2014 m. birželio 17 d., antradienis

Astrologinė Auros prognozė birželio 17-liepos 3 dienoms

Šis periodas nepasižymės dideliu potencialu ar optimizmu. Nukritęs energetinis fonas bus jaučiamas visose sferose. Ypatingai vertėtų atkreipti dėmesį į asmeninius tarpusavio santykius. Didejanti įtampa provokuosis nemotyvuotais užgauliojimais, konfliktais, priešprieša. Vertėtų pasistengti mažiau reikšti pretenzijas, savo nuomonę, labiau įsiklausyti į žmonių problemas. Stebėdami į kitų žmonių elgesį, netikėtai galite pamatyti ir savo nuosavus trūkumus. Labai pavojingas metas verslininkams, finansinėms investicijoms, kelionėms, renginių organizavimui. Daugiau dėmesio reikėtų skirti asmeninei reputacijai išlaikyti, pasistengti išvengti apkalbų bei intrigų.

Avinas. Prisieis paplušėti darbe ir namuose. Gali  tekti užsiimti seniai planuotais remonto darbais, kas labai vargins ir sekins. Neverta skūstis gyvenimu, tai susikaupimo ir atpildo metas.
Jautis. Pavyks išspręsti sunkiai įveikiamas finansines problemas, susitaikyti su draugais, įsigyti reikiamus buities prietaisus. Neblogas metas naujoms pažintims, romantiniams susitikimams.
Dvyniai. Šiam zodiako ženklui būdingas lengvabūdiškumas bus labai į naudą. Nieko geriausiai nesureikšminti, džiaugtis suteiktomis progoms, pakeliauti po tolimus kraštus, įsigyti taip seniai svajotus daiktus.
Vėžys. Būsite geranoriškai nusiteikę. Ieškosite naujų idėjų savo planams įgyvendinti, organizuosite susitikimus bei įvairius renginius. Pasistenkite kuo mažiau dalintis savo planais su nepažįstamais.
Liūtas. Labai sunkus metas, kada verta pasaugoti savo sveikatą ir nervų sistemą. Venkite didesnių žmonių susibūrimų, apkalbų, intrigų. Patartina mažiau bendrauti ir dalyvauti įvairiuose renginiuose.
Mergelė. Tinkamiausias metas atostogoms. Šiuo metu būsite sutrikę ir pasimetę. Sunkiau seksis bendrauti, tartis dėl iškilusių problemų, ieškosite kaltų, kas tik pablogins jūsų autoritetą. Nespręskite problemų lengvabūdiškai.
Svarstyklės. Venkite konfliktų, ypač su moterimis. Netyčiom galite prisišaukti ilgalaikio santykių pablogėjimo. Niekur nesikiškite, niekam nieko blogo nelinkėkite, venkite ginčų ar apkalbų. Geras metas kūrybiniam darbui.
Skorpionas. Nusimato labai sudėtingas periodas, ypač su partneriais. Pasistenkite nesivelti į konfliktus, ginčus. Verslo reikalai taip pat gali pablogėti. Būkite atsrgiais investuodami į nelabai aiškius projektus, atidžiau tikrinkite informaciją.
Šaulys. Tikėtinas labai neblogas ir produktyvus periodas. Nebus ribų jūsų saviraiškai, idėjų įgyvendinimui, bendravimui su kolegomis ir partneriais.
Ožiaragis. Netikėtai gali iškilti problemų tiek verslo srityje, tiek asmeniniame gyvenime. Neprovokuokite likimo, nesivelkite į konfliktus. Leiskite geriau pasireikšti kitiems, taip sutaupysite savo bei kitų sveikatą.
Vandenis. Saugokite savo turtą. Ypač atsargiai vairuokite. Tikėtini nemalonūs susitikimai su buvusiais partneriais. Likimas gali smogti «bumerango» principu. Gali tekti atpirkti moralinę skolą.
Žuvys. Nusimato labai nestabilus periodas. Kėblumai versle gali kilti visai to nesitikint. Pasisaugokite apgaulių iš vsisiškai patikimų, atrodytų, šaltinių. Daug kartų pertikrinkite dokumentus, gali įsivelti klaidos, kurios ilgainiui brangiai jums kainuos

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą