis. Labai svarbus laikotarpis profesinėje veikloje. Teks pasirinkti darbo pobūdį. Prieš priimant svarbius sprendimus būkite itin atidžiais, nepasikliaukite akimirkos įspūdžiais.

Dvyniai. Pavyks viską sudėlioti kaip priklauso. Planai pasiteisins, susitikimai bus naudingi ir perspektyvūs. Rimtas dėmesys bus skirtas savo išvaizdai, intektualiniams sugebėjimams, labai svarbus bus draugų ir bendraminčių palaikymas.

Vėžys. Labai daug kas keisis tiek asmeniniame, tiek visuomeniniame gyvenime. Tiesiog kaip iš gausybės rago pasipils įvairūs pasiūlymai, atsiras naujos pažintys. Negalima prarasti budrumo, nebūti lengvatikiais. Dėl visų pasiūlymų reiktų tartis su išmanančiais žmonėmis.

Liūtas. Teks labai daug dėmesio skirti namiškiams bei draugams. Galite jausti nuovargį, net liūdesį. Šis laikotarpis nebus pozityvus ir kūrybingas. Pasistenkite niekam neduoti jokių pažadų, nes tiesiog negalėsite jų išpildyti.

Mergelė. Sudėtingas metas visiems, kas užima vadovaujančius postus. Teks reorganizuoti darbą, įveikti daug pokyčių profesinėje veikloje. Tai bus labai sudėtinga, nes jausitės pavargę ir išsekę. Norint išvengti bereikalingų klaidų, vertėtų kreiptis pagalbos į patikimus profesionalus.

Svarstyklės. Intensyvus ir pozityvus periodas lauks visų kūrybingų žmonių. Visuomenei bus pateiktos naujos idėjos bei pokyčiai. Daugiau dėmesio vertėtų skirti savo vaikų poreikiams, įsiklausyti į jų sakomas tiesas, tuomet daug ką suvoksite ir suprasite.

Skorpionas. Šio zodiako ženklo atstovai gali susidurti su nenumatytomis aplinkybėmis šeimoje ar asmeniniuose santykiuose. Aukštyn kojomis apsivers jūsų gražūs ketinimai. Neverta gąsdintis iš anksto, tik jūsų ramybės bei taktikos dėka pavyks išsisukti is sudėtingos situacijos.

Šaulys. Visiškai nesuvokiamu bus mokėjimas išsisukti iš bet kokios sudėtingos situacijos. Šį puikų bruožą pastebės vadovybė ir įvertins finansine prasme. Daug naudos galite išgauti iš visai nenaudingų situacijų, todėl čiupkite fortūną už uodegos.

Oziaragis. Nusimato kai kokie gyvenimiški pokyčiai, kurie išeis į didelę naudą. Net patys nepajusite kiek daug sugebate padaryti gero, nežiūrint į tai, kad kai kam nuo to bus nelengva. Lengvai ir pakilėtai pavyks įgyvendinti visus užsibrėžtus tikslus.

Vandenis. Artėja kūrybinis metas. Kokia veikla beužsiimsite, į viską žvelgsite per rožinius akinius. Iš vienos pusės tai stipriai įkvėps, iš kitos - privelsite labai daug klaidų. Nepraraskite blaivaus proto, turėkite viskame saiko.

Žuvys. Labai prieštaringas metas. Nepavyks susitarti nei su partneriais, nei su kolegomis. Jausis nuovargis ir liūdesys. Ieškosite paguodos, neradę - galite kristi į depresiją ar pradėti vartoti alkoholį. Tokiu atveju  geriausiai būtų mažiau rodytis visuomenėje. Patartina daugiau laiko skirti poilsiui ir nuo visko atsipalaiduoti.




1 komentaras:

  1. Aš taip didžiuojuosi, pasitikiu savimi ir kupina gyvenimo, kad galiu čia pasidalyti savo liudijimu, tiesiog negaliu patikėti, kad mano vyras dabar namuose sako mums, koks tuščias jis jautėsi visą laiką, kai nebuvo. Jis paliko mane ir sukėlė mums tiek skausmo po skyrybų, įvykusių maždaug prieš 5 mėnesius, kas apie tai pagalvos. Visas šis stebuklas įvyko iškart po to, kai gavau kontaktą su gydytoju Egwali, kuris padėjo man sugrąžinti įprastą padėtį mano santuokos namuose. Aš esu viena laimingiausių moterų pasaulyje, sakyčiau, mes manėme, kad jis išvyko ir daugiau niekada negrįš namo, kol nebus užburtas meilės burtas ir viskas normalizavosi per dvi dienas. Tai iš tikrųjų buvo stebuklas „faktas, kad mano vyras grįžo namo, tai reiškia viską man ir mūsų vaikams. Aš nežinau, kaip išreikšti savo gilų dėkingumą tau, daktare. Aš primygtinai rekomenduosiu, jei jums reikia skubios pagalbos bet kurioje kerų kategorijoje, nes tai garantuota.
    El. Paštas /dregwalispellhome@gmail.com
    „WhatsApp“: +2348122948392

    AtsakytiPanaikinti