2015 m. vasario 4 d., trečiadienis

Astrologinė Auros prognozė vasario 4-18 dienoms

Nusimato labai nelengvas periodas. Daugelis žmonių jausis prislėgti, kažkuo nepatenkinti ir perdėtai įtarūs. Kažkam atrodys, kad jų niekas nemyli ir nesupranta, jausis niekam nereikalingi. Dėl menkiausios priežasties gali kilti pagunda nutraukti santykius, susipykti ar trenkti durimis prieš nosį, net ir bosui ar darbdaviui. Kas be nutiktų, vertėtų išsaugoti vidinę ramybę bei taktą, kad laikui bėgant netektų gailėtis dėl neapgalvotų veiksmų. Visiškai nepalankus metas pradėti naujus darbus, projektus. Itin netinkamas metas finansinėms problemoms spręsti, skolintis ar plėsti savo verslą. Būkite atsargesniais su degiomis medžiagomis, statybose bei atliekant remonto darbus. Labai traumingas periodas.


Avinas. Nieko nesigailėkite, nei praeities nei to kas įvyks ateityje. Kuo ramiau vertinkite įvykių eigą. Karštakošiškumas gali sudaryti tik daugybė problemų.

Jautis. Gali išryškėti visos jūsų klaidos. Tikėsitės, kad būsite deramai įvertinti, deja, taip neįvyks. Klaidingai priimti sprendimai gali privesti prie sudėtingų situacijų. Būkite itin atsargiais.

Dvyniai. Patartina mažiau prisiimti darbų, įsipareigojimų, nes jausitės pavargę ir aptingę. Būkite išrankesniais maisto kokybei, gali sušlubuoti virškinimo sistema.

Vėžys. Nesiimkite spręsti apie žmonių veiksmus neįvertinę visko atsakingai. Galite labai lengvai apsigauti ir įklimpti į apkalbų liūną. Palankus metas kelionėms, ypač labai tolimoms.

Liūtas. Kritinis metas. Geriau išlikti šešėlyje, nei veržtis į viešumą. Galimos netikėtos traumos, sveikatos sutrikimai. Santūrumas bei diplomatiškas bendravimas būtų itin savalaikiais.

Mergelė. Pasistenkite niekam neprimesti savo nuomonės. Būsite įžvalgiais, pasireikš intuicija, vertėtų įsigilinti į sapnų reikšmes. Daugiau tarkitės su profesionalais, nenuleiskite rankų siekiant savo tikslo.

Svarstyklės. Truks tikslumo, atidumo, susikaupimo. Jausite susierzinimą ir pyktį dėl kitų žmonių nepunktualumo, išsiblaškymo. Dabar netinkamas metas konfliktams. Išlaikykite deramą taktą ir draugiškumą.

Skorpionas. Dabartinio laikotarpio devizas – kantrybė. Netinkamas metas įvairioms deryboms, teisinėms bei turtinėms problemoms spręsti. Gali kilti nenumatytų finansinių kliūčių, įsivelti rimtos, nepataisomos klaidos.

Šaulys. Pasirūpinkite savo sveikata. Gali kilti rimtų virškinimo problemų, įvykti traumos darbe. Šis periodas bus svarbus tiems, kas planuoja tolimas keliones. Labai pravers papildomos draudimo paslaugos.

Ožiaragis. “Mažiau” reiškia “daugiau”. Šie žodžiai atitiks jūsų dabartinę situaciją. Nedelsiant užsiimkite savo sveikatingumu, pasirūpinkite savo artimųjų poilsiu bei kasdienybe.

Vandenis. Reikalai gali ilgam užstrigti. Galima tikimybė, kad pokalbiai su  vadovybe atneš tik stresą ir nuopolį. Būtų gerai pasirūpinti savo gerbūviu iš anksto. Saugokite savo turtą, darbą ir pinigus. Suaktyvės sukčiai ir vagys.

Žuvys. Nešvaistykite jėgų tuščioms kalboms, įtikinėjimams, pokalbiams apie darbą. Niekam nerūpės nei jūsų nuomonė nei patirtis. Netyčia galite prasitarti apie savo paslaptis. Būkite atsargūs vairuodami.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą