2016 m. sausio 14 d., ketvirtadienis

Gruodis, tai mėnuo, kai negali sėdėti namie,turi ruoštis didžiausioms metų šventėms.



Pirkti dovanas, atlikti nepabaigtus darbus, o svarbiausia parašyti kvietimą Kalėdų seneliui ir jo belaukiant ruoštis šventei.Ir ką gi gruodžio 19 d. , jis atvyko pas mus į Dundalko Kovo 11 – osios lituanistinę mokyklą.
Ten jo laukė būrys vaikų, kurie buvo pasipuošę
įvairiomis kaukėmis. Šventė pirmiausia prasidėjo vaikučių pasirodymais. Iki mokyklinukų klasės parodė šaunų spektakliuką „Vilkas ir daug ožiukų“. Vaikai ne tik vaidino, jie šoko, dainavo ir sakė kalėdinius eilėraščius. Pirmos–ketvirtos klasės vaikai vaidino „Voro vestuves“. Su klasta ir apgaule voras gaudė saulę.
O kai pasirodė taip ilgai lauktas Kalėdų senelis, linksmybės tapo dar smagesnės. Jis visus svečius ir šokdino, ir dainų mokė, ir mįsles minti prašė, o vakaro pabaigoje visus dovanėlėmis apdalijo.
Vakaras dar nesibaigė, nes visi buvo pakviesti pasivaišinti, kur visų laukė tortinių fejerverkų lietus. Buvo smagu.
Šią šventę organizavo kartu Dundalko lietuvių bendruomenė ir Dundalko Kovo 11-osios lituanistinės mokykla ir nuoširdžiai dėkoja tėveliams ir mamytėms, kurie prisiuvo ir prigamino fantastiškų kaukių ir kostiumų mažosioms mūsų scenos žvaigždutėms, mamytėms, kurios padėjo papuošti salę ir paruošti vaišes vakaro pabaigai, nuostabiam aktoriui Tomui Kizeliui – už šaunųjį Kalėdų senelį, Polo store Dundalk ir MV Transportui.

tekstas: Dundalko lietuvių bendruomenė
nuotraukos: ''D&S photography''

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą