2014 m. gruodžio 2 d., antradienis

Astrologinė Auros prognozė gruodžio 4-18 dienoms

Artėja atokvėpio metas. Visi žmonės pasijaus lengviau. Šis laikotarpis pasižymės didėjančiu žmonių aktyvumu, pozityvios nuotaikos lems gerėjančius tarpusavio santykius, didėjantį finansinį priteklių. Lengviau bus tartis dėl įvairiausių klausimų. Labai būtų svarbu užtvirtinti ilgalaikius kontraktus, kažką svarbaus įsigyti, keisti gyvenamą vietą ar darbą. Taip pat vertėtų atsižvelgti į siūlomas galimybes, jos gali būti labai naudingos ir perspektyvios. Tikėtinos nedidelės permainos tarpusavio santykiuose. Svarbesnių įvykių periodas moterims, nei vyrams. Kantrybė ir nuolankumas padės išsaugoti ryšius.


Avinas. Tinkamas laikas investicijoms. Įsigyjus vertingų daiktų, neteks dėl to gailėtis. Galima susiplanuoti atostogas ar įsigyti naują autotransporto priemonę. Būdami savimi ir niekur neskubėdami, pasieksite kur kas daugiau.

Jautis. Visos pastangos atsipirks su kaupu. Jausitės laimingi ir stiprūs. Planai ir idėjos bus įgyvendintos. Susitikimai su draugais ar partneriais duos gerų dividentų.

Dvyniai. Rimtesnės pagalbos susilauksite iš partnerių, pažįstamų ar artimųjų. Nevenkite bendravimo, nesislėpkite po kauke, kaip tik priešingai - atsiskleiskite visu savo dvasiniu grožiu.

Vėžys. Gali kilti nedideli konfliktai kolegų bei partnerių tarpe. Ginčytis nevertėtų, nieko nelaimėsite, tik pabloginsite savo reputaciją. Netinkamas periodas investicijoms ar pirkiniams. Galite nepajusti kritinės ribos ir išeikvoti savo santaupas.

Liūtas. Nusimato labai geras laikotarpis. Verta išnaudoti visas leistias ir neleistinas situacijas. Pasitikėdami savimi gausite maksimalios naudos. Galimi dideli pokyčiai šeimoje.

Mergelė. Netruks nei dėmesio nei energijos. Darbus atliksite laiku ir lengvai. Laukia stulbinanti sėkmė. Galima pradėti skaičiuoti pelną.

Svarstyklės. Nesileiskite būti išnaudojami. Tvirtindami sandorius, užimkite aktyvią poziciją. Sėkmingas laikotarpis meilės žaidimams, šeimos šventėms.

Skorpionas. Laukiamos teigiamos permainos verslo srityje. Susitikimai bei projektų suderinimai bus naudingi ir pelningi. Labai svarbu tikrinti gaunamą informaciją, dokumentaciją. Nepakaks drąsos ir pasitikėjimo savimi bei kitais.

Šaulys. Išaugs asmeninis žavesys, vidinė branda. Pavyks gauti tai, ko seniai troškote. Nesipriešinkite naujovėms, bei idėjoms kurios šaus į galvą. Permainos ne už kalnų.

Ožiaragis. Nieko daug nesitikėkite. Daugiau dėmesio skirkite saviauklai, savęs tobulinimui. Nevenkite kreiptis į artimuosius pagalbos. Galite gauti netikėtos informacijos, kuri gali viską iš esmės pakeisti.

Vandenis. Nusimato kažkokio didelio darbo pabaiga. Pagaliau galėsite atsikvėpti ir pailsėti. Galima bus pagaliau leistis į kelionę ar šiaip su knyga rankose pasinerti į gero romano istoriją.

Žuvys. Profesinė veikla bus labai produktyvi, galimi pagyrimai ir premijos. Labai svarbu nesivelti į konfliktines situacijas, nenuleisti rankų siekiant savo tikslo.

3 komentarai:

  1. Fast cash offer for you today at just 2% interest rate, both long and short term cash of all amounts and currencies,

    no collateral required. We give out from a minimum range of $2000 to a maximum of $20 million.We are certified and

    your privacy is 100% safe with us Apply now for your instant approval and transfer approval process takes just

    1/2days. contact us now
    I'll advise you can contact us via email at
    Contact Us At : abdullahibrahimlender@gmail.com
    whatspp Number +918929490461
    Mr Abdullah Ibrahim

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš taip didžiuojuosi, pasitikiu savimi ir kupina gyvenimo, kad galiu čia pasidalyti savo liudijimu, tiesiog negaliu patikėti, kad mano vyras dabar namuose sako mums, koks tuščias jis jautėsi visą laiką, kai nebuvo. Jis paliko mane ir sukėlė mums tiek skausmo po skyrybų, įvykusių maždaug prieš 5 mėnesius, kas apie tai pagalvos. Visas šis stebuklas įvyko iškart po to, kai gavau kontaktą su gydytoju Egwali, kuris padėjo man sugrąžinti įprastą padėtį mano santuokos namuose. Aš esu viena laimingiausių moterų pasaulyje, sakyčiau, mes manėme, kad jis išvyko ir daugiau niekada negrįš namo, kol nebus užburtas meilės burtas ir viskas normalizavosi per dvi dienas. Tai iš tikrųjų buvo stebuklas „faktas, kad mano vyras grįžo namo, tai reiškia viską man ir mūsų vaikams. Aš nežinau, kaip išreikšti savo gilų dėkingumą tau, daktare. Aš primygtinai rekomenduosiu, jei jums reikia skubios pagalbos bet kurioje kerų kategorijoje, nes tai garantuota.
    El. Paštas /dregwalispellhome@gmail.com
    „WhatsApp“: +2348122948392

    AtsakytiPanaikinti
  3. Meilė niekada nepasiduoda, nepraranda tikėjimo, visada yra viltinga ir ištveria visomis aplinkybėmis. Suteikiu Dievui visą šlovę, kad į mano gyvenimą atvedė daktarą Igę Ajayi, padėjusį susigrąžinti žmoną, dėl kurios išsiskyriau vieneriems metams. Buvau paskutinis žmogus žemėje, kuris pripažino faktą, kad burtai egzistuoja arba veikia, tik tada, kai buvau nukreiptas pas daktarą Ige Ajayi, internete, kuris padėjo tiek daug žmonių savo galingais burtais. Neturėjau kitos išeities, kaip tik pabandyti, nes praėjus 3 mėnesiams po skyrybų buvau pažemintas savo darbo vietoje dėl depresijos, nes nežinau, ką daryti, kad ją susigrąžinčiau, bet ačiū Dievui šiandien, kad pasinaudojo Dr. Ige Ajayi, kad atgaučiau savo laimę ir meilės gyvenimą per 48 valandas. Praėjusią savaitę čia buvau paaukštintas atgal į savo pareigas ir esu čia, kad pasidalinčiau savo patirtimi su šiuo žmogumi, vardu daktaras Ige Ajayi. Nežinau, ką tu išgyveni šiandien, bet žinok, kad bet kurioje situacijoje visada yra išeitis. Dr. Ige, taip pat rengia loterijos burtus, kad pakeistų jūsų sėkmę loterijoje; loterijos sėkmės burtai, norint pakeisti savo matematinį mąstymą, naudojant numerologiją, kad tiksliai nuspėtų loterijos laimėjimo skaičius. Sėkmės loterijos burtai, kurie pakeis jūsų dvasinį mąstymą, kad galėtumėte laimėti milijonus loterijoje. Neribotas laimėjimas naudojant sėkmės loterijos burtus. Jei norite, kad azartinių lošimų burtai neutralizuotų ir panaikintų visus burtus ir šešiolika prieš jūsų lošimo sėkmę, gaukite vieną iš mano galingų lošimo varžovų lošimo burtų. darbo burtai, burtai nutraukti skyrybas, burtai išgydyti bet kokias ligas, apsaugos burtai, burtai tapti sėkmingu, turtingu ir galingu teismo teisingumo burtai E.T.C. Visi, ieškantys tikro burtininko, turėtų susisiekti su dr. Ige Ajayi adresu: drigeajayi@gmail.com Taip pat galite jam paskambinti Whatsapp telefonu +2348130035939

    AtsakytiPanaikinti