2016 m. gegužės 30 d., pirmadienis

Reikalingas seifas? Konfidencialumas garantuotas!



Atsakykite į šiuos klausimus:

Laikote namie savo santaupas?

Laikote vertybės namie ar darbe?

Laikote savo namuose relikvijas ir vertybes?

Ar turite kokių nors svarbių dokumentų, nuosavybės ar paveldėjimo, vertybinius popierius?

Jei atsakėte "taip" į bet kurį iš šių klausimų, tai jums reikia seifo brangiems daiktams saugoti ir pasitikėjimo, kurio negalės teikti jokia draudimo įmonė.


Mes siūlome seifų už prieinamą kainą! Dauguma klientų, besinaudojantys mūsų seifais - paprasti žmonės, kurie nori apsaugoti savo brangiausius dalykus.

Kiek seifas kainuoja?

Aukščiausio saugumo Sentinel Vaults paslaugos kainuoja mažiau, nei galite įsivaizduoti. Metinis saugyklos vietos nuoma yra tik 199 €. Už kainą, tai yra mažiau nei 2 puodeliai kavos per savaitę,  jums garantuota ramybė.

Kodėl verta išsinuomoti saugyklos vietą?

Tai liūdna, bet tai yra faktas, kai jūs galite palikti raktus nuo durų po kilimėliu - baigėsi. Vertybes saugojant namuose patiriate didelę riziką. Plėšikams nerūpi, ką jie imtis, arba jie sulaužo, kai išplėšia namuose.  Per metus skaičius įsilaužimų, gerokai padidėjo. Taigi išsinuomoti saugykloje seifą, būtų protingiausias būdas apsisaugoti.

Kur galiu išsinuomoti saugyklą vertybių laikymui?

Airijos bankai nebeteikia vertybių saugojimo paslaugos, bet yra alternatyva! Pasinaudokite Sentinel Vaults kompanija, esančia Waterloo Road, Ballsbridge, Dublin 4. Bendrovė yra pirmaujanti saugojimo paslaugų sferoje Airijoje. Sentinel Vaults yra vienintelis sertifikuotas Safety Deposit Association  Airijoje ir saugykla atitinkamą aukščiausius bankininkystės standartus. Įmonė įregistruota Komisijos dėl duomenų apsaugos, tai reiškia - informacijos apie jus nebus galima sužinoti trečiosioms šalims.

Kas žinos apie mano seifą?

Sauga ir privatumas yra garantuojamas, niekas neturi prieigos prie jūsų seifo arba ir žinoti jo turinį. Klientai identifikuojami pagal pirštų atspaudus, veido atpažinimo ir unikalius PIN kodus, užtikrinant, kad tik įgalioti asmenys galėtų gauti prieigą prie seifo.

Ką aš galiu saugiai saugoti Sentinel Vaults?

Šiuo metu mes siūlome tris pagrindines paslaugas: seifas, dokumentų laikymą bei pašto adresą. Mūsų centras siūlo jums saugią ir patikimą vietą vertybėms ir svarbiems dokumentams. Mes siūlome visą saugumo sistemą aukso, juvelyrinių dirbinių, relikvijų, testamentų, nuosavybės ir kitų svarbių dokumentų saugojimui, pasiekiamų tik jų teisėtam savininkui.

Kur jūs laikykite savo, testamentus, draudimo dokumentus, vertybinius popierius, obligacijas ar konfidencialius dokumentai? Ką daryti, jei dokumentai prarasti? Kai dokumentų  atstatymas gali kainuoti tūkstančius eurų ir užtruks ne vienerius metus. Jūs galite apsaugoti savo dokumentus Sentinel Vaults tik 2,50 € per savaitę.

Kaip bus apdrausti mano vertybės ir dokumentai padėti į saugyklos seifą?

Sentinel Vaults galite apdrausti savo vertybes daug pigiau nei saugodami namuose. Galite sutaupyti draudimui naudojant mūsų seifus. Pavyzdžiui, draudimo išmoka už 20 000 € sumą kainuos tik 62 € per metus, ir € 100,000 - 174 € per metus.

Mūsų specialus pasiūlymas - galioja tik ribotą laiką. Sentinel Vaults įmonė siūlo specialias sąlygas dėl seifų nuomos. Jūs galite išsinuomoti seifą tik už 199 €, sudaryti sutartis dėl dokumentų saugojimo už 125 € ir naudoti pašto adreso paslaugas už 199 € per metus. Mes taip pat turime specialius pasiūlymus kitoms paslaugoms.

Sentinel Vaults yra atviras 7 dienas per savaitę.

Norėdami gauti daugiau informacijos ar užsiregistruoti, apsilankykite mūsų svetainėje adresu

www.sentinelvaults.ie arba skambinkite mums 01-6678370.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą