2014 m. lapkričio 4 d., antradienis

Astrologinė Auros prognozė lapkričio 5-19 dienoms

Besiartinantis laikotarpis žada būti bus šiek tiek šviesesniu nei praėjęs. Galima bus labiau atsipūsti nuo neigiamos aplinkos spaudimo, nepagrįsto nerimo bei įtampos. Visi nesusipratimai, kurie buvo užsitesę nuo praėjusio periodo, pradės pamažu spręstis, reikalai pajudės į priekį ir naudinga informacija pasieks laiku. Tačiau nevertėtų per daug atsipalaiduoti ir plaukti pasroviui. Reikia nedelsiant imtis iniciatyvos, kitaip viską už jus padarys kiti ir dėl to ateityje gali tekti stipriai pasigailėti. Dabar labai gera proga išjudinti senus reikalus, susijusius su nekilnojamu turtu, darbo paieška, papildoma veikla ar profesinių įgudžių tobulinimu, o tiems, kas linkę išlikti šešėlyje ir bijo iniciatyvos - pristatyti savo veiklą bei projektus. Nebijokite apsijuokti, būkite savimi, parodykite savitumą, nepaprastumą, individualumą ir laimėsite.

Avinas. Pernelyg didelis impulsyvumas, puolimas į kraštutinumus gali pabloginti santykius tiek darbe tiek namuose. Nesileiskite užvaldomi  blogų emocijų. Nesivelkite į ginčus, galite netyčiomis sugriauti ilgalaikių santykių pamatus.
Jautis. Tik per kruopštų darbą ir kantrybę galite susilaukti gerų dividendų. Neskubinkite įvykių, nekritikuokite savo kolegų už jų nepunktualumą ar tingėjimą, tiesiog leiskite įvykiams tekėti sava vaga.
Dvyniai. Po aktyvaus periodo galite pajusti nuovargį ir išsekimą. Neskubėkite daryti išvadų, susijusių su antraja puse, nutraukti santykius visada suspėsite. Tinkamas laikas tobulinimuisi, profesinių įgudžių kėlimui.
Vėžys. Galite susilaukti netikėtos sėkmės. Jūsų projektai gali būti pripažinti, karjera augs kaip ant mielų. Svarbu nepasididžiuoti ir išlikti savimi. Būtent už tai  ir būsite pastebėti aplinkinių.
Liūtas. Pozityvūs poslinkiai laukia šio zodiako ženklo atstovų. Galima tikėtis naujų pažįstamų rato, kurie praplėstų jūsų akirati ir atvertų naujas perspektyvas. Svarbu neapleisti savo šeimos narių, jiems labai reikalinga jūsų parama.
Mergelė. Pasistenkite nesivelti į jokius konfliktus. Galite net nepajausti kaip įsitrauksite į nepagįrstus kaltinimus ar pretenzijas. Leiskite žmonėms išsikalbėti, labiau juos užjauskite ir palaikykite. Tai ir jus pačius labiau užgrūdins.
Svarstyklės. Darbe prognozuojamos geros ir stabilios pajamos, ko negalima būtų tikėtis santykiuose. Labai svarbu atsinaujinti iš vidaus, pakeisti požiūrį į savo antrąją pusę, ramiai reaguoti į provokacijas ar pretenzijas.
Skorpionas. Viskas iš esmės gali pasikeisti tiek į gerą tiek į blogą pusę. Viskas priklauso nuo jūsų mąstymo ir veiksmų, kuriuos puoselėjote praeityje. Nesistebėkite savo darbo rezultatais. Ateina atpildo metas.
Šaulys. Teks aktyviai padirbėti ir sugrįžti prie senų projektų. Gali nelabai sektis, problemos pakibti virš galvos lyg Damoklo kirvis. Nejausite jokio įkvėpimo ar iniciativos realizuojant idėjas. Jėgų semsitės tik iš tikrų draugų.
Ožiaragis. Nedelsiant užsiimkite savo sveikatos stiprinimu. Ateina laikas, kada atmestinis požiūris į save gali brangiai kainuoti. Pasirūpinkite mityba, vertėtų kreiptis į masažo specialistą.
Vandenis. Tik didelių pastangų dėka galima bus įveikti nesklandumus darbe, santykiuose su antraja puse. Nusilpęs imunitetas gali pabloginti sveikatą, ko pasekoje - darbo rezultatus. Nedelsiant pasirūpinkte savo reputacija, patartina pasiimti trumpas atostogas.
Žuvys. Tokiu metu ypatingai patartina klausytis savo intuicijos. Neleiskite savęs užvaldyti logikai. Ji gali pasirodyti klaidinga - galite pasirinkti ne tą partnerį, padaryti ne tą sprendimą ar išsirinkti ne tą darbą.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą