2015 m. rugpjūčio 26 d., trečiadienis

Astrologinė Auros prognozė rugpjučio 27 – rugsėjo 9 dienomis



Besiartinantis laikotarpis bus labai prieštaringu, daugeliui teks susimąstyti apie ateities planus. Tiesa, tai nebus labai palankus metas, jausis įtampa, gali greitai įsižiebti konfliktai su artimaisiais ar draugais, viskas kristi iš rankų.
Tad nesiimkite nieko sunkaus ir svarbaus, venkite emocingų ir kategoriškų sprendimų. Nepatartina nieko naujo pradėti, nors išradingumas ir atkaklumas veršis per kraštus. Artėjant Saulės užtemimui, įvyksiančiam rugsėjo 13 dieną, galima pridaryti daug klaidų.
Nebūkite patikliais mažai pažįstamiems žmonėms – galimos apgaulės tvarkant piniginius ir turtinius reikalus. Ne visai tinkamas laikotarpis tvirtinti sandorius, ypač finansinius, imti paskolas, investuoti į kažką pinigus. Netinkamas metas įsigyti vertingus, brangius daiktus.  Negerai būtų aiškintis santykius darbo kolektyve ar šeimoje, ypač nepatartina spręsti šeimos biudžeto problemų.
Tai nepalankus metas ir romantiškiems pasimatymams, meilės prisipažinimams – neverta su niekuo koketuoti ar pradėti flirto. Labiau kontroliuokite savo elgesį šalia mylimo žmogaus: galite būti ne taip suprasti ar klaidingai įverti.
Išlieka didelė gaisrų, sprogimų, taip pat įvairių traumų, avarijų tikimybė. Venkite gausių susibūrimo vietų, spūsčių. Pasisaugokite sukčių, vagių, prievartautojų.

Avinas. Savotiškų apribojimų metas. Pasistenkite, kad nebūtų pasinaudota jūsų prisirišimu prie artimųjų, kad nepapultumėte į finansinę ar emocinę priklausomybę. Daugiau dėmesio skirkite namų jaukumui, patogumui.

Jautis. Pasistenkite mažiau kalbėti, atsargiau žadėti ir nesiginčyti. Neleiskite, kad būtų išprovokuotas konfliktas, venkite spontaniško meilės prisipažinimo. Stenkitės įvertinti draugo patarimus, pastabas, nepykite dėl kritikos ant artimųjų.

Dvyniai. Pasistenkite blaiviau vertinti savo galimybes ir susidariusią situaciją. Svarbius reikalus, bei lemtingą apsisprendimą derėtų atidėti kitam kartui.

Vėžys. Tikri draugai padės jums ir jūsų šeimai, o tie, kurie jais dedasi, tiesiog gražiai šnekės. Jei dėl kurio nors asmens  susipyksite su artimaisiais, šio žmogaus derėtų vengti apskritai. Svarbių reikalų tvarkymą atidėkite geresniam laikotarpiui. Padidinta galvos traumų tikimybė.

Liūtas. Derėtų vengti bendravimo, ypač su nemaloniais žmonėmis. Atsipalaiduokite, pasimėgaukite ramybe. Nors gauti pasiūlymai, išgirsti patarimai bus vertingi, tačiau kol nesulauksite įkvėpimo, nesiimkite jų įgyvendinti.

Mergelė. Mažiau planuokite, tačiau skubėti irgi neverta – vėliau pasirodys, jog persistengėte ir dabartiniai ketinimai arba neįgyvendinami, arba nereikalingi. Vis dėlto pavyks rasti išeitį iš susidariusios keblios padėties.

Svarstyklės. Net jei jums atrodo viskas aišku, nieko svarbaus nespręskite. Galite būti pernelyg ambicingais, perdėtai jautriais, dėl to tapti trumparegiais ir be reikalo susikivirčyti su jums svarbiu žmogumi. Tik kitos savaitės viduryje pavyks ištaisyti šios dienos klaidas.

Skorpionas. Sudėtingas periodas – išlieka nemenka traumų, avarijų bei konfliktų tikimybė. Vertėtų pasiremti sutuoktinio, šeimos nuomone, mažiau sukti galvą - ką kiti pasakys? Būkite atsargūs su šeimos pinigais, skirtais remontui, namui, butui statyti ar įrengti – galite būti apgauti.

Šaulys. Daug nesitikėkite – galimos kliūtys, stabdžiai, kuriuos įveikti nebus paprasta: geriau jau reikalą atidėti. Netinkamas metas biurokratiniams reikalams tvarkyti. Gresia nuostoliai, baudos. Nepalanku aiškintis meilės santykių. Iki savaitės vidurio bus didesnė traumų tikimybė. Svarbesnius reikalus geriau atidėti geresniam laikotarpiui.

Ožiaragis. Ieškokite sąjungininkų, siekite kompromisų. Ne laikas priimti svarbius finansinius sprendimus, net jei iš pirmo žvilgsnio viskas atrodys nepriekaištingai. Būkite apdairesniais, kad nesąžiningas partneris nesuklaidintų, neapgautų su pinigais, turtu susijusioje sferoje. Likite geranoriški sutuoktinio atžvilgiu.

Vandenis. Daug kas strigs, trūks jėgų bei sveikatos. Daugiau laiko praleiskite namie – palanku užsiimti buitimi, šeima. Venkite ginčų su savo porininku – ne laikas aiškintis, kas neša šiukšles ar moka mokesčius, pasaugokite savo bei vaikų sveikatą.

Žuvys. Gal verta pasidžiaugti tuo, ką turite? Mylėti tuos, kuriuos mylite? Artinasi atpildo metas, visi rūpesčiai bus dėl per didelių užmojų, įžeistų jausmų, ambicijų... Nesivelkite į atsitiktinį flirtą ir nebūkite lengvabūdiški kelyje, naujose vietose, venkite neragautų valgių, būkite atidesni maisto kokybei.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą