2014 m. lapkričio 17 d., pirmadienis

Kompleksine segmentinse neuro - funkcinė diagnostika (POINT)

Laba diena Dublinas! Šių metų gruodžio 5,6,7 dienomis, Santry (šalia aerouosto), jūs galėsite pasitikrinti savo sveikatą.
Kompleksine segmentinse neuro - funkcinė diagnostika (POINT) - kurią praves specializuotas gydytojas. Patikrinimo metu, pacientas būna pajungtas prie medicininio prietaiso, kuris yra prijungtas prie kompiuterio. Procedūros metu, pacientas galės matyti ekrane visus savo vidaus organus, o taip pat, kokioje būkleje jie randasi. Jūs galėsite pamatyti savo kraujagysles , virškinimo sistemos , skrandžio , kepenų, inkstų , smegenų , kaulų struktūrą, endokrininės organizmo sistemą ir kt .
Kompleksas ""POINT" leidžia iš anksto nustatyti ligą. Nustato tikslias ligos priežastis. Nesukelia skausmo. Padeda pasirinkti individualias gydymo ir profilaktikos programas. Po apžiūros, pacientas gaus atspausdintas nuotraukas ir aprašyma. Procedūra trunka vieną valandą, mokestis yra 45 eurai. Tikrai verta ateiti! Registracija telefonu 00353876560667 arba 00353862466249. Linkiu Jums geros dienos! 

1 komentaras: