2016 m. rugsėjo 27 d., antradienis

NEBIJOK KALBĖTI

Spalio 16 d. 16 val. Lietuvos ambasada Airijoje, Andrius Mamontovas, Jurgita Jurkutė ir „Jaunimo linija“ kviečia į pokalbį apie emocinę sveikatą ir savižudybių prevenciją.
Šis pokalbis – tai vienas iš iniciatyvos „Nebijok kalbėti“ renginių. Nuo 2010 m. Andrius Mamontovas kartu su psichologu Pauliumi Skruibiu ir „Jaunimo linijos“ savanoriais surengė trisdešimt aštuonis „Nebijok kalbėti“ susitikimus įvairiuose Lietuvos miestuose ir miesteliuose.
Vienas iš iniciatyvos „Nebijok kalbėti“ autorių Andrius Mamontovas sako, kad jis tokiuose pokalbiuose dalyvauja, nes tai mažiausia, ką jis gali padaryti: „Tai liečia mus visus. Kiekvieną iš mūsų. Savižudybių mastas Lietuvoje yra toks, kad kiekvienas tiesiogiai ar netiesiogiai esame su tuo susidūrę. Skirkite porą valandų savo laiko ir galbūt kažkada išgelbėsite kito žmogaus gyvybę“.
„Esu viena iš tų, kuriai teko patirti artimo žmogaus savižudybę. Žinau, kaip tai sunku ir kiek reikia pastangų, kad galėtum vėl atsistoti ant kojų. Savo patirtimi dalinuosi tam, kad sustiprinčiau ir įkvėpčiau tuos, kuriems dabar sunku“, – sako pirmą kartą prie „Nebijok kalbėti“ prisijungsianti Jurgita Jurkutė.
Emocinės paramos tarnybą „Jaunimo linija“ atstovausiantis psichologas Paulius Skruibis kviečia į renginį ateiti visus, kuriems rūpini emocinė sveikata ir savižudybių prevencija: „Tegul nesuklaidina „Jaunimo linijos“ pavadinimas. Manau, kad šios temos aktualios visiems, nepriklausomai nuo amžiaus“.
„Nebijok kalbėti“ renginys vyks:
Dublin,
Draíocht-The Centre for the Arts and Entertainment,
The Blanchardstown Centre,
Blanchardstown (šalia Leisure PLEX pramogų centro ir FRIDAY‘S restorano).

1 komentaras:

  1. Ar norite taikos savo gyvenime, taip pat pavargote išgyventi nepageidaujamas traumas savo santuokiniame gyvenime. Dr Egwali yra čia tik tam, kad padėtų išspręsti tą chaosą ir sugrąžintų jūsų namams nesibaigiančią ramybę. Viskas priklauso nuo jūsų pozityvumo lygio ir nuo to, kaip esate pasiryžę įnešti pokyčių į savo gyvenimą, nes jie abu yra svarbūs vykdant šią pareigą, jis sutaupė daug, o aš esu vienas iš jų. Pasikalbėkite su juo šiandien ir turite begalę priežasčių vėl šypsotis .. Whatsapp / +2348122948392
    Paštu / dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti