2014 m. birželio 2 d., pirmadienis

Gyčio Paškevičiaus akustinis koncertas- dovana širdžiai ir ausims

Pramogų ir idėjų studija Five star Fun, organizuojanti Airijoje išskirtinių atlikėjų koncertus, šį kartą pakvietė visus pasitikti vasarą kartu su Gyčiu Paškevičiu. Tūkstantines žiūrovų sales Lietuvoje surenkantis atlikėjas, Airijoje koncertavo pirmą kartą.
Kaip minėjo organizatoriai, buvo numatyti du koncertai, dvejuose miestuose- Droghedoje bei Corke, tačiau dideliam organizatorių nusivylimui, į koncertą buvo parduota labai mažai bilietų, dėl to Gytis Paškevičius atsisakė koncertuoti Corko mieste. Labai gaila, kad žmonės pasyviai reaguoja į tikrai kokybiškus koncertus, kurie suteikia tiek daug gerų emocijų ir ypatingai primena senus gerus laikus.  Na o Droghedoje koncertas buvo nepakartojamai šiltas ir jaukus. Gytis Paškevičius dainavo iš visos širdies, pačias geriausias savo dainas. Salė buvo pilnut pilnutėlė jo gerbėjų, jų būtų buvę ir dar daugiau, tačiau salė juk ne guminė, todėl visiems nepatekusiems į koncertą, belieka laukti sekančio koncerto, kuris galbūt įvyks rudenį, bet jau Dubline ( užsiminė organizatoriai). Organizatoriams labai sunku numatyti kiek žmonių susirinks į vieną, ar kitą koncertą, todėl labai sunku parinkti tinkamą salę koncertui, lietuviai labai nenuspėjama tauta, per paskutinias keturias dienas iki koncerto buvo parduota 200 bilietų, todėl salėje koncerto metu buvo kiek ankštoka, organizatoriai iš visos širdies atsiprašo žiūrovų už patirtus nepatogumus, bei pataria kuo anksčiau įsigyti bilietus į Jums patinkamo atlikėjo koncertą.
Pats Gytis Paškevičius liko labai patenkintas publika, bei šiluma, kuri sklido iš visų kartu ir kiekvieno atskirai. „Taip gera žinoti, kad tave dar prisimena, net tie, kurie jau senai nebegyvena Lietuvoje‘‘ minėjo Gytis. Tik pačios geriausios dainos skambėjo tą vakarą koncerte ir beveik po kiekvienos publika prašė pakartoti. Po koncerto atlikėjas noriai dalino autografus bei fotografavosi su savo gerbėjais. Jūsų dėmesiui keletas nuotraukų iš nepamirštamo Gyčio Paškevičiaus koncerto Droghedoje.

Nuotraukos- Renata Dapšytė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą