2016 m. balandžio 19 d., antradienis

Astrologinė Auros prognozė balandžio 21-gegužės 5 d.



Laukiamas gražus ir darnus periodas. Dabar galima sugalvoti ir padaryti tai, kas ilgai nepavyko, – atsiras gerų galimybių, supratingų pagalbininkų. Tik nemanykite, kad pavyks veikti pagal planą, – verčiau atsiduokite įkvėpimui, pasikliaukite atsitiktinumu. Beje, netiks pradėti naujų darbų, nebent atnaujinti tai, kas buvo kažkada daryta, pamiršta. Jausitės energingi, ryžtingi ir spėsite atlikti visus, tiek sunkius, tiek lengvesnius šventinio pasiruošimo darbus ir sutvarkyti neatidėliotinus reikalus. Sekmadienį tiks laiką leisti labiau kamerinėje aplinkoje, bendrauti su pačiais artimiausiais žmonėmis. Tai bus ne pats geriausias metas naujoms pažintims užmegzti, taip pat įvairiems įsipareigojimams.

Palanku atnaujinti ar užmegzti pažintis, sudarinėti sąjungas. Tai geras laikas bičiuliškiems susibūrimams, senoms pažintims atnaujinti, naujoms užmegzti. Galimas ir netikėtas susitikimais su asmeniu, kuris buvo brangus jūsų širdžiai, – seni jausmai vėl gali atgyti...
Avinas. Nuotaika giedra, jausitės tvirčiau – tai jūsų džiaugsmo, sėkmės metas! Ši diena puiki išvykoms, susitikimams su senais gerais draugais. Galimas slaptas romantiškas nuotykis toli nuo namų...
Jautis. Įtemptas metas. Galimos nenumatytos išlaidos. Būkite atsargesni kelyje.
Dvyniai. Pusiausvyros atgavimo, taikos diena. Ir raskite daugiau laiko pasidžiaugti sutuoktinio draugija. Moterys gali sulaukti malonių staigmenų...
Vėžys. Šią dieną geriau skirti ramiam poilsiui, kitaip gali pablogėti sveikata. Patartina atidžiau rinktis maistą – tikėtini virškinimo sutrikimai.
Liūtas. Geriausia šventes praleisti su artimaisiais savo namuose, o išvykoms, susitikimams, pramogoms bus palankesnis pirmadienis. Galite sulaukti netikėtos žinios ar dėmesio iš asmens, kuris kadaise jus mylėjo.
Mergelė. Įspūdingos dienos, kupinos bendravimo, įspūdžių. Laukia ir naujos gana netikėtos pažintys, galinčios pakreipti gyvenimą kita linkme. Pirmadienį galite pajusti nemalonų nuovargį, tad leiskite sau kiek atsipūsti nuo intensyvaus bendravimo ir ramiai patinginiauti namuose.
Svarstyklės. Daug pastangų, nemažai išlaidų – vis dėlto tai suteiks džiaugsmo ir puikių jausmų! Itin smagus bus pirmadienis. Tai puiki diena smagiai pabendrauti, užmegzti šaunias pažintis.
Skorpionas. Šeštadienis gana nesmagus, tačiau sekmadienis ir pirmadienis – šaunios dienos: daugiau bendraukite, susitikite su bičiuliais. Tai netikėtų, gerų naujienų ir pasiūlymų metas – galite sulaukti nuoširdžios atjautos bei pagalbos.
Šaulys. Savaitgalis žada smagius susitikimus, ypač su žmonėmis iš jūsų praeities. Nors pirmadienį būsite nervingi, tai tinkamas metas svarbiems susitikimams. Gautus pasiūlymus priimkite.
Ožiaragis. Nuotaika bus pakili, tiesa, geriau savaitgaliui neplanuoti nieko reikšmingo, niekur nevykti ir leisti laiką su šeima. Sekmadienio vakaras intriguojantis – galimas romantiškas nuotykis toli nuo namų. Pirmadienį galimi netikėti apribojimai, kliūtys – daug neplanuokite.
Vandenis. Neskubinkite įvykių, tačiau spartinkite savo partnerius, – dabar sėkmė jų rankose. Ir pasistenkite mažiau nervintis – tai trukdys būti atidesniems, meilesniems artimiesiems.
Žuvys. Kompromisai naudingi – taip pelnysite aplinkinių pagarbą, paramą, laimėsite vadovybės palankumą. Palankus laikas ieškoti veiklos partnerių arba tinkamų jūsų sumanymų atlikėjų.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą