2015 m. sausio 21 d., trečiadienis

Kalėdinė pasaka Carrickmacross’e

Netikėtai ir nelauktai prabėgo gražiausios metų šventės - šv. Kalėdos, Senųjų metų palydos ir Naujųjų sutikimas. Nugrimzdo į praeitį dar vieneri metai, palikdami mums neišdildomus prisiminimus ir įspūdžius bei atnešdami viltį, kad atėję 2015-ieji  bus geresni ir laiminesni už jau išėjusius, o negandos ir rūpesčiai aplenks kiekvieno iš mūsų namus.

Dabar šilta ir malonu prisiminti, kad šv. Kalėdos į Carrickmacross’o miestelį, esantį Monaghano Grafystėje, atejo anksčiau nei įprastai. Jau gruodžio 20 dieną  buvome pakviesti Baluju Perliuku ir ju teveliu organizuojama Kalėdinį karnavalą "Ledo Šalyje". Atvukusius mus iš karto pasitiko Raudonkepuraitė, nykštukai ir net neleisdami atsikvėpti po kelionės iš karto nuvedė į stebuklingą pasaką, kurioje ko tik nesutikome: ir švelnių katyčių, gudruolių lapių, paslaptingų fėjų, baltasparnių angelų, grėsmingų piratų, nematytų damų, slepiančių savo neišpasakytą grožį po įspūdingomis venecijietiškomis kaukėmis, dosnių karalaičių.

"Ledo Šalies" aplinka stebino ir svaigino savo įspūdingomis dekoracijomis, kurios nors trumpam nukėlė į kalėdinį pasaulį ir kartu su pasakų herojais leido dar kartą patikėti kad visgi stebuklų šioje žemėje esama. Pasiklysti toje stebuklingoje šalyje, o juolab nuododžiauti, mums neleido gražuolė "Ledo Šalies"  karalienė Kornelija ir linksmasis Senis Besmegenis Olafas. Jų dėka mes patekome į "Baltųjų Perliukų", vadovaujamų Ingos Paškevičienes,   "Ledo Šalies " muzikinę pasaką. Joje liejosi vaikučių dainelės, jas grakščiai keitė būsimos pianistės Patricijos Šalkauskaitės kūrinys, savo elegantiškumu kerėjo Ugnės Dubickaites šokis, džiugino filmuko "Frozen" herojai. Šitame šurmulyje niekas net nepastebėjo, kaip "Ledo Šalies" gyventojų atvyko pasveikinti pats linksmiausias Kalėdų Senelis,  lydimas pačios gražiausios snieguolės. Jie įsuko visus į smagų šventinį ratelį. O "Kai Senelis tirpt pradejo, atsisėsti jam reikėjo. Mes ledais jį pavaišinom, dovanėles jis dalino". Ir nei vieno vaikučio tas stebuklingas Kalėdų Senelis nepamiršo - nepagailėjo nei dovanėlės, nei gero ir šilto žodžio… Bet tai juk ir suprantama - vaikučiai jo laukė ištisus metus ir pagaliau sulaukė. Gera, kai svajonės pildosi!

Nor ir buvome "Ledo Šalyje", bet šalta niekam nebuvo – visus šildė šypsenos, Kalėdiniai linkėjimai, dovanos ir gigantiškas ledo tortas, iškeptas Rasos Stanevičienes. Niekas nieko skanesnio dar nebuvome ragavę! 

Šventėje kartu su visais linksminosi Lietuvos Liaudies Partija Airijoje nariai , dainavo muzikinis kolektyvas "Musmerytės" iš Monaghano, vadovaujamas vadovės Sandros Markauskienės.

Renginį vainikavo loterija su įspūdingais prizais, kuriuos įsteigė šventės rėmėjai: Visa Market, Hairdresser, massage and beauty Salon 2 Parnell st., Carrickmacross,Aurelijos Beauty, Viktorija Nails, Inga`s Barber Shop, Mantas Simkus, Sergejus Aksiutovas, Robertas ir Jurgita Trimoniai, Regimantas ir Diana Paškeviciai, C.A.R.S. GARAGE (NERIJUS),  VAV TYRES & CAR SERVICE (ANDRIUS), CLOUGHVALLEY CAR SERVICE (MARIUS) ir parduotuvių tinklas Lituanica. Širdingai jiems dėkojame.

Nuoširdų dėkui tariame "Baltųjų Perliukų" mergaitėms ir jų vadovei, "Ledo Šalyje", idėjos autorei Ingai Paškevičienei, kostiumų dizainerei Romai Visockienei, "Baltųjų Perliukų" tėveliams ir visiems visiems dovanojusiems šią nuostabią kalėdinę pasaką.

Inga Paškevičienė


3 komentarai:

  1. Jei kilote nesusipratimų jūsų santykiuose arba jūsų vyras ar žmona paliko namus be svarbių priežasčių arba tiesiog sakėte, kad jie nebesidomi santykiais, bet norite, kad jie grįžtų į jūsų gyvenimą, galite nedelsdami susisiekti su rašybos žinovu, vadinamu Dr. Ajayi sprendimas, nes jis padėjo man susigrąžinti savo vyrą po 9 mėnesių atskyrimo nuo jo, protėvių perduodama galia jam. galite jį pasiekti naudodami „Viber whatsApp“: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com, kad galėtumėte galvoti apie bet kokį burtą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Daugelis žmonių išgyvena skaudulius savo santykiuose, sunku atsisakyti tikros meilės, kartais mes apsimetame, kad mums viskas gerai, bet mums ne taip, kovodami, kad gautume tą, kurį mylime, taip pat stengiamės susigrąžinti savo džiaugsmą ir laimę. Gydytojas Egwali yra čia, kad padėtų sulaužytoms širdims, nes jis sugeba ir gali susigrąžinti jūsų EX mylėtojus, partnerius, žmoną ir vyrą savo galingais meilės kerais, nes esu gyvas liudininkas. Greitai susisiekite su juo per „WhatsApp“ numerį +2348122948392 arba atsiųskite jam el. Laišką per /dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  3. Draugai, čia yra vienas asmuo, aš žinau, kad jūs galite apčiuopiamai aptarti asmenines diskusijas ir perkelti savo meilės gyvenimą. Tas žmogus yra visuomet patikimas daktaras Egwali, burtininkas, kuris savo kerais pakeitė daugelio šiandien pažįstamų žmonių gyvenimą. Jūs tiesiog vadinate tai meile, karjera, sveikatos problemomis, kad ir kaip ten bebūtų, jis spėjo jus prižiūrėti. Mano atvejis buvo gana negražus, kol nesikišau į jį, o visa kita buvo istorija. Su juo galite susisiekti per bet kurią iš šių laikmenų
    „WhatsApp / Viber“ +2348122948392
    Paštas: dregwalispellbinder@gmail.com
    Surenkite su juo privačią sesiją ir vėl būkite laimingi.
    Viskas kas geriausia !!

    AtsakytiPanaikinti