2015 m. birželio 29 d., pirmadienis

Astrologinė Auros prognozė liepos 3-16 dienoms



Likimo Fortūna palanki bus ne visiems zodiako ženklams. Teks daugiau paplušėti, kad maksimaliai gauti naudos iš susidariusios situacijos ar darbo. Neverta ignoruoti naujų pasiūlymų iš nepažįstamų žmonių pusės, jie gali būti labai vertingi ir perspektyvūs. Sunkiai seksis susikalbėti su namiškiais. Sunku bus susilaukti palaikymo iš kolegų ar draugų. Reikia elgtis itin atsakingai ir atsargiai su pinigais ir investicijomis, galima visiškai netikėtai juos prarasti. Labai painus metas, kada sunku prisiderinti prie aplinkinių. Egoizmas, puikybė ir ambicijos viršys visas normas ir labai kenks ne tik santykių kokybei bet darbui ir kūrybai. Patartina mažiau bendrauti, vengti alkoholio. Puikus metas atostogoms, poilsiui gamtoje.


Avinas. Priklausysite nuo savo permainingų nuotaikų. Nepersitempkite nei fiziškai nei emociškai. Gali pritrūkti kantrybės bendraujant su savo artimaisiais.

Jautis. Netikėtai galite susilaukti vertingo ir pelningo pasiūlymo. Jūsų abejonės ar klaidingos nuostatos gali pakenkti. Suimkite save į rankas ir drąsiai imkitės naujos veiklos.

Dvyniai. Ramus periodas. Gerai seksis nelabai sudėtingi projektai bei darbai. Geras laikotarpis komercinei veiklai, reklamai bei pirkiniams.

Vėžys. Tai metas, kada ryžtingas veiksmas padės išspręsti užvilkintą reikalą. Nusimato smagūs susitikimai su draugais, bendraminčiais. Netinkamas metas kelionėms, gali kilti nenumatytų problemų. Būkite itin atsrgiais kelyje.

Liūtas. Atsiverkite kūrybinėms idėjoms, naujoms pažintims. Neprovokuokite aplinkinių savo puikybe ar egocentiriškais veiksmais. Galite susilaukti nemalonumų ar provokacijų.

Mergelė. Yra vilties, kad pagaliau išsispręs klausimas dėl naujo darbo. Galite sulaukti daug gerų ir netikėtų pasiūlymų. Per daug neplanuokite, visko apčiuopti nepavyks. Ne pats palankiausias laikotarpis įsimylėjusiems. Venkite konfliktų ir priekabiavimų.

Svarstyklės. Neskubėkite pasirašyti sutarties, kuri iš pimo žvilgsnio gali atrodyti naudinga. Būkite budriais pirkdami nekilnojamą turtą, autotransportą. Galite visai netikėtai apsigauti.

Skorpionas. Pasižymėsite įžvalgumu bei seksualumu. Galite sulaukti nemažai komplimentų. Nepraraskite sveiko proto, kitaip gali apimti puikybė. Atidžiau stebėkite ką pasirašote ar perkate. Netinkamas periodas santuokai ar šeimyninėms šventėms.

Šaulys. Kils neapsakomas noras keisti aplinką, tobulinti save, savo imidžą. Netikėtai kils noras eiti kur nors mokytis ar išvykti. Nevenkite pokyčių, jie bus naudingi visom prasmėm. Daugiau dėmesio skirkite savo artimiesiems.

Ožiaragis. Sąžiningai atlikite savo kasdieninius darbus. Nepalankus metas naujovėms ar pirkiniams. Jeigu nieko negalima pakeisti, geriau perkelti šią atsakomybę savo artimiesiems. Jie su viskuo susitvarkys daug atsakingiau.

Vandenis. Gana palankus periodas. Galima leisti sau visko, tačiau po truputį. Nepersivalgykite,  nepervarkite ir nesinervinkite. Labai gerai seksis kelionėse, bei poilsis gamtoje. Bendravimas su namiškiais bei draugais bus itin malonus.

Žuvys. Gali kilti konfliktai šeimos rate ar darbe. Pasistenkite į tai nesivelti. Saugokite savo dvasinę ramybę, niekur nesikiškite. Vertinkite kitų žmonių nuomonę bei pasiekimus. Saugokite savo nervus.

4 komentarai:

  1. Ar turite nesusipratimu su savo meilužiu, privertusi žlugimo ir Jūs bandėme suderinti su juo ar ji, bet jis / ji yra ne suteikti jums teigiamą atsakymą ir jūs manote, kas nors nesiruošia tiesiai į jūsų santykius ir jums reikia greitai išspręsti , susisiekite su dr Ajayi šiandien ir už tai, kad tavo meilė gyvenimas grįžti geriausia su savo ex, dr Ajayi galite padėti man atkurti taiką savo namuose, nes mano vyras mane paliko devynių mėnesių ir gyveno su kita moterimi ir niekada norėjo bet grįžti namo su burtininko dr Ajayi padedu grįžo namo po 3 dienų po galinga rašybą atkūrimo buvo padaryta dr Ajayi. Taigi, jei jums reikia greitai išspręsti savo santykius ar santuoką su tam burtininko pagalba, susisiekite su dr Ajayi dabar elektroniniu paštu: drajayi1990@gmail.com arba Whatsapp: 2347084887094

    Taip pat galiu atlikti tokią rašybą žemiau
    1. Loterijos rašybos
    2 Sėkmės rašybos
    3. Rašybos laimėti bylą teisme
    4. nėštumo rašybos
    ir tt ..

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gyvenimas ateina su skirtinga patirtimi, aš nežinau, ką turite, tačiau tai yra mano trumpas liudijimas, aš mielai rašau tai, nes mano santuokoje vėl yra ramybė ir viskas dėka puikaus vyro, paskambinto dr. Ajayi, jis yra galingas burtas kasatorė, padedanti suderinti mano ir vyro ginčą, mano vyras paliko namus ir 7 mėnesius gyvena be moters, nesirūpindama manimi ir mūsų 4 metų dukra, finansiškai man viskas gerai, nes esu bankininkė, bet man reikia švelnaus globos vyras, bet mano vyras niekur nėra arti, maldauju, kad jis kelis kartus grįžtų namo, bet nieko neveikia, aš net paprašiau vyresniojo brolio, kad man padėtų. Perskaičiau vyro, kuris aprašė, kaip dr. Ajayi padėjo jam nutraukti žmonos meilės burtą, liudijimus, aš užmezgiau jo kontaktą ir paaiškinau jam savo problemas. Jis papasakojo, ko reikia meilės burtui, ir aš suteikiau jam lėšų nusipirkti. po trijų dienų mano vyras grįžo namo. Susisiekite su „Viber“ / „WhatsApp“: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com, jei turite kokių nors santykių ar gyvenimo problemų ir norite greito sprendimo.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aš amžinai būsiu skolingas didžiajai DR ODION už tai, kad sutvarkysiu savo sulaužytą santuoką po to, kai mano vyras paliko mane pas kitą moterį 6 mėnesiams. Niekada netikėjau burtais, kol draugas mane su juo supažindino. Iš pradžių skeptiškai žiūrėjau į jį, nes daug girdėjau apie netikrus rašybos pavyzdžius, bet aš abejojau, nes norėjau susigrąžinti savo vyrą ir padariau pagal tai, ką jis man liepė. Dabar mano vyras grįžo tik per 48 valandas nuo susisiekimo su juo. Aš vėl pragyvenau su savo vyru po 6 mėnesius po santuokos nutraukimo ir ne ilsiuosi tol, kol jis nebus žinomas visame pasaulyje. Jis taip pat specializuojasi loterijų burtuose, reklaminiuose burtuose, gydo ligos burtus E.T.C. Prisijunkite prie DR ODION dabar, jo el. Pašto adresu (drodion60@yandex.com) arba „WhatsApp jam“ +2349060503921

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sveiki visi DR „Ogala“ darbai yra tokie teisingi, su džiaugsmu širdyje, aš pats tai patyriau, daktaras Ogala padėjo man išspręsti rimtą problemą mano gyvenime, aš mačiau jo puikius darbus prieš susisiekdamas su juo. Daktaras Ogala ištaisė mano santykius per mažiau nei 48 valandas. Jis ne tik ištaisė mano santykius, nes jis padarė mane laimingai ištekėjusia moterimi. jis tikrai nuostabus ir žino, ką daro. Noriu jį rekomenduoti visiems !! Šis rašybos ratukas yra labai geras profesionalas, tikslus, nuoširdus ir labai patyręs. Ačiū už jūsų darbo gydytoją! Dėkoju savo draugui, kad jis pranešė man apie tave. Turiu visiems pasakyti apie tave. Nesitikėjau momentinių rezultatų ir buvau pasirengusi laukti kelis mėnesius. Mano nuostabai ir nuostabai, po kelių aktorių dienų pradėjau matyti rezultatus. Šis vyras yra labai rekomenduojamas ir tai yra tikras dalykas. Išbandykite ir nenusivilsite! Reikia pagalbos? susisiekite su juo telefonu +2347049668119 arba Drogala02@gmail.com el. paštu. Norėdami visapusiškai gydyti bet kokias ligas ar ligas, taip pat galite susisiekti su juo dabar el. paštu: Drogala02@gmail.Com .. galite paskambinti šiuo mobiliojo telefono numeriu arba „whatsApp +“ 2347049668119 susisiekti su juo šiandien jūsų pačių pagalba !!

    AtsakytiPanaikinti