2015 m. balandžio 9 d., ketvirtadienis

Atidaromas naujas automobilių centras „BELGARD MOTORS‘‘



Puiki naujiena automobilių savininkams, gegužės 1 dieną, savo duris atvers visiškai naujas automobilių centras- „BELGARD MOTORS‘‘. Dvi kompanijos- „AP SERVICE‘‘ ir „ALTA MOTORS‘‘, kurios jau dešimtemtį yra užkariavusios Airijos automobilių rinką, sujungia savo  jėgas ir patirtį, norėdamos savo klientams pasiūlyti dar geresnes, kokybiškesnes ir platesnes paslaugas.

„BELGARD MOTORS‘‘- tai šiuolaikiškas, aukštos kokybės auto centras, kuris pasiūlys labai plačias paslaugas, pradedant nuo jūsų automobilio serviso ir remonto ir baigiant automobilių pardavimu. Plačiau pasidomėjus „BELGARD MOTORS‘‘ teikiamomis paslaugomis, susidaro tikrai didžiulis įspūdis apie centro veiklą.
„BELGARD MOTORS‘‘ paruoš jūsų automibilį NCT testui, suteiks kompiuterinę diagnostiką, metalo ir dažymo darbai paliks jums įspūdį, automobilio važiuoklės remontas, padangų sureguliavimas visiškai naujame ir stove, variklio remontas arba pakeitimas visiškai nauju. Patyrę ir kvalifikuoti centro darbuotojai, greitai nustatys elektroninius automobilio gedimus. Ir tai dar ne viskas- naujasis automobilių centras „BELGARD MOTORS‘‘ montuoja dujų įrangą- „LPG AUTOGAS‘‘, o pasipildytį dujų savo automobiliui Jūs taip pat galėsite šiame centre, kadangi jo teritorijoje bus įrengta dujų kolonėlė. Naujajame auto centre Jūsų taip pat lauks žymiausių pasaulio vardų, automobilių aksesuarų parduotuvė. Centre, taip pat galėsite įsigyti ir automobilį, kadangi milžiniškame centre bus taip pat prekiaujama tvarkingomis, techinine apžiūra praėjusiomis mašinomis, na  o centro darbuotojai padės Jums išsirinkti labiausiai tinkantį ir patinkantį automobilį Jums.
„BELGARD MOTORS‘‘- savo klientus pasitiks erdviame laukiamajame, kuriame laikas tikrai neprailgs laukiant savo puikiai ir kokybiškai sutvarkyto automobilio. Mūsų darbuotojai pavaišins Jus aromatinga kava, o Jūs pats galėsite laiką leisti naudojant nemokamą WI-FI.
„BELGARD MOTORS‘‘ kompanija turi vieną tikslą, viziją ir misiją- kokybė ir lankstumas, siekiant aukščiausių rezultatų. Mes dirbame Jums!
Visiškai naujas centras kviečia Jus į atidarymą, gegužės 1 dieną, adresu: Old Belgard Road. Tallaght
Visas centro naujienas ir specialius pasiūlymus galite sekti socialiniame tinklapyje Facebook/«Belgard Motors»
„BELGARD MOTORS‘‘- AUTO SERVISAS, KURIUO GALITE PASITIKĖTI!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą