2015 m. spalio 7 d., trečiadienis

Astrologinė AUROS prognozė spalio 8 -21 dienoms



Artėja metas, kada teks apgalvoti būsimus veiksmus, kurti planus, projektus. Taip pat bus palanku pasirašyti naujas darbo sutartis ar pereiti į naują darbovietę. Labai tinkamas metas tikrintis sveikatą ar pradėti gydymo, organizmo stiprinimo kursą. Itin palankus periodas tarnautojams,  mokslininkams. Būtent šiai žmonių katergorijai bus palanku priimti atsakingus sprendimus ar užsiimti rimtų, lemtingų profesinių klausimų sprendimu.

Tai be galo romantiškas periodas įsimylėjėliams, gyvūnų ir kelionių mėgėjams.  Itin geras laikas įsigyti naują naminį gyvūnėlį.
Naujai sutikti asmenys pakeis jūsų gyvenimą į geresnę pusę, na, o gauti pasiūlymai bus labai naudingi ir perspektyvūs. Šis metas ypač palankus vertingo daikto įsigyjimui. Planeta Merkurijus, kuri atsako už finansinę gerovę, dalykinės ir asmeninės partnerystės ryšius, įėjo į Svarstyklių ženklą rugsėjo mėnesį ir dabar judės iki lapkričio 2 d. Merkurijaus judėjimo metu reikia pasistengti išgirsti, suprasti kitą ir pačiam būti naudingam. Bendravimo pagrindu taps abipusis supratimas ir pagarba.
Avinas. Galite pasijausti kiek sutrikę – bent jau nelabai suprasite, ko norite, o ko ne, tad kategoriškiau pažvelgsite į partnerius, vadovus ir kai kuriuos draugus... Deja, tokiu būdu galite lengvai įsivelti į konfliktą ir net išprovokuoti artimų draugų išdavystę.
Jautis. Jūsų autoritetas ir populiarumas, taip pat partnerių galimybės lems šio laikotarpio sėkmę. Verta užmegzti naujus ryšius, kreiptis pagalbos į aukštus pareigūnus, įtakingus ar tiesiog sumanius žmonės. Palanku pasirašyti bendradarbiavimo sutartis ar pirkti naudingus daiktus.
Dvyniai. Puikiai spręsite dalykines problemas – ypač aiškiai išvysite kas negerai ir rasite tinkamiausią išeitį. Palankus metas ne tik veiklai pertvarkyti, planams koreguoti, bet ir darbo vietai sutvarkyti. Susitikimai, pokalbiai gali naudingai pakeisti požiūrį į darbą ir įkvėpti naujiems sumanymams.
Vėžys. Problematiškas metas. Nepergyvenkite, jei jūsų svarbus reikalas bus atidėtas, kol kas nebandykite nieko keisti. Verta atidžiau įsiklausyti į artimųjų poreikius, nerodant savo ambicijų.
Liūtas. Neskubėkite ginčytis su vadovybe, ką nors teigti ar įrodinėti – pirmas įspūdis ne visada būna teisingas. Netinkamas laikas žadėti, įsipareigoti ir pirkti vertingus daiktus. Itin apdairiai vairuokite automobilį.
Mergelė. Šis laikotarpis bus jūsų kilnumo ir gėrio išbandymas: norėsite tiek gero duoti, padaryti, tačiau aplinkiniai nenorės jūsų suprasti. Labiau  kaupkite jėgas, stiprinkite sveikatą
Svarstyklės. Gali tekti pakovoti už save, iš naujo įrodinėti savo privalumus, protą bei sugebėjimus. Vis dėlto neperlenkite lazdos – pergalė gali pridaryti dar daugiau rūpesčių, nei iki šiol turėjote. Stenkitės  nepažeidinėti įstatymų.
Skorpionas. Labai svarbu niekam neleisti kištis į savo gyvenimą – venkite bendrauti su įkyriais žmonėmis. Vertėtų pasisaugoti konkurentų pavydo, keršto – tvarkant tiek dalykinius, tiek asmeninius reikalus. Įtarinėjimai mylimo asmens atžvilgiu bus gerokai perdėti.
Šaulys. Netikėtai viskas gali apsiversti aukštyn kojomis.  Ne pats tinkamiausias laikas ką nors spręsti, daryti išvadas. Ir nepamirškite, kad neapgalvotais žodžiais ar priekaištais,  galite sugadinti gerus santykius su draugais.
Ožiaragis.  Bus pakankamai įtemptas metas, labai svarbu mažiau reaguoti į provokacijas, viską geriau spręsti geruoju ir taikiai. Nieko nedarykite įniršę ar kerštaudami, tuomet galite rimtai suklysti. Svarbiems reikalams tvarkyti tinkamesnė bus antroji savaitės pusė.
Vandenis. Įvairūs nesklandumai darbe gali šiek tiek jus išbalansuoti. Stenkitės nepriekaištauti sutuoktiniui. Šis laikotarpis tinkamas priimti svečius, linksmintis ir atsipalaiduoti, jei tam neprieštaraus jūsų antroji pusė.
Žuvys. Kol kas situacijos jūs nekontroliuojate, tačiau ją neblogai jaučiate. Labiau pasikliaukite intuicija. Nieko rimto nesiimkite – atidėkite svarbius susitikimus sekančiai savaitei. Daugiau ilsėkitės, stenkitės ilgiau pamiegoti, labiau rūpinkitės sveikata.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą