2016 m. gegužės 18 d., trečiadienis

Astrologinė Auros prognozė gegužės 19- birželio 2 dienoms



   Nusimato pakankami geras ir palankus laikas susitikimams, pasitarimams, informacijos pasikeitimui. Verta pasistengti labiau klausytis, nei dalintis savo idėjomis, nes bus didesnis polinkis stebėtis, visus kritikuoti. Tik iš tos kritikos  bus mažai naudos, tai neleis išvysti to iš ko galima būtū pasimokyti. Būdami per daug  kritiški nepastebėsime ir savo paties trūkumų.

       Nepatartina kurti didelių finansinių planų, nebent labai  gerai parengtus sandorius. Nederėtų pamiršti atsargumo jausmo, nes būtent dabar  seksis avantiūristams, sukčiams – tad, jei nesate nusiteikę labdarai, geriau nerizikuoti didelėmis pinigų sumomis. Beje, gali tekti ginti savo principus, įsitikinimus. Provokacijos irgi tikėtinos, tad jei jūsų savimeilė jautri, galite būti įtraukti į bereikalingą konfliktą ar avantiūrą. Stenkitės nesutarimus spręsti taikiai, juos gesinti, o ne kurstyti. Patartina į viską labiau gilintis, rinkti informaciją, ieškoti sunkiai pasiekiamų dokumentų.

Avinas. Geras laikas ieškoti paramos, užmegzti bendradarbiavimo ryšius. Tačiau labiausiai pasistenkite suprasti, įvertinti savo sutuoktinį – tai padės atgauti dvasios pusiausvyrą bei išspręsti šeimyninio bendravimo nesklandumus.

Jautis. Galite gauti puikių dalykinių pasiūlymų, tik neskubėkite jų priimti, kol nesužinosite visų jums keliamų sąlygų, – šiuo metu galimi tam tikri apribojimai veikloje ir galite nesusitvarkyti su jums keliamais reikalavimais. Palanku tikrinti sveikatą, pradėti gydymo kursą.

Dvyniai. Laukia geros žinios liečiančios jūsų šeimos reikalus. Verta ne tik imtis sunkiai įveikiamų darbų ar susitikti su asmenimis, galinčiais padėti išspręsti darbo problemas, bet nueiti ir į meilės pasimatymą. Galima netikėta dovanėlė iš vaikų ar mylimo žmogaus.

Vėžys. Geras laikas nusiraminimui ir poilsiui. Nemanykite, kad nėra išeities iš situacijos, į kurią dabar patekote, ji atsiras, bet vėliau. O kol kas ieškokite kompromisų, dažniau nusileiskite, ypač artimiesiems ir nieko nedarykite supykę.

Liūtas. Neverta įsitempti,  nors aplinkiniai pradėtų priekabiauti, nurodinėti, kritikuoti, mokyti. Nepraraskite pasitikėjimo savimi ir savo sugebėjimais. Būkite itin atidūs savo veiklos kokybei ir saugumo taisyklėms dirbdami ne tik darbe, bet ir namuose.

Mergelė. Sąlyginai geras laikas, kai verta pamėginti užbėgti įvykiams už akių. Esamas problemas, susikaupusius darbus atlikti šiandien, kad rytoj nebereikėtų skubėti ir nervintis.

Svarstyklės. Likimas jums dosniai siunčia dovanas – tikrai nereikia atsisakyti šį savaitgalį atsivėrusių naujų galimybių: tiek asmeninių, tiek dalykinių. Jei seniai rengėtės įsigyti ką nors vertingo sau asmeniškai ar namams, pats laikas tai atlikti.

Skorpionas. Šis periodas atitinkamas atpildas už neseniai patirtus nusivylimus, nesėkmes. Aplinkiniai jumis žavėsis, jausitės stiprūs ir laimingi. Nepraleiskite progos  pakovoti už jums svarbaus asmens dėmesį bei pripažinimą. Finansine veikla taip pat bus sėkminga.

Šaulys. Švelnios, romantiškos dienos, kai jausmai tampa rafinuoti. Susitikimas su mylimu žmogumi gali sukelti nepatirtą euforiją. Geriausias laikas romantiškam pasimatymui bus savaitgali.  Tinkamas laikas ir sveikatai tikrinti bei netolimoms kelionėms.

Ožiaragis. Malonių permainų dienos, kai netikėtai randama išeitis, kai sulaukiama pagalbos iš draugų ar artimųjų. Tiesa, jei tuos klausimus mėginsite judinti per jėgą,  tikėtina, kad jie dar labiau komplikuosis.  Būkite nuoširdūs  su  draugais ir mylimu žmogumi. Labai tinkamas laikas tvarkyti konfidencialius finansinius reikalus.

Vandenis. Svarbių tikslų pasiekimo metas, kai sugrįžta aiškumas, žinojimas, kas su jumis darosi ir kuria linkme reikia judėti toliau. Būsite subrendę rimtam pokalbiui su tėvais. Beje, tai puikus laikas pristatyti tėvams mylimą asmenį ar įsisenėjusioms problemoms spręsti.

Žuvys. Labai palankios dienos iškyloms, viešnagėms, susitikimams su jums svarbiais asmenimis, žmonėmis iš toli. Beje, darbo reikalus tvarkydami galite išgirsti ir kitokių – romantiškų pasiūlymų, tad jei nesate  įsipareigoję kitam asmeniui, ko gero gauti pasiūlymai bus labai įspūdingi. Palanku taip pat pradėti sveikatos stiprinimo ar gydymosi kursą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą