2016 m. birželio 1 d., trečiadienis

Astrologinė AUROS prognozė birželio 2-16 dienoms



Artinasi persilaužimo metas, kuomet į įprastus dalykus pavyks pažvelgti nauju kampu. Šis periodas nuteiks daugelį pozityviai, dalykiškai – tai sėkmingas metas spręsti įvairiausias problemas, fiziškai dirbti, tvarkytis. Tinkamiausias  metas ką nors pradėti, ypač kažką keisti, reorganizuoti, pradėti  remonto darbus: energijos antplūdis bus garantuotas. Taip nutiks dėl itin palankaus planetų išsidėstimo. Kita vertus, Jaunatis įpareigoja kurti planus, tad reiktų rasti laiko atsipalaiduoti, pažvelgti į žvakės liepsną ir pagalvoti apie šio mėnesio siekius.  Ramus, harmoningas metas, atnešantis džiaugsmą ir sėkmę. Beje, moterims gali atsiverti itin geros perspektyvos, iškilti į paviršių senai slėpta informacija, joms vertėtų tvarkyti reikalus, susijusius su darbu, pinigais, nekilnojamuoju turtu.

Tai tinkamas laikas finansinėms problemoms spręsti, palanku koreguoti finansinius planus – būsite racionalesni, taupesni. Geras metas svarbiems dalykiniams susitikimams, ypač su įtakingais žmonėmis ar asmenimis iš toli. Galite sulaukti gerų darbo pasiūlymų iš užsienio, ar keisti darbo vietą. Bendraudami būkite pagarbesni aplinkiniams. Stenkitės dažniau nusileisti, mylėkite save.

 Avinas. Stenkitės objektyviau vertinti save bei aplinkinius. Tai nebloga proga atitaisyti seną klaidą darbe ar užglaistyti nuoskaudą, kurią padarėte artimam asmeniui. Turėkite omenyje, kad tų dienų nuoskaudas aplinkiniai gali ilgai atsiminti.

Jautis. Sunkus, lemtingas metas, kai iš dviejų blogybių neverta rinktis nė vienos... Jei atsisakysite svarbių reikalų, atsakingų pokalbių – tik laimėsite. Labiau pasaugokite asmeninius daiktus, būkite apdairesni su dokumentais, pinigais, darbo technika, ypač vairuodami.

Dvyniai. Turintiems išsiugdytą teisingumo jausmą susitvardyti bus nelengva. Vis dėlto tai neturi pažeisti aplinkinių ramybės. Būkite atidesni savo partnerių, kolegų nuomonei, pastaboms – neskubėkite prieštarauti.  Venkite nešiotis dideles pinigų sumas, tikėtinos didesnės išlaidos, bus sunku nesusigundyti stambiems pirkiniams.

Vėžys. Dėl niekų galite susipykti ir su artimu žmogumi ir su bendradarbiu ar net šefu. Savo užduotis atlikite kuo sąžiningiau. Galite nukentėti per įvairius tikrintojus darbe, kelyje ar net namuose.

Liūtas. Atsiras puiki proga svarbiems susitikimams, kelionėms įvykti. Tiks tvarkyti juridinius reikalus, aiškintis teisybę, ypač jei tai susiję su jūsų partnerių veikla, sutuoktinio ar mylimo žmogaus, o gal ir vaikų elgesiu. Palanku spręsti savo vaikų problemas.

Mergelė. Reikėtų vengti aktyviai reikštis. Svarbų, skubų reikalą derėtų tvarkyti per tarpininką, per draugą ar giminaitį. Draugų įtaka jums bus ypač laiminga ir lemtinga. Būkite atidesni savo šeimos poreikiams.

Svarstyklės. Gautus dalykinius pasiūlymus priimkite. Tinkamas laikas skubiam reikalui sutvarkyti, svarbiam dokumentui pasirašyti, taip pat meilės ar flirto reiklaus tvarkyti. Pavyks susitakyti, jeigu buvote susipykę.

Skorpionas. Atgaunate pasitenkinimo gyvenimu, nuveiktų darbų, pilnatvės jausmą. Šiuo metu pradėti darbai gali tapti asmeninės bei dalykinės sėkmės pagrindu. Tinka per partnerius ieškoti naujų galimybių pasipelnyti, užsidirbti. Palankus metas finansiniams susitarimams.

Šaulys. Pasistenkite  atidžiau elgtis su savo vaikais, mylimu žmogumi, būkite tolerantiški jų skundams, tai tas laikas, kada geriau palepinti nei pabarti ar pakritikuoti.

Ožiaragis. Tai puikus laikas pasidžiaugti namais, šeima. Nepatartina kur nors išvykti. Ypač tinkamas penktadienis kviestis į savo namus draugus bei giminaičius. Beje, būkite atidesni tėvams – padėkite, atjauskite ir nesivelkite į ginčus.
Vandenis. Neskubėkite ir būsite pirmi. Pamąstykite ką ir kaip reikėtų koreguoti pačiam, neleiskite to daryti kitiems. Sukurkite romantišką atmosferą savo draugui, tai puikus metas atkreipti į save jau seniai patinkančio asmens dėmesį ir net pamėginti užmegzti flirtą.

Žuvys. Nesistenkite visko suskaičiuoti, numatyti – vargu ar gausite tai, ko siekiate, tačiau galite įgyti tai, kam esate nepasiruošę. Venkite ginčų su antraja puse, tėvais ar su pareigūnais, nemalonumai gali iškilti per jūsų egoistinius principus.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą