2016 m. spalio 17 d., pirmadienis

Astrologinė Auros prognozė spalio 18-31 dienoms



Artinasi sudėtingas ir nelabai ramus laikotarpis, galintis sukelti nepasitenkinimą pasauliu, savimi, savo pasiekimais, kurie gali atrodyti arba menkaverčiai, arba neįkainojamai reikšmingi. Tačiau, kad ir ką apie save ar pasaulio tvarką mąstytumėme – galite klysti.
Šis keblus metas bus nelabai harmoningas – vyraus egoizmas, neleidžiantis matyti toliau savo nosies… Beje, gali kilti noras viską spręsti patiems, ką nors nuslėpti nuo artimųjų ir aplinkinių, o tai gali apsunkinti ir taip komplikuotą situaciją. Netinkamas laikas priimti svarbius sprendimus, galima lengvai apsirikti dėl informacijos stokos, nepakankamos kompetencijos ar tiesiog blogai ištirto reikalo, jo esmės nesuvokimo. Tai liūdnokas metas, kai atsisveikinama su kažkuo brangiu, svarbiu, kuomet keičiasi įsitikinimai, imama vadovautis kitomis nuostatomis, užplūsta išėjusių anapilin artimųjų ilgesys. Periodas nebus palankus tvarkyti teisinius, finansinius reikalus, vykti į keliones. Taip pat bus didesnė konfliktų, nelaimingų atsitikimų, traumų, įvairių avarijų, sprogimų, gaisrų tikimybė. Galimos apgaulės, nedideli finansiniai nuostoliai iš patikimų partnerių, artimjųjų rato. Nenustebkite ir dėl anoniminių skambučių, apkalbų srauto. Nebūkite lengvatikiais, mokėkite lengviau reaguoti į primestus absurdiškus kaltinimus.

Avinas. Geras draugas visada supras, padės – pasidalinkite su juo savo nuojautomis, nerimu. Tai nebus palankus metas – reikėtų visur būti atsargesniems. Nuo antros periodo pusės tiks spręsti skolų, mokesčių problemas, tvarkyti draudimo, paveldėjimo reikalus.

Jautis. Nereikia konfliktuoti su antrąja puse. Ieškokite būdų sušvelninti įtampą bent jau namuose. Nusimato geras laikotarpis įvairiems susitikimams, susitarimams, tiesa, palankesnis metas bus antroje periodo pusėje. Ieškokite naujų idėjų įgyvendinimo būdų.

Dvyniai. Turėtumėte būti labiau atidūs savo sveikatai. Pasistenkite mažiau dirbti pavojingų darbų, būkite atsargūs su instrumentais, technika, ugnimi. Atėjo laikas atgauti savo jėgas, pasilepinti saunoje ar atlikti spa procedūras.

Vėžys. Bus nesėkmingas periodas, ypač svetimoje aplinkoje jausitės nejaukiai, nesaugiai. Ne laikas kuo nors svarbiu užsiimti darbe. Namuose pasistenkite savo nepasitenkinimą neišlieti ant artimųjų. Užtat bus geras metas pradėti remontuoti namus, atsinaujinti, taip pat išnešti nereikalingus daiktus, drabužius, atsikratyti žalingų įpročių.

Liūtas. Jeigu negalite apsidrausti, jeigu nesate pakankamai informuoti, verčiau nerizikuokite. Niekur neskubėkite ir neskubinkite kitų. Taip pat nebūkite per daug patiklūs – galite susidurti su gražiai pateiktu melu. Būkite atsargesni kelyje. Nederėtų pasirašinėti atsakingų dokumentų.

Mergelė. Galite sulaukti pagalbos spręsdami jus varginantį klausimą, nors nebūtinai tokios, kokios tikitės. Šiuo metu geriau atidėti tiek finansinių reikalų tvarkymą, tiek ir apsipirkimą. Netinkamas laikotarpis įsigyti brangių daiktų, nes galite suklysti ir ko nors neįvertinti. Neaptarinėkite su sutuoktiniu šeimos išlaidų – gali kilti skandalas.

Svarstyklės. Nepalankus metas aktyviai veiklai – verta atsiriboti nuo sunkių darbų bei rūpesčių, ypač jei dar neatšventėte savo gimtadienio. Būkite atidūs intuicijai – ji bus pranašiška. Nagrinėkite savo sapnus ir nuojautas.

Skorpionas. Reikėtų keisti veiklos taktiką, tapti lankstesniais, atlaidesniais, bandyti ieškoti patikimų sąjungininkų, kad galima būtų išlaikyti užimamas pozicijas. Netikėtai galite sulaukti draugų pagalbos. Palanku skolintis pinigų, įsigyti brangių daiktų.

Šaulys. Esate pakankamai išmintingi, kad nesiveltumėte į buitinius skandalus ir nenorėtumėte daugiau, negu turite. Jei tokie išliksite, šis laikotarpis praeis sklandžiai. Tinkamas laikas susitikti su svarbiais žmonėmis, priimti svarbius sprendimus, ypač susijusius su jūsų veiklos plėtra ar darbo kaita.

Ožiaragis. Galimas persilaužimo metas, po kurio ateis geresnės permainos. Tiesa, šis periodas vers nervintis, pakaks nesmagių momentų, tačiau šios problemos bus išsprendžiamos. Jeigu nesinorės nieko daryti – nieko ir nedarykite, atidėkite reikalus kitam kartui, ypač tuos, kurie erzina ir gadina nuotaiką.

Vandenis. Venkite ginčų, ieškokite sąlyčio taškų ir negalvokite apie tai, kas nepatinka ar gali supykinti. Nepraleiskite gautų pasiūlymų bendradarbiauti, įsigyti patikimų sąjungininkų, bendraminčių. Geras metas atostogoms ar trumpalaikėms kelionėms.

Žuvys. Neleiskite niekam kištis į jūsų reikalus, bet ir patys nesiimkite spręsti svetimų problemų. Jeigu tektų aptarinėti svarbius reikalus su kolegomis, nebūkite smulkmeniški, venkite ginčų. Daugumai pravers gerumas ir lankstumas. Patartina pasitikrinti sveikatą.

DĖMESIO!
Kiekvieno penktadienio vakarą, 19:00 val., renkama grupė psichoterapiniam seansui tema: “Kaip įvaldyti stresą”.
Dalyvavimo trukmė 1,5val., mokestis-20 eurų. Pasiteiravimui skambinti telefonu: 0857626922 Aura

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą