2015 m. birželio 30 d., antradienis

F7 Pasaulio klubų lyga - Barcelona 2015



Rugpjūčio 26-30 dienomis Katalonijos sotinėje Barselonoje vyks futbolo šventė, F7 Pasaulio klubų lyga, kurioje dalyvaus klubai priklausantys Pasaulinei F7 futbolo organizacijai (www.f7ww.org). Atvyks komandos iš tokių šalių kaip Urugvajus, Prancūzija, Meksika, Kanada, JAV, Brazilija. Brazilijai atstovaus itin pajėgūs klubai kaip Vasco De Gama ir Flamengo.

Lietuvaičių Baltic United taip pat išbandys jėgas šiame tarptautiniame turnyre tarp 20-ies klubų. Airijos F7 lygoje sezoną mūsų futbolininkai baigė trečioje vietoje ir taip užsitikrino vietą dalyvauti Pasaulinės F7 futbolo organizacijos rengiamose turnyruose.
Komanda intensyviai pradėjo ruoštis turnyrui, negailėdami jėgų ir laisvo laiko, futbolininkai renkasi treniruotėms kelis kartus per savaitę, savaitgaliais organizuojamos draugiškos rungtynės tarp vietinių klubų. Galime pasidžiaugti, kad klubo fiziniam ir taktiniam pasiruošimui vadovauja patyręs futbolo specialistas iš Latvijos Valerijs Martinkevics.
Jau ateinantį sekmadienį Baltic United išvyksta į Šiaurės Airiją Armagh miestą draugiškoms varžyboms prieš vietos vicečempionus Athletic LT futbolininkus. Savo mintimis dalinosi žaidžiantysis treneris Marius Majauskas.


Marius Majauskas

6 komentarai:

  1. Gyvenimas ateina su skirtinga patirtimi, aš nežinau, ką turite, tačiau tai yra mano trumpas liudijimas, aš mielai rašau tai, nes mano santuokoje vėl yra ramybė ir viskas dėka puikaus vyro, paskambinto dr. Ajayi, jis yra galingas burtas kasatorė, padedanti suderinti mano ir vyro ginčą, mano vyras paliko namus ir 7 mėnesius gyvena be moters, nesirūpindama manimi ir mūsų 4 metų dukra, finansiškai man viskas gerai, nes esu bankininkė, bet man reikia švelnaus globos vyras, bet mano vyras niekur nėra arti, maldauju, kad jis kelis kartus grįžtų namo, bet nieko neveikia, aš net paprašiau vyresniojo brolio, kad man padėtų. Perskaičiau vyro, kuris aprašė, kaip dr. Ajayi padėjo jam nutraukti žmonos meilės burtą, liudijimus, aš užmezgiau jo kontaktą ir paaiškinau jam savo problemas. Jis papasakojo, ko reikia meilės burtui, ir aš suteikiau jam lėšų nusipirkti. po trijų dienų mano vyras grįžo namo. Susisiekite su „Viber“ / „WhatsApp“: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com, jei turite kokių nors santykių ar gyvenimo problemų ir norite greito sprendimo.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaip aš sugebėjau susigrąžinti savo mylimą vyrą, pasitelkdamas dr. Ajayi burtų žinovą, kurį palaimino protėviai nuo gimimo, jis yra palaiminimas pasauliui, nes jis padėjo daugybei žmonių įvairiais gyvenimo aspektais, mano vyras paliko ir pažadėjo daugiau niekada nebūti su manimi ir vaikais, kad jis pavargo nuo santuokos. Dr Ajayi padėk man persigalvoti, pasakydamas burtą, ir šiandien gyvensiu su meile. Galite susisiekti su gydytoju Ajayi jo „Viber“ ar „Whatsapp“ numeriu: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com, jei turite kokių nors problemų, kurias rasite, ir gausite jų sprendimą.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aš amžinai būsiu skolingas didžiajai DR ODION už tai, kad sutvarkysiu savo sulaužytą santuoką po to, kai mano vyras paliko mane pas kitą moterį 6 mėnesiams. Niekada netikėjau burtais, kol draugas mane su juo supažindino. Iš pradžių skeptiškai žiūrėjau į jį, nes daug girdėjau apie netikrus rašybos pavyzdžius, bet aš abejojau, nes norėjau susigrąžinti savo vyrą ir padariau pagal tai, ką jis man liepė. Dabar mano vyras grįžo tik per 48 valandas nuo susisiekimo su juo. Aš vėl pragyvenau su savo vyru po 6 mėnesius po santuokos nutraukimo ir ne ilsiuosi tol, kol jis nebus žinomas visame pasaulyje. Jis taip pat specializuojasi loterijų burtuose, reklaminiuose burtuose, gydo ligos burtus E.T.C. Prisijunkite prie DR ODION dabar, jo el. Pašto adresu (drodion60@yandex.com) arba „WhatsApp jam“ +2349060503921

    AtsakytiPanaikinti
  4. Noriu pasakyti pasauliui apie didįjį ir galingąjį vyrą, vadinamą daktaru Ilekhojie. Mano vyras mane apgaudinėjo ir nebeatsisakė manęs ir mūsų vaikų, kai paklausiau, kokia problema, jis man pasakė, kad įsimylėjo mane ir norėjo skyrybų. Buvau taip suskaudusi, kad verkiau visą dieną ir naktį, bet jis išėjo iš namų, aš kažko ieškojau internete, kai pamačiau straipsnį, kaip puikus ir galingas daktaras Ilekhojie padėjo daugeliui panašių situacijų, tokių kaip mano, ten buvo jo kontaktas, todėl aš jį išsiunčiau žinutę, pasakojančią apie mano problemą, jis man pasakė, kad netrukus grįš mano vyras. Aš padariau viską, ko jis paprašė kitą dieną, kad nustebčiau, mano vyras grįžo namo ir prisiekė niekada daugiau neišeiti. jei santuokoje išgyvenate sunkų laiką, susisiekite su dr. Ilekhojie per „Whatsapp / Viber“ telefonu (+2348147400259 arba el. paštu (gethelp05@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Sveiki visi DR „Ogala“ darbai yra tokie teisingi, su džiaugsmu širdyje, aš pats tai patyriau, daktaras Ogala padėjo man išspręsti rimtą problemą mano gyvenime, aš mačiau jo puikius darbus prieš susisiekdamas su juo. Daktaras Ogala ištaisė mano santykius per mažiau nei 48 valandas. Jis ne tik ištaisė mano santykius, nes jis padarė mane laimingai ištekėjusia moterimi. jis tikrai nuostabus ir žino, ką daro. Noriu jį rekomenduoti visiems !! Šis rašybos ratukas yra labai geras profesionalas, tikslus, nuoširdus ir labai patyręs. Ačiū už jūsų darbo gydytoją! Dėkoju savo draugui, kad jis pranešė man apie tave. Turiu visiems pasakyti apie tave. Nesitikėjau momentinių rezultatų ir buvau pasirengusi laukti kelis mėnesius. Mano nuostabai ir nuostabai, po kelių aktorių dienų pradėjau matyti rezultatus. Šis vyras yra labai rekomenduojamas ir tai yra tikras dalykas. Išbandykite ir nenusivilsite! Reikia pagalbos? susisiekite su juo telefonu +2347049668119 arba Drogala02@gmail.com el. paštu. Norėdami visapusiškai gydyti bet kokias ligas ar ligas, taip pat galite susisiekti su juo dabar el. paštu: Drogala02@gmail.Com .. galite paskambinti šiuo mobiliojo telefono numeriu arba „whatsApp +“ 2347049668119 susisiekti su juo šiandien jūsų pačių pagalba !!

    AtsakytiPanaikinti
  6. AR JŪS VYKSTATE BET KOKIAM SUNKUMUI GYVENIMOJE IR NORITE, KAD TRŪKSTANČIO SPRENDIMO KONTAKTAS DR. AJAYI, JIS YPATINGAS VERBOS LYGINYS „Viber“ ar „WhatsApp“: +2347084887094 arba el. Paštas: drajayi1990@gmail.com

    Mano vyras planavo skirtis su manimi sakydamas, kad jam atsibodo mūsų sąjunga, buvau nustebinta, nes tai staiga atsirado ir mano instinktas man pasakė, kad kažkas negerai, vėliau sužinojau, kad mano vyras turi moterį lauke, aš to paklausiau , jis labai supyko ir pasakė, kad būtent todėl jis nori, kad mes išsiskirtume, jis paliko namus 6 mėnesiams, kai pamačiau raginimo vedėjos daktarės Ajayi kontaktą, moteris paaiškino, kaip ji galėjo pastoti ir turėti savo vaiką vartodamas vaistažoles po 9 metų santuokos, aš užmezgiau jo kontaktą ir paaiškinau jam savo situaciją su vyru, jis man pasakė, kad mano vyru manipuliuoja tamsi jėga, jis man pasakė kai kuriuos dalykus, kuriuos turėjau padaryti ir atlikti burtą, septynios burtų dienos, kai mano vyras grįžo namo ir nuplėšė skyrybų dokumentą, dabar mes visi gyvename laimingai, dėka daktaro Ajayi. Nesigėdykite savo problemų, ieškokite pagalbos ir ją išspręskite.

    AtsakytiPanaikinti