2015 m. balandžio 21 d., antradienis

Astrologinė Auros prognozė balandžio 22- gegužės 6 dienoms



Prasidedantis laikotarpis nebus labai pozityvus, nes žvaigždės lėmė daugeliui žmonių išbandimų metą. Patartina būtų atidėti šventinius susitikimus (išskirtinės datos balandžio 29-30 ir gegužs 5-6 d.), meilės pasimatymus, keliones, palanku įsigyti vertingų daiktų ar nekilnojamąjį turtą. Sėkmė gali aplenkti tuos, kas linkęs į avantiūras, apgaules ar manipuliacijas. Tačiau tai geras ir produktyvus metas senų darbų užbaigimui, remontui, interjero atnaujinimui, sunkiems fiziniams darbams pradėti. Nepatartina šiuo kritiniu metu užmegzti naujas pažintis, vengti įkyrių žmonių diskusijų,  mitingų, susibūrimo vietų. Taip pat bus daugiau išledžiama pinigų nei uždirbama nereikalingiems daiktams ar išgertuvmės. Vertėtų pasaugoti sveikatą, atkreipti didesnį dėmesį į vaikų, senelių problemas.


Avinas. Paslaugumas ir kuklumas šio periodo prioritetai. Venkite ginčų, užgauliojimų, nerodykite savo egoizmo ten kur jo nereikia. Geras laikas imtis atidėliotų iki šiol reikalų, užbaigti pradėtus darbus.

Jautis. Tęskite, arba užbaikite pradėtus darbus, gerai viską apmąstykite ir tik tada veikite. Netinkamas laikas avantiūroms. Skirkite daugiau dėmesio sveikatos priežiūrai, atsisakykite žąlingų įpročių.

Dvyniai. Jusite nedidelį nuovargį bei nepasitenkinimą esama padėtimi. Taip pat būtų netinkamas laikas aiškintis asmeninius santykius bei reikšti priekaištus. Geras metas sveikatos stiprinimui, spa procedūroms ar sportui.

Vėžys. Geras ir produktyvus laikotarpis bendravimui, trumpalaikėms kelionėms. Išgirsite gerų, jums svarbių naujienų. Pasistenkite neišlaidauti. Sumąstę ką nors įsigyti, rimtai apgalvokite ar tai jums išties reikalinga.

Liūtas. Venkite ginčų, priekabių ypač su vaikais ar tėvais. Labai nepalankus metas aiškintis santykius, įrodinėti savo tiesas. Niekam nerūpės jūsų nuomonė. Pasaugokite savo nervų sistemą ir atgaukite pusiasvyrą pramogaudami gamtoje.

Mergelė. Nepasiduokite liūdnoms mintims, neagresuokite ant savo artimųjų. Nieko nelaimėsite, tik sugriausite viską, kas buvo iki šiol sukurta. Nuoširdumas, gera valia padės sukrauti ne tik turtus, bet ir įsigyti naują draugų ratą.

Svarstyklės. Labiau įsiklausykite į savo intuiciją, ji padės atskleisti apgaules, kurios sukasi aplink jūsų gerą vardą. Patartina niekur nesikišti su savo patarimais, nuomone, taip išvengsite daug problemų.

Skorpionas. Neparatina pradėti naujas pažintis.Galite apsigauti ir atsidūrti apkalbų sūkuryje.Saugokite savo bei šeimos ramybę.Protingai išlaidaukite.Stambių pirkinių sarašą atidėkite kitam laikotarpiui

Šaulys. Visos bėdos kyla iš jūsų nemokėjimo įsigilinti  kitų žmonių problemas. Nevertinkite per griežtai kitų žmonių klaidų. Venkite konfliktų, ginčų. Užbaikite senus, užvilkintus darbus.

Ožiaragis. Atėjo laikas poilsiui, ramybei. Ieškosite atsakymų daugeliui iškilusių klausimų. Kils noras pasikapstyti savo praeityje, būsite linkę apmąstymams, pergyvenimams. Venkite didesnių pirkinių - galite apsigauti.

Vandenis. Nekelkite pretenzijų aplinkiniams, venkite ginčų, konfliktų. Išlikite šešelyje, nedemonstruokite savo pranašumo prie vadovybės ar viršininkų. Nelįskite su savo prašymais į šefo akis.

Žuvys. Nesureikšminkite galimų problemų, atsipalaiduokite ir plaukite pasroviui. Niekur nesikiškite, atleiskite savo skriaudėjams. Netikėtai padovanokite kam nors gėlių puokštę ar nedidelę dovanėlę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą