2015 m. balandžio 6 d., pirmadienis

Astrologinė Auros prognozė balandžio 7 -21 dienoms



Pagaliau sulauksime pozityvaus ir ramaus meto, kada galima bus įgyvendinti savo svajones bei planus. Taip pat sėkmingas metas aktyviems veiksmams, kelionėms, susitikimams su reikalingais ir svarbiais asmenimis. Taip pat bus palanku spręsti užtrigusius  verslo reikalus, tvarkyti finansines problemas. Būtina ieškoti naujų galimybių užsidirbti, stiprinti savo sveikatą. Gauti pasiūlymai bus perspektyvūs, pasirašytos sutartys bus naudingos bei ilgalaikės. Taip pat laukia intriguojantys susitikimai, naujos pažintys gali tapti lemtingomis ir pasibaigti vestuvėmis.

Avinas. Pakelsite bet kokį krūvį, būsite stiprūs bei optimistiški. Verta atsipalaiduoti, pekeisti aplinką, kur nors išvykti, kad ir trumpam. Išskirtinis laikas meilės susitikimams ir romantikai.
Jautis. Labai palankus metas ne darbo aplinkoje aptarti rimtus, perspektyvius klausimus su savo verslo partneriais, suderinti poilsį ir darbą. Gerai seksis kelti savo autoritetą, įtakingai sutvirtinti savo pozicijas.
Dvyniai. Deramai pasirūpinkite savo poilsiu. Gali šiek tiek pritrūkti kantrybės siekiant savo tikslų. Geri draugai bei kolegos suteiks tikrą palaikymą. Nesitikėkite per daug iš gyvenimo, būkite dėkingais už tai ką jau turite.
Vėžys. Tikėtini lemtingi susitikimai su įtakingais žmonėmis bei viliojantys jų pasiūlymai. Daugiau  šilumos skirkite savo sutuoktiniui, tuomet santykiai gali sutvirtėti ilgesniam laikui. Taip pat nepamirškite ir savo atžalų, jie labai tikisi jūsų dėmesio.
Liūtas. Likimas Jums yra parengęs daug staigmenų. Drąsiai leiskitės į nuotykius. Nevenkite naujų pažinčių, draugysčių šilto bendravimo. Visa galva pasinerkite į gyvenimo šventę.
Mergelė. Akreipkite rimtesnį dėmesį į savo sveikatą, laiku pasirūpinkite jos stiprinimu, nueikite pas reikiamus specialistus. Palankus metas trumpalaikėms atostogoms, kelionėms bei pramogoms. Darbai nebus efektyviais, strigs kontraktai bei įvairūs planai.
Svarstyklės. Gera proga dalykinei veiklai, svarbiems susitikimams, kelionėms. Jausite energijos antplūdį, norą daug nuveikti ir su visais bendrauti. Nusimato didelė finansinė sėkmė.
Skorpionas.  Laukia sėkmingas periodas, kada viskas einasi kaip iš pypkės. Nereikės įdėti daug pastangų, kad įkalbėti daryti tai kas priklauso, norai pildydis kaip iš gausybės rago.
Šaulys. Intriguojantis laikotarpis. Iš vienos pusės - meilės nuotykiai, iš kitos - problemos darbe. Nesistebėkite jei pakliūsite į likimo pinkles, viskas bus tik į naudą.
Ožiaragis. Jeigu nusprendėte ką nors įtikinti savo teisumu - tam labai tinkamas laikotarpis, ypač produktyviais pokalbiai bus su vadovybe. Nesikuklinkite prašydami didesnio atlygio už savo darbą ar žinias.
Vandenis. Protingiausia būtų įsigyti ką nors vertingo, nei švaistyti pinigus smulkmenoms. Dabar pats tinkamiausias metas pirštis arba tuoktis, smagioms kelionėms, renginiams bei pramogoms.
Žuvys. Nusimato teigiamos permainoms darbe bei asmeniniame gyvenime. Yra tikimybė pakeisti darbą, sutikti antrąją savo puselę. Palanku pirkti nekilnojamą turtą. Galimas augimas karjeros laiptais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą