2015 m. birželio 3 d., trečiadienis

Astrologinė Auros prognozė birželio 4-18 dienoms



Daugumai žmonių ateinantis periodas bus labai įsimintinas bei pozityvus. Žmonių nuotaika pagerės, atsiras daugiau sėkmingų galimybių ištaisyti savo klaidas, įsigyti vertingų daiktų, bei pagerinti savo materialinę padėtį. Birželio 5 - tą Venerai įstojus į Liūto ženklą, pasireikš harmoningi ir pozityvūs sprendimai beveik visose gyvenimo sferose. Ypač pasijaus gerėjantys  santykiai tarp šeimos narių ir įsimylėjelių. Palankus metas švęsti šeimos šventes, kelti vestuves, krikštyti vaikus. Patartina mažiau planuoti, verčiau leisti sau pasimėgauti likimo staigmenomis, papokštauti, pabendrauti su senais bičiuliais, pasinerti į prisiminimus. Tinkamas laikotarpis verslui, ilgalaikių sutarčių pasirašymui.

Avinas. Netikėtai galite sulaukti vertingų patarimų, įgyti įtakingų žmonių palankumą bei paramą. Pasikalbėkite su senais draugais bei tais, su kuriais kadaise buvote bendražygiais.
Jautis. Pasistenkite daugiau dėmesio skirti atviriems pokalbiams su mylimu žmogumi bei šeimos nariais. Verta būtų  aplankyti tėvus ar senus draugus ir įteikti jiems kokią nors dovaną ar smulkmeną.
Dvyniai. Draugysčių metas, kada verta susitikti su bendraminčiais ir pasišnekėti apie įvairius skaudulius. Beje, būkite atidesni kelyje, šiuo metu   padidinta traumų bei avarijų tikimybė. Taip pat palankus periodas kur nors išvykti pasisvečiuoti, pasirodyti visuomenės akiratyje.
Vėžys. Gerai seksis išjudinti apsnūdusį nuo šeimos kasdienybės sutuoktinį. Pagaliau prisiminsime, kad gimėme džiaugtis gyvenimu ir mylėti. Nekritikuokite aplinkinių, tai gali būti ir jūsų pačių ydos. Gerai seksis tvarkyti mokesčių, draudimo bei skolų reikalus.
Liūtas. Nusimato smagus laikotarpis. Gali kilti noras surengti nedidelę šventę artimiesiems, net jei nebūtų jokios specialios progos. Tai meilės metas, galintis padėti susitaikyti su artimaisiais ir su mylimu žmogumi. Palankus metas tvarkyti bet kokius reikalus.
Mergelė. Tinkamas metas atleisti nuoskaudas, atsikratyti prisirišimais ir pakilti virš kasdienybės. Be to, tai labai darnus laikas draugystei užmegzti ar pratęsti neįpareigojančius santykius. Geras metas rimtoms verslo deryboms.
Svarstyklės. Tinkamai ir greitai sutvarkysite darbe susikaupusius reikalus, užvilkintus sandorius. Puiki proga investuoti į brangius, vertingus daiktus, jie ilgai jums tarnaus. Taip pat puikus metas atostogoms.
Skorpionas. Netikėtai užsimezgęs romanas turi progą tapti ilgalaikiu ir laimingu.  Pasistenkite svarbių reikalų ar sunkių darbų neplanuoti, būsite itin išsiblaškę bei įsimylėję. Blogiau seksis verslo reikalai.
Šaulys. Nesiimkite jokių reikalų, norint kuo daugiau laiko skirti antrai puselei. Kad visas šis periodas būtų smagus, reikia pasistengti atsikratyti Šauliams būdingo noro mokyti kitus, antraip problemų padaugės. Išlaikyti pakilėtas  nuotaikas padės artimieji.
Ožiaragis. Netikėtai atsiskleis jūsų išskirtinis žavesys. Žmonėms paliksite neišdildomą įspūdį, tiesa, jei liksite santūrūs bendraudami. Savaitgalį verta paišlaidauti vaikų labui. Tinkamai tvarkykite piniginius bei turtinius reikalus, neisivelkite į ginčus.
Vandenis. Itin reikėtų vengti svaigalų ir apsvaigusių draugų. Nepasikliaukite naujais pažįstamais, saugokite savo paslaptis ir turtą. Patartina vengti neplanuotų išlaidų ir daugiau dėmesio skirti sveikatos stiprinimui. Netinkamas metas pinigų skolinimui.
Žuvys. Provokacinis periodas, kaip niekada greit susižavėsite ir pasiduosite pagundoms, ypač slaptoms. Derėtų vengti stiprių svaigalų ir bendravimo su nepažįstamais žmonėmis, ypač svetimomis kompanijomis. Daugiau laiko skirkite poilsiui, atsipalaidavimui. Privalomus darbus atlikite atidžiai ir susikaupę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą