2016 m. liepos 13 d., trečiadienis

Astrologinė Auros prognozė liepos 14-28 dienoms



Prasidės labai nepalankus laikas avantiūroms bei rizikai, viskas gali įvykti atvirkščiai nei tikėtasi.
Netinkamas metas bus ką nors nauja pradėti, investuoti pinigus ar skolintis, taip pat užmegzti naujas pažintis. Visiškai nepatartina aiškintis santykius, ką nors barti, bausti, apkalbėti, galite susilaukti neadekvačių aplinkinių reakcijų. Nereikėtų skubinti likimo, pasistenkite kuo  ramiau žvelgti į situacijas, mažiau žadėti, įsipareigoti, ypač nepagalvojus ar paskubomis. Sunkiau seksis atlikti sudėtingesnius darbus, tad būkite optimistiškesni ir saikingi viskame. Perdėtas džiaugsmas, besaikis juokas nebus geras ženklas, todėl išlikite santūrūs ir atsargūs. Tai iliuzijų metas, kai galima rimtai suklysti vertinant didžiuosius savo gyvenimo tikslus, karjeros perspektyvas. Tai, kas dabar atrodys svarbu, reikšminga, po kurio laiko virs sunkia našta, kliūtimi į tikrąją sėkmę.

Avinas. Jūsų vertinimai gana neobjektyvūs – problemas galite susikurti lygioje vietoje ir pakenkti savo santykiams su tais, kurie jus remia, palaiko, myli, dalijasi su jumis vargais bei rūpesčiais. Nerizikuokite didelėmis pinigų sumomis. Galimos problemos dėl skolų.

Jautis. Dažniau nusileiskite sutuoktiniui, tėvams ir įsiklausysite į savo vidinį balsą. Gali išaiškėti kurie sąjungininkai yra nepatikimi, atsiskleisti apgaules rezgantys draugai, suagresyvėti priešai, konkurentai

 Dvyniai. Nieko ryžtingai nespręskite, nesiimkite – reikia lankstumo, atsargumo. Geras laikas užbaigti susikaupusius smulkius reikalus, susitvarkyti darbo vietą ir pasitikrinti sveikatą.

Vėžys. Nebūsite pakankamai darbingi ir pakantūs. Patartina svarbesnius reikalus, susitikimus planuoti kitam laikotapiui. Pravartu būtų daugiau dėmesio skirti vaikams. Nesiaiškinkite meilės santykių.

 Liūtas. Suskubkite atlikti visus neatidėliotinus reikalus. Labai nepalankus metas išvykoms, geriau likti namuose, ypatingai vengti poilsio prie vandens, atsargiai vairuoti.

 Mergelė. Tinka tvarkyti socialinius reikalus, ieškoti rėmėjų, pagalbininkų. Tiesa, gudrauti, veltis į finansines avantiūras bus labai pavojinga. Blogas metas skolintis pinigus.

Svarstyklės. Gana sėkmingas laikas, tik reikia apsukriai tuo pasinaudoti. Gerai seksis kūrybiškiems, nepriklausomai mąstantiems asmenims. Taip pat labiau seksis ir laisvų, kūrybinių profesijų atstovams.

Skorpionas. Nepasiduokite euforiškoms nuotaikoms, iliuzijoms, venkite radikalių bei kraštutinių sprendimų. Tvarkant dalykinius reikalus itin svarbu paisyti įstatymų bei taisyklių, vengti konfliktų su vadovybe.

 Šaulys. Labiau pasitikėkite savimi, galite net rizikuoti. Palankus metas tvarkyti reikalus susijusius su dalykiniais partneriais, taip pat užsieniečiais. Gauti finansiniai pasiūlymai, ypač susiję su veiklos plėtra, bus naudingi, tačiau neskubėkite jų įgyvendinti. Nepalankus laikotarpis romatiškiems santykiams.

Ožiaragis. Labiau pasaugokite sveikatą, būkite atidesni maisto kokybei. Jei tvarkysitės, meistrausite, būkite atsargesni, neskubėkite - gresia traumos. Nepriekabiaukite prie artimų žmonių ar sutuoktinių, galite  būti apkaltinti neobjektyvumu.

 Vandenis. Gali kilti nenumatytų rūpesčių dėl vaikų ar mylimo žmogaus, taip pat dėl lengvabūdiško požiūrio į meilę. Galite sutikti senų bičiulių ir gerai praleisti savaitgalį. Seni prisiminimai naujai atgaivins romantiškus jausmus. Tai tinkamas laikas pasitikrinti sveikatą

 Žuvys. Galite išvengti nereikalingų rūpesčių, jei skirsite dėmesio artimiesiems, ypač vaikams. Kelionėms, viešnagėms ir naujoms pažintims užmegzti nelabai tinkamas laikas. Galimi konfliktai ir su mylimu žmogumi dėl nesusišnekėjimo, dėl neesminio nuomonių skirtumo, iš tiesų, bus daugiau sąlyčio taškų, nei jums atrodo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą