2018 m. sausio 8 d., pirmadienis

Astrologinė Auros prognozė sausio 9-22 d.



Prasidės be galo aktyvus, net agresyvus metas, todėl svarbu sukauptos energijos perteklių panaudoti produktyviai. Tai bus laikas, kai galima imtis sudėtingų užduočių, ką nors keisti ar perdaryti. Aktyviai siekite savo tikslų, juolab, kad visos planetos išsirikiuos tinkama linkme. Tačiau jei bijosite, tada geriau visai nesivelkite į jokius reikalus, nepradėkite jokios kovos. O štai piniginiuose ir turto, taip pat širdies reikaluose, turėsite būti atsargesni – neskubėkite priimti atsakingų sprendimų! Spręsdami tiek finansines, tiek meilės problemas, galite smarkiai apsigauti, pasiduoti saviapgaulei ar netyčia patikėti tais, kurie jums meluoja. Atidėkite šiuos klausimus vėlesniam laikotarpiui.

Nesiimkite nieko naujo, geriau apibendrinkite nueitą kelią. Bus šiek tiek komplikuotas laikotarpis prieš Mėnulio užtemimą, kuris įvyks sausio 31d. Palankiau būtų imtis užvilkintų, įstrigusių reikalų, jei norėtumėte juos paskubinti. Taip pat geriau paieškoti senų klaidų, jas išanalizuoti, nes netikėtai atsivers anksčiau nepastebėtos rimtos problemos ir trūkumai. Nepraleiskite tokios geros progos atidžiau įsigilinti į nematomas nuostolių priežastis, kurias patyrėte visai nesenai. Išryškinkite nesąžiningus jūsų aplinkos žmones, kurie yra užsimaskavę – dabar geras laikas jais atsikratyti. Jei reikės pasakyti ką nors svarbaus, geriau tai darykite tiesiogiai, o ne per SMS. Labai palankus laikas visose gyvenimo srityse išsiaiškinti, kas jums tinka,  o kas ne. Tai jūs suprasite intuityviai: jei nepatiks koks nors žmogus, darbas, valgis, drabužis, kvapas ir t. t., vadinasi, to jums ir nereikia.

Kad ir kaip susiklostytų aplinkybės, kad ir kas nutiktų, išlikite geranoriški bei ramūs. Taip pat reikėtų vengti gausių susibūrimų, audringų pramogų – santūrumas, bendravimas uždarame šeimos rate taps visokeriopai prasmingas.

Avinas. Už iniciatyvą bei rizikingus sumanymus gali tekti atsakyti. Gali išaugti traumų bei konfliktų tikimybė. Labiau pasaugokite sveikatą bei nervų sistemą, venkite svaigalų.


Jautis. Pasistenkite sukurti kuo malonesnę aplinką ir bendrauti tik su tais, kuriuos mėgstate ar mylite. Atsipalaiduokite, pasimėgaukite atostogomis, nors ir trumpomis.

Dvyniai. Būkite itin atidūs sutuoktiniui. Jei dabar nieko nekeisite, elgsitės santūriai, viskas savaime išsispręs. Geras laikotarpis poilsiui, ramiam darbui namuose. Daugiau dėmesio bei laiko skirkite tiems, kuriuos mylite.

Vėžys. Būsite priversti spręsti seną konfliktą, ieškoti būdų skoloms grąžinti, skubiai atlikti nebaigtus darbus. Itin svarbu bus siekti abipusio supratimo su partneriais, kolegomis bei šeimos nariais.

Liūtas. Verta užsiimti darbais, kuriems reikia didelio išmanymo, atidumo, nuoseklumo. Dažniau konsultuokitės su žinovais, gerbkite ir kolegų nuomonę. Pasistenkite atlikti užvilkintus darbus, išsiaiškinti su skolininkais.

Mergelė. Dvilypis metas, kada geriau nesižavėti avantiūromis, nerizikuoti savo garbe. Ne pats geriausias laikas ir rimtam pokalbiui su vaikais – vargu ar pavyks juos įtikinti savo teisumu. Venkite ginčytis, ką nors įrodinėti bendraudami ne tik su vaikais, bet ir mylimu asmeniu.

Svarstyklės. Svarbu nesivadovauti išankstinėmis nuostatomis, mažiau planuoti ir ruoštis iššūkiams, o jų galite sulaukti iš vaikų ar iš mylimų asmenų... Netikėtai galite sulaukti didesnio pelno ar skolos grąžinimo.

Skorpionas. Pasijusite prastai – trūks jėgų, ramybės, optimizmo. Dėl niekų reikėtų mažiau nervintis, nepriekabiauti prie artimųjų – galite išprovokuoti maištą. Beje, prireiks didesnių pastangų bendraujant su antrąja puse.

Šaulys. Gana pavojingas laikas, ypač moterims, gali sušlubuoti sveikata, apimti bloga nuotaika. Atsirinkite tik svarbiausius dalykus, nesiimkite antraeilių, nebūtinų darbų. Daugiau dėmesio skirkite sveikatos stiprinimui.

Ožiaragis. Jaučiatės kur kas geriau – ir tai gera proga pagreitinti įstrigusį reikalą, išspręsti pribrendusias (atsibodusias) problemas, ypač jei jos susijusios su neteisingomis investicijomis, skolomis, mokesčiais, alimentais. Puiku užsiimti vaikų problemomis.


Vandenis. Labiau įsiklausykite į artimųjų nuomonę. Daug neplanuokite – viskas susiklostys gerai ir be jūsų kontrolės. Galima pagalba iš ten, iš kur nesitikėjote – jums padės įtakingas asmuo, apie kurį nė nenutuokiate. Palanku tvarkyti paveldėjimo, skolų, alimentų mokėjimo klausimus.

Žuvys. Netikėtai reikalai gali sparčiai pajudėti į priekį. Tai geras persilaužimo darbe, reikalų tvarkymo ar santykių su draugais užtvirtinimo metas. Tinkamas laikas darbo sutarčiai pasirašyti, keisti gyvenamąją vietą. Palanku pirkti darbo techniką, transporto priemones, imti paskolas.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą