2014 m. lapkričio 15 d., šeštadienis

Atsargiai: : INJURIES BOARD (komitetas nagrinėjantis asmenims padarytą žalą)

Buvau traumuotas. Ėmiau ieškoti internete teisininko ir pastebėjau, kad visur reklamuoja Board.ie kaip paprastą ir greitą būdą gauti kompensaciją be teisininkų pagalbos, tiesiog užpildžius atitinkamą formą. Vis dėl to, man reikia susisiekti su teisininku, ar ne?

Trumpai atsakant į Jūsų klausimą: - Taip, Jūs turime kreiptis į teisininkus, kad būtų išvengta rimtų klaidų pildant formas, taip pat dėl tolesnio dialogo su Injuries Board.
Pirma - žmogui, be jokios teisininko patirties yra labai sunku nustatyti oficialų pavadinimą visų įmonių, atsakingų dėl žalos, taip pat įtraukti visus rangovus ar Agentūras, kurios taip pat gali būti atsakingos.
Antra - įsitikinkite, kad nurodote tikslią savo traumos datą. Klaidinga data gali būt pražūtinga pretenzijai ir jūs negausite kompensacijos.
Trečia - įsitikinkite, kad visos jūsų bylos faktinės aplinkybės buvo aprašytos teisingai, ypač, jei anglų kalba nėra jūsų gimtoji kalba.
Ketvirta - įsitikinkite, kad gydytojas teisingai parašė visus medicinos raportus - visas datas, ankstesnes traumas ir jūsų diagnozę aprašė teisingai.
Būkite labai atsargūs, kai Injuries Board Jus pasiūs į medicininę apžiūrą. Gydytojai, kurie dirba, Injuries Board taip pat dirba draudimo bendrovėms, o jų užduotis yra sumenkinti traumų poveikį jūsų sveikatai, tuo sumažinant ir žalos atlyginimo dydį. Jūs neprivalote eiti į Injuries Board medicininę apžiūrą.
Pagrindinis sunkumas, su kuriuo jūs galite susidurti, tai kompensacijos sumą, kuri bus jums paskaičiuota. Kaip Jūs nuspręsite, ar tai yra pakankama pinigų suma, kad būtų kompensuoti už jūsų traumas ir kitus pažeidimus?
Injuries Board nepatars Jums šiuo klausimu, tai ne jų darbas. Tai gali padaryti tik patyręs advokatas, ypač tuo atveju, kai jūs dar nepasveikote po gautų traumų. Mes turėjome atvejį, kai Injuries Board pasiūlė 25.000 € žmogui, o jo 125,00 € ieškinį Aukščiausiąs Teismas patenkino.
Injuries Board yra vyriausybinė agentūra sukurta tam, kad sumažintų ieškinių pateikimą teismu. Jos tikslas, kad jūs patikėtumėte, jog jūs patys galite susitvarkyti su paraiškos pateikimu bei mokėjimo gavimu ir be patyrusio advokato paslaugų.
Tačiau svarbu suprasti, kad atsakovo interesus dažnai atstovauja draudimo bendrovė, o jų interesus atstovauja patyrę advokatai. Jie taip pat labai atidžiai stebi Injuries Board procedūras, nes jų paskirtis, kad jums būtų išmokėta kaip įmanoma mažesnė kompensacija.
Dirbu asmens sužalojimo bylose jau 25 metus ir tiesiogiai kontaktuoju su Injuries Board jau 10 metų. Mano nuoširdus patarimas visiems, kurie patyrė kokių nors traumų ne dėl savo kaltės, pasikonsultuokite su advokatu! Daug teisininkų dabar tuo užsiima, ir ima pagrįstą mokestį už tą sunkų darbą. Aš taip pat įsitikinęs, kad patyręs teisininkas pridės vertės jūsų atveju ir, galų gale, jūs gausite didesnę kompensaciją už sužalojimus nei be advokato.
Į klausimus dėl sužalojimo atsakė advokatas Manus McClafferty, "Maguire McClafferty Solicitors" kompanijos savininkas. Įstaiga dirba nuo 1990 m., advokatai specializuojasi ieškinių dėl žalos žmogaus sveikatai, traumų, nelaimingų atsitikimų, incidentų ar sunkių sąlygų darbe.  Mes turime rusakalbių advokatą ir nukentėję asmenys turi galimybę gauti patarimus apie savo bylą rusų ir lietuvių kalba. www.prawnik.ie tel.: 087 618 5522 (rusų / lietuvių), 01 49 10 100



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą