2018 m. sausio 26 d., penktadienis

Nuo šiol siuntas į Lietuvą siųsime pigiai ir operatyviai




Nemaža dalis lietuvių, pasiryžusių palikti gimtąją šalį ir kurti gyvenimą kitur, pasirenka Airiją. Auganti kylanti ekonomika, darbo vietų pasiūla, solidus, palyginti su lietuvišku, atlyginimas masina norinčius gyventi kokybiškai ir neriboti savo poreikių. Tačiau vienu iš neigiamu emigracijos aspektų dauguma emigravusiųjų įvardija gimtinėje likusius artimuosius, su kuriais negali matytis taip dažnai, kaip norėtų. Todėl ypač vertinamos šiuolaikinės technologijos, suteikiančios progą neribotai kalbėtis, per ekraną matyti vienas kitą, susirašinėti, keistis nuotraukomis, kita informacija bei dovanomis. Siuntų, kaip ryšio priemonės, populiarumas auga – tai lemia patrauklios siuntinių gabenimo kainos ir operatyvumas. Tad šiandien siuntinio siuntimas iš Airijos į Lietuvą tapo jau tikrai ne prabanga.

Vežėjų konkurencija siuntų gabenimo sektoriuje didelė, tad paslaugos teikėjai ieško būdų, kaip pagerinti sąlygas, pasiūlyti konkurencingą kainą, kokį veiklos principą pasirinkti, kad galėtų pasiūlyti geriausių sprendimų. 

Jei bent kartą yra tekę siųsti siuntinį, tai puikiai žinote, kiek laiko užtrunka vežėjų paieška: ieškote, lyginate, svarstote sąlygas, ieškote geriausios kainos. Be viso to, išlieka abejonė, ar pasirinkimas teisingas, ar siunta bus saugi, ar laiku pasieks gavėją... O jei siuntinį reikia pristatyti skubiai, tai nemaloniai nustebina jo pristatymo kaina ir vėl grąžina į dvejones bei geresnės kainos paieškas. Nusimeskite nuo savo pečių šią naštą – naudodamiesi „ParcelABC“ paslaugomis, siuntinį išsiųsite paprastai ir nebrangiai. Tai internetinė platforma, kuri pasauliniu mastu apjungia siuntų vežėjus. Kompanijos veiklos principas vadovaujasi laisvų vietų paieška tarp kursuojančių vežėjų, važinėjančių po visą pasaulį ir tos laisvos vietos užpildymu. Ką tai reiškia siuntos siuntėjui? Pirmiausia, laiko taupymą – išvengsite ilgai trunkančios vežėjų paieškos, jų sąlygų, kainų palyginimo. O antra, tai bus nepalyginamai patogiau nei vežėją rinktis pačiam.

Naudotis „ParcelABC“ platforma labai paprasta – užklausos formoje svetainės dešinėje tereikia įrašyti siuntos svorį, gabaritus ir taškus: iš kur siuntinys bus paimtas ir kur reiks pristatyti. Tam užtruksite vos kelias sekundes ir Jūsų darbas bus atliktas, o toliau darbuosis sistema – stebėdama ir fiksuodama tūkstančius vežėjų ir jų turimas laisvas virtas, ji akimirksniu pateiks net kelias alternatyvas, todėl turėsite galimybę pasirinkti, kas aktualu Jums: ar tai bus kuo žemesnė kaina, o gal kuo trumpesnė pristatymo trukmė? Šios internetinės platformos ypatumas tas, kad sistema pati sugeneruoja geriausius pasiūlymus kainos ir pristatymo laiko požiūriu. Jei pasiūlyta kaina Jums apsirodytų neįtikimai žema, nesistebėkite – taip tikrai gali būti. Dėl veiklos koncepcijos kompanija gali siūlyti ypač mažas siuntinių gabenimo kainas. Dvejojate, kad papildomų mokesčių gali prisidėti vėliau? Tikrai nepagrįstos dvejonės, nes sistemos pateikta kaina apima visas, su siuntos transportavimu, susijusias išlaidas ir jokių papildomų mokesčių neprisidės. Taigi, visai nenuostabu, kad siuntiniai iš Airijos į Lietuvą keliauja ne tik per didžiąsias metų šventes.

Kadangi „ParcelABC“ kompanija atsisako standartinių sutarčių, tai sutaipysite ir laiko dokumentacijos tvarkymui. Užsakę paslaugą elektroniniu laišku, gausite brūkšninį kodą, kurį reikės užklijuoti ant siuntos ir laukti atvykstančio kurjerio (siuntinys keliauja „nuo durų iki durų“) – paprasta kaip ABC.

Lengva, greita ir pigu – kam tai nepatiktų? Nebrangus siuntinių siuntimas iš Airijos į Lietuvą suteikia galimybę be jokios progos nustebinti gimtinėje likusius artimuosius, draugus, kolegas ar verslo partnerius.

1 komentaras:

  1. Tikiuosi už gerą kainą atsiuntė šią siuntą. Pats radau dabar gerą įmonę kuri gamena siuntas po visą pasaulį ne tik greitai, bet ir pigiai log-net.lt

    AtsakytiPanaikinti