2014 m. liepos 15 d., antradienis

Astrologinė Auros prognozė liepos 17-31 dienoms

Nemažai trukęs pozityvus laikotarpis gali dar kažkiek tęstis, tačiau neilgam, nuo liepos 19 dienos situacija palaipsniui ims keistis į priešingą pusę. Nebesijaus lengvumo santykiuose, darbai ir projektai gali strigti, netikėtai įsivelti klaidos dokumentuose. Gali padidėti autoavarijų, nesklandumų keliuose, technikos trikdžių tikimybė. Tokiu atveju vertėtų atkreipti didesnį dėmesį į savo sveikatą, pasirūpinti savo autoritetu, nesivelti į konfliktus ar ginčus. Padidinta rizika pridaryti klaidų dokumentuose bei finansuose. Būkite itin atidūs su nepažįstamais žmonėmis, venkite pasakoti bet kam apie savo planus bei idėjas.

Avinas. Nusimato sėkmingas periodas. Linksmai leisite laiką su draugais ir bendraminčiais, bei savo šeima. Būkite itin taupūs. Tai leis sutaupyti didesniems pirkiniams, kuriuos seniai planavote.
Jautis. Pasijusite išsekę ir liūdni. Per didelė itampa darbe ir problemos šeimoje gali pabloginti jūsų savijautą. Niekur neskubėkite, pailsėkite ir su naujomis idėjomis leiskitės į naujus išieškojimus.
Dvyniai. Vienintelis, kas gali trukdyti gerai jaustis yra kolegų pavydas ir apkalbos. Gerų permainų galite ir nesulaukti. Sunkiai spręsis ir asmeniniai klausimai. Pasistenkite kuo mažiau gilintis į svetimų žmonių problemas.
Vėžys. Sėkmė gali laikinai nuo jūsų nusisukti. Materialinės padėties tai nė kiek nepablogins. Lengvai pasiseks sutramdyti savo nepasitenkinimą ir liūdesį. Tinkamas metas kūrybai, gali kilti naujų produktyvių idėjų.
Liūtas. Ne viskas gali pavykti taip kaip buvo suplanuota. Galimi nemenki trikdžiai darbe, konfliktinės situacijos šeimos rate, smulkmenos gali nervinti. Pats tinkamiausias metas atsitraukti į šešėlį ir pasikrauti savo baterijas. Nepalankus metas kelionėms.
Mergelė. Gauti galite mažiau nei tikėjotės. Tai gali liesti tiek finansinę, tiek moralinę pusę. Nenusiminkite, šiuo metu vyksta karminis atpildas. Tiek kiek atiduodate tiek gaunate. Nerizikuokite skolintis pinigų, tai gali sutrukdyti būsimus planus.
Svarstyklės. Šis periodas bus ramus ir niekuo ypatingu nepasižymės. Daug dirbsite ir gerai ilsėsitės. Venkite ginčų, ypač su vyresnio amžiaus atstovais. Verčiau nusileiskite, tuomet mažiau problemų turėsite ateityje.
Skorpionas. Labai sudėtingas laikotarpis tiems, kas nusprendė kažkur keliauti. Galite pakliūti į  nepatogias situacijas toje šalyje į kurią žadate vykti. Prieš vykstant, vertėtų pasidomėti tos šalies teisine sistema ir  turistams keliamais reikalavimais.
Šaulys. Gali kilti papildomų problemų su finansais ir neužbaigtais darbais, o laiku suteikta pagalba iš šalies padės susikaupti ties svarbiausiais klausimais. Sėkmė ne už kalnų, ilgai netrukus viskas vėl sugrįš į savo vėžes.
Ožiaragis. Laukia romantiškas periodas. Netikėta pažintis gali tapti lemtinga. Naujai sutikti žmonės gali tapti jūsų likimo draugais ir rėmėjais.
Vandenis. Gerai seksis tiems, kas užsiima žemės ūkių, sodo, remonto darbais, statybomis. Blogiau seksis finansistams, buchalteriams. Galite netyčia įvelti daug klaidų, kurios baigsis nesusipratimais su vadovybe.

Žuvys. Nemalonumai ir nesklandumai tvyros ore. Būkite itin atsargūs vairuodami autotransporto priemones, pirkdami buitinę techniką. Venkite konfliktinių situacijų, barnių bei alkoholio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą