2014 m. rugpjūčio 26 d., antradienis

Astrologinė Auros prognozė rugpjūčio 27 - rugsėjo 9 dienoms

Artėjantis laikotarpis bus pakankamai prieštaringas. Laukiami įvykiai nepasiteisins, nes haosas ir sąmyšis žmonių sąmonėje bus vis dar jaučiamas. Prieštaringi jausmai, neapgalvoti veiksmai ir griaunami įvykiai neigiamai veiks žmonių tarpusavio santykius, biznio eigą. Reikėtų ypač didelį dėmesį atkreipti į savo autoritetą, saugoti savo bei šeimos ramybę. Neverta per daug domėtis kitų žmonių problemomis, verčiau spręsti savo. Patartina mažiau dalintis savo idėjomis bei planais su nepažįstamais asmenimis. Šį laikotarpį vertėtų išnaudoti savo sveikatos stprinimui, atkreipiant didesnį dėmesį į chroniškas ligas. Geras periodas savo mitybos bei dienotvarkės subalansavimui.

Avinas. Daug laiko teks skirti darbo veiklai. Stabilizuosis finansai, indėliai pateisins lūkesčius. Galėsite apdovanoti savo artimuosius, arba realizuoti senus planus.
Jautis. Gali iškilti nenumatytų kliūčių darbe, šeimoje. Teks netikėtai išvykti į tolimus kraštus. Svarbu išlaikyti šaltą protą ir logiką, neprarasti tikėjimo, kad viskas kas vyksta, yra tik į gera.
Dvyniai. Laukia netikėta sėkmė. Džiugins tiek savo, tiek artimųjų pasiekimai. Būsite energingi ir darbingi. Laukimi įvykiai pasiteisins su kaupu. Svajonių išsipildymo metas.
Vėžys. Pagaliau reikalai pajudės į priekį. Bus labai produktyvus kolektyvinis darbas bei sumanymai. Patartina užbaigti senus darbus, bei atkreipti didesnį dėmesį į ankstesnę informaciją.
Liūtas. Geriau nei bet kada seksis bendrauti su priešingos lyties atstovais. Svarbu nepamiršti, kad ilgalaikių santykių pagrindas yra abipusė pagarba. Finansinis stabilumas suteiks didesnį pasitikėjimą bei pasitenkinimą.
Mergelė. Šiuo metu labai svarbu atidžiau tvarkyti finansinius dokumentus - padidinta apgaulių tikimybė. Santykiuose galimi pokyčiai dėl apkalbų, priekaištų, nepasitikėjimo.
Svarstyklės. Gali netikėtai užsimegzti nauji romantiški santykiai, kurie baigsis rimtomis pasekmėmis. Nepražiopsokite šios progos, gal tai jūsų likimo žmogus. Galimos papildomos išlaidos, susijusios su su sveikatos sutrikimu.
Skorpionas. Jausitės pažeidžiami kaip niekada. Įdėmiau įsiklausykite į aplinkinių žmonių, turinčių patirtį patarimus. Neskubinkite įvykių, galite pridaryti daug klaidų. Visose gyvenimo sferose laukiami pokyčiai, tad susikaupti teks maksimaliai.
Šaulys. Kuo beužsiimtumėte – viskas seksis puikiai. Draugų bei bendraminčių palaikymas garantuotas. Viską ir visur suspėsite. Jausitės pakilėtai ir optimistiškai.
Ožiaragis. Tinkamas laikas pasirašyti kontraktus, pereiti į naują darbą ar imti paskolą savo veiklai plėsti. Kuo mažiau pasakokite apie savo planus bei idėjas mažai pažįstamiems žmonėms. Laukia tolima kelionė į gražius kraštus.
Vandenis. Rekomenduotina daugiau būti gryname ore, sportuoti, keliauti. Venkite tamsių patalpų. Jūsų sveikata gali palūžti ir pavesti, jei jos nei kiek nepalaikyti. Per didelis emocinis ir fizinis krūvis gali liūdnai baigtis.

Žuvys. Atidžiau tvarkykite piniginius reikalus su užsieniečiais. Saugokitės sukčių bei apgavikų. Būkite maksimaliai apsidraudę darbe, kelionėse. Venkite laikinų pažinčių, mažiau plepėkite apie savo gyvenimą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą