2014 m. lapkričio 17 d., pirmadienis

Astrologinė Auros prognozė lapkričio 19 - gruodžio 3 dienoms

Artinasi nepaprastas, prieštaringas laikotarpis. Pirmoji šio periodo savaitė bus sunkoka visomis prasmėmis. Blogio ir juodųjų energijų sankaupa bus ypač intensyvi. Ims reikštis visos pačios blogiausios žmonių savybės. Tikėtinos įvairios provokacijos net iš gerų, ramių žmonių pusės. Kas be nutiktų, pasiduoti negalima. Nepatartina įklimpti į ilgalaikius santykių aiškinimus, ginčus. Išlaikydami blaivų protą, šaltakraujiškumą išvengsite daugelio problemų. Negalima pasirašinėti svarbių finansinių sutarčių, keisti darbo, gyvenamosios vietos. Antroji savaitė bus lengvesnė, todėl visus svarbesnius gyvenimiškus sprendimus vertėtų atidėti būtent šiam periodui.

Avinas. Laiku gauta informacija iš šalies galėtų išspręsti senas problemas. Neverta niekur kištis, ypač į kolegų debatus. Savo nuomonę pasistenkite reikšti itin atsargiai.
Jautis. Gali tekti atlikti ne tik savo asmeninius darbus. Problemų sprendimo keliai gali būti labai netikėti. Todėl kylant kokioms tai idėjoms pesimizmui pasiduoti negalima. Mintis, išreikšta garsiai, gali pasiekti tinkamas ausis .
Dvyniai. Atsiras geros ir netikėtos idėjos atliekant nelengvus darbus. Tik draugų ir kolegų palaikymas leis pasijausti geriau. Didesnių problemų gali kilti šeimoje, todėl vertėtų pasirūpinti savo artimaisiais.
Vėžys. Labai sudėtingas laikmetis. Teks daug ir vargingai dirbti. Pasijusite emociškai išsekę. Šiuo metu geriausiai pasiimti trumpas atostogas ir nepervargti.
Liūtas. Nuveiksite daug darbų, įgyvendinsite savo planus ir troškimus. Atpildas bus ne už kalnų. Veiksite diplomatiškai ir draugiškai. Gali atsirasti naujų bendraminčių.
Mergelė. Per daug nesijaudinkite dėl ateities. Visvien nieko pakeisti nepavyks. Elkitės taip kaip visada. Naujovės,  ateinančios į jūsų gyvenimą neišvengiamos.
Svarstyklės. Pilna galva naujų idėjų, planų. Organizacinė veikla būtų labai naudinga. Tikimybė gauti nedidelių pajamų iš netikėtų šaltinių. Įsigykite daiktą, apie kurį seniai svajojote.
Skorpionas. Gali palūžti sveikata. Nepersidirbkite, galite išsekti, kas neapsieis be pasekmių. Galimi nenumatyti konfliktai. Nesivelkite į ginčus, vertinkite savo bei kitų žmonių ramybę.
Šaulys. Neskubėkite priimti svarbių sprendimų. Galite labai apsigauti ar pakliūti į sukčių rankas. Venkite pasakoti apie savo planus bei sumanymus. Naujos pažintys bus be perspektyvų.
Ožiaragis. Duokite sau ir kitiems laiko apsispręsti ties svarbiausiais klausimais. Nedarykite spaudimo artimiesiems bei kolegoms. Netinkamas laikas daryti drąstiškus likimo pokyčius, galite labai suklysti, saugokite pinigus nuo vagių.
Vandenis. Atidėkite visas keliones ar susitikimus vėlesniam laikotarpiui. Darykite tik apgalvotus žingsnius, ypač investicijas. Laukia romantiškas susitikimas su nauju, nepažįstamu žmogumi.
Žuvys. Tinkamas metas atsipūsti nuo sunkių darbų, pasimėgauti baseine ar Spa. Nesiimkite asmeninės iniciatyvos, verčiau leiskite viskuo užsiimti kitiems. Neprisiimkite svetimų darbų, atlikite tik savus.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą