2015 m. birželio 17 d., trečiadienis

Astrologinė Auros prognozė birželio 18 - liepos 2 dienoms


Laukiamas gana įtemptas metas. Gali pritrukti veržlumo, draugiško, susikalbėjimo beveik visose srityse. Žmonės gali ne visai adekvatūs, gali būti net per daug impulsyvūs. Patartina būti itin atidiems tvarkant dokumentus, vertybinius popierius, taip pat visai netinkama imtis ryžtingų veiksmų, kovoti už savo verslą, principus, ginti šeimą, namus. Bus nemenka spontaniškų konfliktų tikimybė, patartina vengti masinių susibūrimo vietų, alkoholio. Tačiau tai tinkamas laikas susirinkimams, susitikimams su partneriais ar konkurentais, tai bus galimybė greitai rasti išeitį, reikalingą sprendimą. Palankus metas teisiniams reikalams tvarkyti, bylinėtis, sandoriams tvirtinti, net pradėti naują veiklą ar keisti darbą. 

Avinas. Daugumai šio ženklo atstovų derėtų nebūti agresyviems, nesivelti į ginčus su vadovybe, policijos pareigūnais, šeimos nariais, ypač - vaikais. Neverta pykti dėl galimos kritikos – parodykite, kaip vertinate konkurentus, priešus paverskite sąjungininkais.

Jautis. Būtina imtis skubaus reikalų tvarkymo. Nesierzinkite, stenkitės bendrauti ramiai, ypač darbe. Nieko nekritikuokite, verčiau susimąstykite apie savo pačių trūkumus. Daugiau laiko skirkite savo vaikams ir šeimai.

Dvyniai. Tinkamas laikas imtis to, ką kažkada dėl vienokių ar kito priežasčių atidėjote. Nieko nelaukdami kreipkitės į vadovus ar įstaigas su prašymais. Galite tikėtis didesnio atlygio ar kitokio, geresnio darbo.

Vėžys. Netinkamas metas kovoti dėl savo teisių ar pareigų paaukštinimo. Nieko gero nesitikėkite ir iš savo artimųjų. Laukia nedidėlis išbandymas santykiuose, gal net išsiskyrimas. Stambesnių pirkinių geriau nedaryti. Taupykite pinigus.

Liūtas. Venkite bendrauti su nemaloniais asmenimis. Nepersistenkite ir neperlenkite lazdos aktyviai kritikuodami savo kolegas ar partnerius. Viršininkas gali netikėtai patenkinti jūsų prašymą dėl seniai užsistovėjusio klausimo.

Mergelė. Ieškosite užtarimo visur ir iš visų. Galite pakliūti į ne labai malonią padėtį. Jūsų autoritetui gali iškilti nemenka grėsmė. Niekam nepasakokite apie savo planus ar idėjas,  viskas gali labai greitai pasikeisti.

Svarstyklės. Net be jokio prašymo kas nors gali Jus paremti, užtarti ar kitaip pagelbėti – įtakingi asmenys bus jums palankūs. Įgysite ir naujų gerbėjų, rėmėjų. Vadovybė įvertins jūsų nuopelnus, tad galite tikėtis įdomių pasiūlymų – nepraleiskite progos pasišnekėti su savo vadovu.

Skorpionas.  Priimkite dalykinius pasiūlymus iš nepažįstamų, įtakingų žmonių. Neleiskite savęs nuvertinti ar kitai pažeminti. Ginkite savo garbę ir įsitikinimus, idėjas ir planus. Daugiau laiko praleiskite gamtos prieglobstyje.

Šaulys. Rizika gali pasiteisinti jei partneriai, sutuoktinis ar draugai jus palaikys. Nebijokite prarasti, nes kitaip ne bus vietos naujiems įvykiams. Patartina įsigilinti į kitų žmonių nuomones, patarimus. Galimybė apsigauti perkant antikvarinius daiktus.

Ožiaragis. Nesiginčykite su antraja puse, neskubėkite pyktis ir su dalykiniais partneriais, bei tais, kurie jus palaiko. Aktyviai tvarkykite sudėtingus teisinius, finansinius reikalus. Nepalankus metas kelionėms, ypač tolimoms. Nepasiteisins jūsų lūkesčiai.

Vandenis. Aplinkybės gali taip susiklostyti, kad galėsite dar kartą pasinaudoti praleista gera proga. Šis periodas bus naudingas taip pat ir tuo, kad galėsite atitaisyti seną klaidą, ar ką nors iš esmės pakeisti, taip pat senų santykių atkūrimui, bičiulių lankymui.

Žuvys. Tai profesinio pripažinimo, savų vaikų, šeimos metas. Neleiskite niekam savęs išnaudoti ar kaip kitaip paveikti. Saugokite savo bei šeimos ramybę. Nepalankus laikas kelionėms, stambiems pirkiniams.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

6 komentarai:

  1. Ar turite nesusipratimu su savo meilužiu, privertusi žlugimo ir Jūs bandėme suderinti su juo ar ji, bet jis / ji yra ne suteikti jums teigiamą atsakymą ir jūs manote, kas nors nesiruošia tiesiai į jūsų santykius ir jums reikia greitai išspręsti , susisiekite su dr Ajayi šiandien ir už tai, kad tavo meilė gyvenimas grįžti geriausia su savo ex, dr Ajayi galite padėti man atkurti taiką savo namuose, nes mano vyras mane paliko devynių mėnesių ir gyveno su kita moterimi ir niekada norėjo bet grįžti namo su burtininko dr Ajayi padedu grįžo namo po 3 dienų po galinga rašybą atkūrimo buvo padaryta dr Ajayi. Taigi, jei jums reikia greitai išspręsti savo santykius ar santuoką su tam burtininko pagalba, susisiekite su dr Ajayi dabar elektroniniu paštu: drajayi1990@gmail.com arba Whatsapp: 2347084887094

    Taip pat galiu atlikti tokią rašybą žemiau
    1. Loterijos rašybos
    2 Sėkmės rašybos
    3. Rašybos laimėti bylą teisme
    4. nėštumo rašybos
    ir tt ..

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gyvenimas ateina su skirtinga patirtimi, aš nežinau, ką turite, tačiau tai yra mano trumpas liudijimas, aš mielai rašau tai, nes mano santuokoje vėl yra ramybė ir viskas dėka puikaus vyro, paskambinto dr. Ajayi, jis yra galingas burtas kasatorė, padedanti suderinti mano ir vyro ginčą, mano vyras paliko namus ir 7 mėnesius gyvena be moters, nesirūpindama manimi ir mūsų 4 metų dukra, finansiškai man viskas gerai, nes esu bankininkė, bet man reikia švelnaus globos vyras, bet mano vyras niekur nėra arti, maldauju, kad jis kelis kartus grįžtų namo, bet nieko neveikia, aš net paprašiau vyresniojo brolio, kad man padėtų. Perskaičiau vyro, kuris aprašė, kaip dr. Ajayi padėjo jam nutraukti žmonos meilės burtą, liudijimus, aš užmezgiau jo kontaktą ir paaiškinau jam savo problemas. Jis papasakojo, ko reikia meilės burtui, ir aš suteikiau jam lėšų nusipirkti. po trijų dienų mano vyras grįžo namo. Susisiekite su „Viber“ / „WhatsApp“: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com, jei turite kokių nors santykių ar gyvenimo problemų ir norite greito sprendimo.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kaip aš sugebėjau susigrąžinti savo mylimą vyrą, pasitelkdamas dr. Ajayi burtų žinovą, kurį palaimino protėviai nuo gimimo, jis yra palaiminimas pasauliui, nes jis padėjo daugybei žmonių įvairiais gyvenimo aspektais, mano vyras paliko ir pažadėjo daugiau niekada nebūti su manimi ir vaikais, kad jis pavargo nuo santuokos. Dr Ajayi padėk man persigalvoti, pasakydamas burtą, ir šiandien gyvensiu su meile. Galite susisiekti su gydytoju Ajayi jo „Viber“ ar „Whatsapp“ numeriu: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com, jei turite kokių nors problemų, kurias rasite, ir gausite jų sprendimą.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Noriu pranešti pasauliui apie „Dr.ODION“ - Didįjį rašybos ratelį, kuris sugrąžino mane pas mano vyrą, kai maniau, kad visos viltys prarastos. Buvau nėščia, kai mano vyras paliko mane pas kitą moterį. Dr ODION panaudojo savo galingą rašybą šypsodamasis į veidą, grąžindamas savo vyrui savo burtą. Iš pradžių maniau, kad svajoju, kai mano vyras grįš man ant kelių maldaudamas, kad aš jam atleisčiau ir priimčiau jį visam laikui. nuo tada jis mane myli labiau nei aš kada nors tikėjausi, todėl daviau įžadą sau, kad pranešiu pasauliui apie Dr.ODION, nes jis yra Dievas žemėje. Ar turite problemų santykiuose? ar tavo partneris išsiskyrė su tavimi ir tu vis dar myli ir nori jo atgal? Ar turite problemų dėl savo finansų? susisiekite su Dr.ODION šiandien, nes aš suteikiu jums 100% garantiją, kad jis padės jums taip, kaip jis man padėjo. galite susisiekti su juo (drodion60@yandex.com) su paskutiniu rašytoju el. pašto adresu: arba „WhatsAPP“ jo mobiliojo telefono numeriu +2349060503921

    AtsakytiPanaikinti
  5. Aš amžinai būsiu skolingas didžiajai DR ODION už tai, kad sutvarkysiu savo sulaužytą santuoką po to, kai mano vyras paliko mane pas kitą moterį 6 mėnesiams. Niekada netikėjau burtais, kol draugas mane su juo supažindino. Iš pradžių skeptiškai žiūrėjau į jį, nes daug girdėjau apie netikrus rašybos pavyzdžius, bet aš abejojau, nes norėjau susigrąžinti savo vyrą ir padariau pagal tai, ką jis man liepė. Dabar mano vyras grįžo tik per 48 valandas nuo susisiekimo su juo. Aš vėl pragyvenau su savo vyru po 6 mėnesius po santuokos nutraukimo ir ne ilsiuosi tol, kol jis nebus žinomas visame pasaulyje. Jis taip pat specializuojasi loterijų burtuose, reklaminiuose burtuose, gydo ligos burtus E.T.C. Prisijunkite prie DR ODION dabar, jo el. Pašto adresu (drodion60@yandex.com) arba „WhatsApp jam“ +2349060503921

    AtsakytiPanaikinti
  6. Gyvenimas gali būti keblus ir patikėk manimi, gyvenimas man padarė daug triukų, aš niekada netikiu vudu ar burtų liejimu, nors skaičiau keletą knygų apie juos. Ypatingas vyras, vadinamas Ajaja, man įrodo, kad voodoo / burtų liejimas yra tikras ir egzistuoja. Mano vardas Liucija, man 45 metai, turiu tris vaikus ir mylintį vyrą. 8 gerus mėnesius buvau prislėgta, nes mano vyras vieną rytą pabudo ir išėjo iš namų su kai kuriais drabužiais be jokio paaiškinimo, laukiau, kol jis grįš tą dieną namo, bet jo niekur nebuvo, aš paskambinau ir pasakė, kad jis nebesidomėjo nei mūsų santuoka, nei vaikais, tai atvėsino mano odą ir buvau šokas, nes negaliu prisiminti, kad turėjome kokių nors problemų, vėliau sužinojau, kad jis buvo su kita moterimi, visi kalbėjo ir pastangos priversti jį grįžti namo buvo nesėkmės, jis elgiasi taip, lyg niekada manęs dar nepažintų. Skaičiau keletą straipsnių vienoje svetainėje, kai pamačiau moters, kuri tvirtina, kad daktarė Ajayi padėjo jai išspręsti šeimos problemas, liudijimą ir ji nutraukė savo kontaktą. Aš pasirinkau kontaktą ir išsiunčiau rašybos burtininką dr. Ajayi, aš jam paaiškinau savo problemas, jis pasakė, kad neturėčiau jaudintis, kad viskas bus gerai. Aš abejoju dėl to, bet nusprendžiau tai padaryti. Man pasakė, kad kai kas rytą liejosi, išgirdau beldimąsi į duris, tai buvo mano vyras, stovėjęs lauke, jis pasakė, kad nežino, ką daro, ir net negali prisiminti, kiek laiko nebuvo namuose, aš esu labai džiaugiuosi, kad susigrąžinau savo vyrą, ir visos padėkos kreipiuosi į daktarą Ajayi užkeikimo burtininką, nes susisiekite su juo, mano gyvenimas klostėsi sklandžiai ir noriu, kad žmonės, išgyvenantys mano ankstesnę būklę, turėtų greitą pagalbą. Todėl dalinuosi savo liudijimu. Taigi, jei išgyvenate sunkumų dėl gyvenimo, susisiekite su dr. Ajayi el. Paštu drajayi1990@gmail.com arba „Viber Whatsapp“: +2347084887094 ir būsite patenkinti.

    AtsakytiPanaikinti