2015 m. sausio 20 d., antradienis

Astrologinė Auros prognozė sausio 20-vasario 3 dienoms

Visiškai neprognozuojamas periodas, kada neverta niekur veržtis, kurti planų, naujų projektų - gautas rezultatas gali visiškai nepateisinti lūkesčių. Pirmoji šio periodo savaitė bus nevisai tinkama kreiptis su prašymais į vadovybę, aukštus pareigūnus ar bankines struktūras - galimos netikėtos klaidos dokumentuose, finansuose. Svarbius, dalykinius susitikimus geriau būtų atidėti antrajai šio laikotarpio savaitei. Nežiūrint į dalykinę gyvenimo pusę, gali pagerėti asmeniniai santykiai su sutuoktiniu, partneriu ar draugu. Daugumai atsivers antrasis kvėpavimas, noras pasipuikuoti prieš kitus, atsiras polinkis romantiškiems susitikimams. Tokius veiksmus ir jausmus skatins Veneros planeta, kuri įeis į Žuvų ženklą. Gerai seksis tiems, kieno verslas susijęs su madų demonstravimu, šou programomis, koncertais ir masiniais renginiais.


Avinas. Gali šiek tiek gali pablogėti savijauta, nukristi nuotaika, tačiau tai bus laikina. Nedera niekur skubėti, pykti ant nepunktualių žmonių. Labiau pasirūpinkite savo sveikata, nes gali atsinaujinti senos bėdos.

Jautis. Labai apgaulingas metas. Išlikite budriais, kas benutiktų, nepasiduokite emocijoms. Neskubėkite teisti kitų, geriau išlaikykite blaivų protą.

Dvyniai. Visai netinkamas metas dalykinei veiklai. Pasitarkite su tais, kas turi didesnės patirties nei jūs. Venkite naujų pažinčių, apsišaukėlių.

Vėžys. Venkite ginčų, pažadų, tarpininkavimo. Neverta pasirašinėti svarbių dokumentų, sutarčių ar imti paskolas iš banko. Atsargiau vairuokite, venkite alkoholio.

Liūtas. Taupykite jėgas, laiką ir pinigus. Per šį laikotarpį vertėtų pagerinti santykius su savo antraja puse, susitaikyti su iškilusiomis problemomis ar ištaisyti senas klaidas.

Mergelė. Būsite linkę kristi į neviltį, niekuo nepasitikėsite, net savimi. Jausitės blogiau nei bet kada. Pats laikas atsiriboti nuo problemų ir pailsėti.

Svarstyklės. Nesiskolinkite pinigų, nesivelkite į avantiūras ir nebandykite greitai pasipelnyti. Galite prarasti ne tik savo reputaciją, bet ir sveikatą.

Skorpionas. Patartina mažiau planuoti, investuoti į ateitį. Atidėkite svarbius susitikimus ir sutarčių pasirašymus kitam kartui, galite prisiturėti didelių finansinių problemų. Saugokite savo sveikatą, ji gali palūžti.

Šaulys. Imkitės tik svarbių reikalų, kurių negalite atidėti. Bendraudami su artimaisias nepriekabiaukite, venkite ginčų. Netinkamas periodas kelionėms bei pirkiniams.

Ožiaragis. Teks priimti svarbius sprendimus, gal net atsisakyti savo gerovės. Neskubėkite žadėti ar įsipareigoti, viską rimtai apgalvokite. Tikėtina traumų ir konfliktų tikimybė.

Vandenis. Labiau palankus metas atostogoms nei aktyviai veiklai. Jausite nuovargį ir emocinį nuosmukį. Neužsikraukite sau darbų, kurių visvien neatliksite, tik pakenksite savo reputacijai. Tinkamas metas taikytis su savo antraja puse.

Žuvys. Leiskite laisvai tekėti savo jausmams ir emocijoms, neslėpkite nei nuo savęs nei nuo kitų savo gerumo ir meilės. Pasdalinkite gerumo akimirkomis su savo draugais. Visiškai netinkamas periodas rimtiems sprendimams ir darbams.


2 komentarai:

  1. Daugelis žmonių išgyvena skaudulius savo santykiuose, sunku atsisakyti tikros meilės, kartais mes apsimetame, kad mums viskas gerai, bet mums ne taip, kovodami, kad gautume tą, kurį mylime, taip pat stengiamės susigrąžinti savo džiaugsmą ir laimę. Gydytojas Egwali yra čia, kad padėtų sulaužytoms širdims, nes jis sugeba ir gali susigrąžinti jūsų EX mylėtojus, partnerius, žmoną ir vyrą savo galingais meilės kerais, nes esu gyvas liudininkas. Greitai susisiekite su juo per „WhatsApp“ numerį +2348122948392 arba atsiųskite jam el. Laišką per /dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  2. Draugai, čia yra vienas asmuo, aš žinau, kad jūs galite apčiuopiamai aptarti asmenines diskusijas ir perkelti savo meilės gyvenimą. Tas žmogus yra visuomet patikimas daktaras Egwali, burtininkas, kuris savo kerais pakeitė daugelio šiandien pažįstamų žmonių gyvenimą. Jūs tiesiog vadinate tai meile, karjera, sveikatos problemomis, kad ir kaip ten bebūtų, jis spėjo jus prižiūrėti. Mano atvejis buvo gana negražus, kol nesikišau į jį, o visa kita buvo istorija. Su juo galite susisiekti per bet kurią iš šių laikmenų
    „WhatsApp / Viber“ +2348122948392
    Paštas: dregwalispellbinder@gmail.com
    Surenkite su juo privačią sesiją ir vėl būkite laimingi.
    Viskas kas geriausia !!

    AtsakytiPanaikinti