2016 m. sausio 12 d., antradienis

Astrologinė Auros prognozė sausio 13-26 dienoms



Mūsų visų laukia nuostabus metas: būsime kupini jėgų, naujų idėjų! Tai didysis realizacijos metas, kuomet reikia susitelkti į savo aukštus siekius, įgyvendinti ambicingus sumanymus! Tad imkimės veiklos, kad nepraleistumėte išskirtinės progos pagauti laimės paukštės plunksną. Šio periodo sprendimai ir veiksmai bus jūsų svajonių išsipildymo pagrindas.

Palankus metas spręsti darbo, socialines problemas, tvarkyti piniginius, turto reikalus. Tinka kreiptis į šefą ar valdininkus, visuomenines organizacijas su prašymais bei pasiūlymais. Taip pat geras laikas priimti įvairiems įsipareigojimus, susitarimams, tvirtinti svarbius dokumentus (ypač susijusius su užsieniu). Palanku tvarkyti piniginius ir turto reikalus, įsigyti vertingų ar tiesiog gražių daiktų. Nelauktai išauš diena romantikai ir širdies reikalams. Jei jūsų išrinktasis ar išrinktoji užsienyje, būtų prasminga kokiu nors būdu susisiekti. Šiuo metu romantiškos pažintys bus lemtingos bei laimingos.

Avinas. Galima mėginti laimę, jei esate viską apskaičiavę. Asmeniniuose santykiuose būkite atsargesni – rodydami nekantrumą ar susierzinimą galite lengvai susipykti su mylimu žmogumi.

Jautis. Aktyviai veiklai nepalankus metas. Stebėkite, įsiklausykite ir pajusite povandenines sroves, akmenis. Apmąstykite savo silpnąsias darbo vietas. Nepraraskite kantrybės bendraudami su artimaisiais. Įsidėmėkite profesinius patarimus, gautus dalykinius pasiūlymus.

Dvyniai. Galima pamėginti imtis sutvarkyti kokį nors skubų reikalą. Tai geras laikas ieškoti sunkiai gaunamos informacijos ar mėginti susitikti su sunkiai prieinamu asmeniu. Vis dėlto tikėtinos klaidos, nesėkmės dėl neapdairumo, nemokėjimo įvertinti svetimas pastabas, kritiką.

Vėžys. Puikus metas tvarkyti keblius skolų, draudimo, mokesčių reikalus. Tai likimo dovanų metas – mėginkite su viršininku pakalbėti apie jūsų atlyginimo perspektyvas. Galima pirkti vertingus daiktus, dovanas.

Liūtas . Gerai apmąstykite dabartines savo galimybes ir tik tada ryžkitės pavojingam žingsniui. Tačiau jei bent kiek abejojate savo pasirinkimo teisingumu, tikrai nerizikuokite. Kita vertus, šis laikas tinkamas kreiptis pagalbos, paramos, ieškoti pagalbininkų, investuotojų.

Mergelė. Palankus laikas tvarkyti konfidencialius dalykinius reikalus. Gerai pereiti į kitą darbovietę, susitikti su nauju darbdaviu, tinka pasirašyti darbo susitarimus. Šiuo metu jūs esate atviri naujiems jausmams – gali užsimegzti tarnybinis romanas.

Svarstyklės. Gerų pokyčių laikas. Kol kas sėkmė priklausys būtent nuo jūsų. Palanku priimti ilgalaikius finansinius sprendimus, įsigyti vertingos elektros technikos. Jei jums reikia ko nors paprašyti įtakingo draugo, susitikite nedelsdami.

Skorpionas. Aktyviai veiklai itin palankus metas. Tinka priimti lemtingus karjeros sprendimus. Nuostabus periodas – galimi susitikimai su išskirtiniais žmonėmis, svarbiais jūsų veiklai, karjerai. Būtinai tuo pasinaudokite.

Šaulys. Nebijokite daug užsibrėžti – šiuo metu jums pavyks iš tiesų nemažai nuveikti. Ryžkitės pagaliau atviram pokalbiui su sutuoktiniu ar mylimuoju – jūsų santykiuose gali būti džiugių ir reikšmingų pokyčių.

Ožiaragis. Nebijokite rizikuoti, ką nors paaukoti, susitaikyti su tuo kas neišvengiama, ir mėginti laimę – iš esmės tai sėkmingas metas, nors gali varginti įtampa ar nerimas. Vis dėlto  jums pavyks nusiraminti ir pasidžiaugti artimųjų bei vaikų pasiekimais.

Vandenis. Gali tekti guodėjo vaidmuo – bus lengva suprasti aplinkinius, netgi savo priešus. Tai puikus metas ieškoti įvairių sąlyčio taškų, taikytis, tai periodas, kada nesantaika virsta draugyste, meile, bendradarbiavimu.

Žuvys. Tinkama proga svarbiems veiklos pokyčiams, kaip ir gerinti pašlijusius santykius su kolega, darbdaviu, artimaisiais. Palanku pasitikrinti sveikatą, atlikti svarbius tyrimus, pradėti gydymosi kursą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą