2015 m. vasario 9 d., pirmadienis

KUR GERIAUSIA KELIAUTI ZODIAKO ŽENKLAMS 2015 METAIS

Keliones išmintingiausia planuoti iš anksto – taip galima ne tik sutaupyti pinigų, bet ir išsirinkti patį geriausią maršrutą. Jei neapsisprendžiate, ką norėtumėte pamatyti kitais metais ir kokį poilsį pasirinkti – mėgautis paplūdimio ramybe ar patirti kuo daugiau nuotykiu – perskaitykite, ką rekomenduoja žvaigždės kiekvienam Zodiako ženklui.

Avinas
Kelionė jus turi nustebinti ir nukelti tarsi į visai kitą pasaulį. Jei kelionėje nebus nuotykių, egzotiškų gamtovaizdžių ir dar nepatirtų pojūčių, ji bus nevykusi. Kitais metais geriausia rinktis egzotiškas šalis, kur visai kitokia kultūra, gausu spalvų, kvapų ir prieskonių. Arba fantastiniuose filmuose matytų vaizdų. Geriausiai tiks Indija, Naujoji Zelandija, Kenija, Brazilija ar Tailandas.
Jautis
Jei jau nusprendžiate keliauti, viskas turi būti aukščiausios klasės ir patogu. Kelionėje tikitės mėgautis skaniu maistu, pailsėti prabangioje aplinkoje ir kad nereiktų galvos kvaršinti bereikalingais rūpesčiais. Geriausia 2015 metais planuoti keliones į Londoną ar Paryžių apsigyvenant bent trijų žvaigždučių viešbutyje ar rinktis prabangų kruizą po Viduržemio jūrą arba Karibus.
Dvyniai
Jums nesvetimos spontaniškos kelionės. Keliaujant siekiate patirti kuo daugiau naujų įspūdžių, bendrauti su įdomiais žmonėmis – taip pasisemiate energijos. Labiausiai jums tiktų keliauti į miestus, kurie, sakoma, nemiega ir naktį. Galite vykti į Niujorką, Tokiją, Las Vegasą ar Amsterdamą.
Vėžys
Jums svarbiausia jaukumas ir saugumas, todėl net ir viešbučio kambaryje turite jaustis kaip namuose, todėl geriausias pasirinkimas – šeimyninio tipo svečių namai. Taip pat renkantis kelionę jums apsispręsti padeda klimatas ir būsimas vaizdas pro langą. 2015 metais jums vertėtų planuoti kelionę į Veneciją, Graikijos salas ar Fidžį.
Liūtas
Atostogos turi būti linksmos ir saulėtos, kad dieną būtų galima kaitinti šonus prieš saulę paplūdimyje, o vakare šėlti baruose ar diskotekose. Tad ir kelionės turėtų būti vieta, kurioje verda naktinės linksmybės, o dieną galima mėgautis saule, šilta jūra ir baltu paplūdimio smėliu. Kitais metais patariama keliauti į Majamį, Kankuną, San Tropezą ar Maljorką.
Mergelė
Mergelės būtina ne tik atsipalaiduoti, bet ir pamatyti ar sužinoti ką nors naują. Šis ženklas nemėgsta tuščiai leisti laiko, todėl geriausia atostogoms rinktis miestus ar miniatiūrines valstybes su itin turtinga istorija, architektūra ir paveldu. Tam idealiai tiks Roma, Paryžius, Londonas, Sidnėjus ar Liuksemburgas.
Svarstyklės
Dažniausiai norite aplankyti kelias įdomias šalis, tačiau geriausios atostogos jums kai nereikia daug galvoti, rūpintis ir galite paprasčiausiai patinginiauti. Todėl patartina rinktis tokias keliones, kuriose galėtų pailsėti ne tik kūnas, bet ir mintys. 2015 metais galima planuoti kelionę į Airijos provincijoje įsikūrusį SPA centrą, Auksinę pakrantę Australijoje ar Maroką.
Skorpionas
Kelionė jus turi įkvėpti ir būti tokia, kad prisimintumėte visą gyvenimą. Renkantis kelionę tikitės, kad patirsite ne tik linksmų nuotykių, bet ir tikrų išbandymų, kurie atgaivintų sielą. Patariama planuoti keliones į atokius pasaulio kampelius, kaip Galapagų salos, Antarktida, Grenlandija, Nepalas arba Pietų Afrika.
Šaulys
Jums svarbus ne tik kelionės tikslas, bet ir kelionės būdas. Jis turi suteikti tiek pat įspūdžių, kaip ir šalis, kurią lankote. Taip pat renkantis kelionę itin vertinate kultūrinį aspektą – kuo egzotiškesnė, tuo geriau. 2015 metais suplanuokite kelionę traukiniais po Aziją arba Pietų Ameriką. Jei nėra galimybių ilgam ir toli išvykti, rinkitės kelionę traukiniais po Europą vengiant didžiųjų miestų.
Ožiaragis
Kelionė turi būti intensyvi ir kupina išbandymų. Jei dienos gale nejaučiate skaudančių raumenų ir nekrentate pavargęs į patalus, sugadinta atostogų diena. Geriausia planuoti tokias atostogas, kuriose ne tik daug pamatysite, bet reikės daug eiti, kopti į kalną ar irkluoti kanoją. Rinkitės kelionę po Alpes, Didijį kanjoną JAV arba bent pasiplaukiokite srauniomis Norvegijos šiaurės upėmis.
Vandenis
Jums svaigsta galva vien pagalvojus apie kitų žmonių dar neištirtas žemes. Viena iš jūsų svajonių – pakilti į kosmosą arba rasti Žemės kampelį, kuris buvo užmirštas tūkstančius metų. Tad geriausia kelionė ten, kur nuvyksta nedaugelis, kaip Naujoji Zelandija, Grenlandija ar Amazonės džiunglės.
Žuvys
Kelionė jus turi nukelti tarsi į pasakų pasaulį – jus žavi romantiški vaizdai tarsi iš atviruko ir karštos širdies žmonės. Per atostogas jums norisi nugyventi tarsi kitą gyvenimą, kad ir vos kelių dienų ar savaičių. 2015 metais rekomenduojama rinktis tango gimtinę Buenos Aires, meilės miestą Paryžių ar pasakiško grožio Kostą Riką.

perPasauli.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą