2018 m. kovo 7 d., trečiadienis


Astrologinė Auros prognozė kovo  8-22 d.


  
Artinasi nelabai optimistiškas laikotarpis, kuomet gali pablogėti ne tik nuotaika, bet ir sveikata, tad būkite atidesni vaikams bei seneliams, ligoniams. Bus didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų, įvairių avarijų tikimybė. Akys gali tapti jautresnės, taip pat labiau reikėtų pasaugoti ir kojas (galimi išsinarinimai, išsisukimai ir pan.). Būkite atsargesni naudodami elektros prietaisus, kompiuterius, mobiliuosius telefonus. Negeras ir netinkamas laikas juos įsigyti.  Patartina šiomis dienomis laikytis iškrovos dietos, vengti svaigalų, konfliktus gali išprovokuoti net smulkmenos. Pasistenkite visiems atleisti, su visais susitaikyti. Nepalankus metas komandiruotėms, kelionėms,  susitikimams su žmonėmis iš toli. Labai stigs diplomatiškumo, sprendžiant įvairius klausimus. Ambicijų bei egocentriškumo metas. Netinkamas laikotarpis pasirašinėti atsakingus dokumentus, tvarkyti teisinius reikalus. Reikės atidžiau tikrinti gaunamą informaciją, dokumentus – galima stipriai apsigauti, lengviau pasiduoti iliuzijoms, pristigs ir savitvardos. Kad ir su kuo susidursite, kad ir ką patirsite, stenkitės išlikti ramūs bei santūrūs.

Avinas. Mažiau planuokite – koks nors nevykęs atsitiktinumas gali pakeisti visus jūsų planus. Tik nepykite ant savęs ar likimo, mokėkite su tuo susitaikyti. Atidžiau įsiklausykite į draugų nuojautas, užuominas. Nieko neplanuokite.  

Jautis. Nesipykite darbe su savo viršininkais, namuose su tėvais, sutuoktiniu. Tai blogiausias metas demonstruoti savo jėgą ir nepriklausomybę. Svarbaus klausimo sprendimą derėtų atidėti. 

Dvyniai. Teks atsakyti už per didelius norus, nepamatuotas pretenzijas, tvarkant piniginius ir turto reikalus – aplinkybės gali priversti grįžti į pradinį tašką, jei esate neverti to, ką dabar turite. Jus gali suklaidinti užsienietis ar žinia, gauta iš užsienio, tad neskubėkite apsidžiaugti ar išsigąsti.

Vėžys. Šio periodo metu kai kas keisis – ir požiūris į draugus, ir į meilę. Ko gero, aiškiau suprasite, ko norite ir kaip tai pasiekti. Reikėtų vengti konfliktų su viršesniais asmenimis, partneriais, sutuoktiniu. Netinkamas laikas aiškintis santykius.

Liūtas. Šiuo metu išaugs gamybinio broko, taip pat įvairių traumų tikimybė. Būkite atidesni savo sveikatai. Jautriau reaguosite į kritiką.Venkite konfliktų.

Mergelė. Patartina vengti avantiūrų, rizikingų sumanymų – situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Vaikai gali pridaryti nenumatytų rūpesčių. Ne laikas ginčams, netinkamas metas  aiškintis santykius su savo antrąja puse.

Svarstyklės. Nereikia priimti svarbių sprendimų – tai iliuzijų metas, kai galima rimtai apsigauti sprendžiant ne tik finansinius, bet ir meilės reikalus. Būkite itin atsargūs su užsienio partneriais – jie gali apgauti, išduoti. Ne laikas ginčytis su sutuoktiniu, priekaištauti – jums gali būti neatleista.


Skorpionas. Emocijos gali užvaldyti ir priversti žengti kvailą žingsnį, tad pasistenkite likti ramūs. Venkite svaigalų, taip pat girtų žmonių. Būkite itin apdairūs vairuodami – galimi netikėti automobilio gedimai.

Šaulys. Nesivelkite į ginčus su mylimu žmogumi, antrąja puse, taip pat neaptarinėkite neištikimybės ir šeimos biudžeto klausimų. Būkite apdairesni bendraudami su dalykiniais partneriais, nerizikuokite finansų srityje.

Ožiaragis. Palankus metas, tačiau avantiūros neišdegs, ypač finansinės. Būkite dosnesni mylimam žmogui, sutuoktiniui – tai sustiprins abipusį supratimą.


Vandenis. Niekur neskubėkite, dėl nieko neišgyvenkite. Tai laikas, kai nieko negalėsite pakeisti, tad kol kas susitaikykite su tuo, kas vyksta. Beje, mažiau kalbėkite, nesidalinkite jums žinoma informacija su nepažįstamais, nes tai gali atsigręžti prieš jus. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, buičiai.

Žuvys. Venkite tų, kurių nemėgstate, bei paskalų nešiotojų – jus bus lengva apgauti, įtikinti nebūtais dalykais. Taip pat venkite neapgalvotų kaltinimų artimiesiems, mylimam asmeniui, kolegoms. Būkite atsargesni kelyje. Saugokitės vagių.








1 komentaras:

  1. TOBULINIS MEILĖS SPALVAS RATUOKLIS, KURITE KONTAKTAI UŽ JŪSŲ UŽTIKRINTĄ VEIKLĄ IR SUSISIEKITE, KAD SPRENDŽIAMA

    Negaliu pamiršti, kaip gydytojo PADMAN svetainė: https://padmanspell.com padėjo man atkurti santuoką po to, kai 4 mėnesius išsiskyriau su savo žmona iš ginčo. Ji paliko ir niekada negrįžo pas mane. Aš padariau tiek daug, kad susigrąžinti ją, bet niekas nepasisekė, kol pamačiau komentarą internete, kai kas nors liudijo, kaip daktaras PADMANAS padėjo jam susigrąžinti savo žmoną. Būtent taip aš susisiekiau su juo per savo „WhatsApp“ ir parašęs mano problemą jis patikino mane, kad jis padės man sugrįžti su žmona per 24 valandas po meilės burtų išsakymo, o kai jis pasakė žodį, mano žmona grįžo namo ir maldavo, kad jai labai gaila, kad mane paliko, šiandien grįžau su savo žmona ir mes abu laimingi ir vėl gyvena kartu. Aš žinau, kad ten yra daugybė žmonių, norinčių susigrąžinti meilę, susisiekite su dr. Didžiąja, nes jis yra puikus atsakymas į jūsų problemą. Susisiekite su juo: paskambinkite / „WhatsApp jam“: +19492293867 https://twitter.com/padman_dr. Svetainė: https://padmanspell.com/index-3.html El. Paštas: padmanlovespell@yahoo.com

    AtsakytiPanaikinti