2015 m. lapkričio 18 d., trečiadienis

Astrologinė Auros prognozė lapkričio 19 -gruodžio 3 dienoms



Energijos pakilimo metas, kuris vis dar tęsiasi iš praėjusio periodo. Būsite pakankamai veiklūs, kupini jėgų, naujų drąsių sumanymų. Tai palankus laikas entuziastams ir ryžtingiems žmonėms. Bet koks ryžtingas veiksmas turi būti gerai apgalvotas. Ko nors naujo galima imtis tik tuo atveju, jei viskas deramai pasverta, nes klaidas ištaisyti bus sunkiau nei buvo manoma. Kita vertus, šis periodas gali suteikti ilgalaikį finansinį stabilumą.

Geriausiai šio periodo metu remtis savo jėgomis ir valia, mažiau klausyti kitų nuomonės. Todėl patartina save reklamuoti, kovoti su kliūtimis ir konkurentais, ginti savo projektus, idėjas, sumanymus. Taip pat atsiras gera  proga pakovoti ir už savo šeimos ir vaikų interesus.
Palankus metas laukia tų, kurie visą laiką stinga jėgų ir entuziazmo. Verta imtis sunkių, nemalonių darbų, kuriems vis pritrūksta laiko,noro, iniciatyvos.

Avinas. Nelengvas, bet svarbus periodas. Nebūkite tiesmukiškais. Nebijokite nesėkmių, nesklandumų – jie irgi bus naudingi. Būsite linkę į neobjektyvius vertinimus – arba nejusite pavojaus, arba tuščiai nerimausite.

Jautis. Palanki proga juridiniams reikalams tvarkyti. Svarbu taikytis su priešais, konkurentais. Gera proga visuomeniniams susitikimams, pristatyti savo darbus plačiai publikai. Jausite jėgų pakilėjimą ir optimizmą.

Dvyniai. Puikus metas dalykiniams ir tarnybiniams reikalams tvarkyti. Palanku sudaryti svarbias darbo sutartis, pereiti į kitą darbovietę. Palankus metas vizitui pas gydytoją.

Vėžys. Būkite energingi – ir viskas susiklostys šauniai. Dabar galėsite nesunkiai išspręsti reikšmingas dalykines problemas. Išgirstomis meilės priesaikomis galite tikėti.

Liūtas. Ramus metas. Nieko naujo nepradėkite, baikite senus darbus. Palanku spręsti šeimines problemas. Galimos malonios staigmenos iš vaikų.

Liūtas. Verta stabtelėti, sumažinti darbo tempus. Dažniau nusileiskite aplinkinių valiai, tuomet tikrai sulauksite pagalbos. Nepatartina tvarkyti piniginių, taip pat su nekilnojamuoju turtu, kraustymusi į kitą vietą susijusių reikalų.

Mergelė. Reikalai pajudės sparčiau. Atidžiai sekite naujienas. Kad laimėtumėte, jums reikės ne tik smarkiau suktis, bet ir prisiminti pažintis. Tai gerosios pagalbos metas – eikite, prašykite ir gausite.

Svarstyklės. Nors periodas žada naudą ir sėkmę sprendžiant finansines problemas, būkite taupesni ir atsargesni pinigų, turto sferoje. Neatidumas sutuoktinio poreikiams, o ypač jausmams, gali baigtis skaudžiai.

Skorpionas. Būsite kupini energijos ir sveiko piktumo. Galite kita linkme pakreipti jums nepalankią situaciją, jei sugebėsite veikite staigiai, be svarstymų.

Šaulys. Poilsio metas. Verta kuo greičiau pabaigti neatidėliotinus darbus ir atsiduoti laisvalaikio reikalams. Kita vertus, geras laikas konfidencialiems reikalams tvarkyti – galima prašyti neoficialios paramos, pagalbos iš tam tikrų įtakingų įstaigų.

Ožiaragis. Ne pats geriausias skubiems  ir svarbiems reikalams tvarkyti – tuščiai laiką sugaišite. Likimo kaprizai gali sugriauti patikimus santykius su partneriais, su vadovybe ar sutuoktiniu. Netikėkite įtakingų asmenų pažadais, neverta pasikliauti draugais.

Vandenis. Pirmos savaitės dienos sujauks jūsų planus, tiesa, tai išeis į naudą. Būkite atidūs atlikdami savo užduotis – galite padaryti apmaudžių klaidų ir patirti nemenkų nuostolių. Patartina nepriimti svarbių sprendimų šeimoje ir įsipareigojimų darbe.

Žuvys . Būsite linkę patys save klaidinti,kritikuoti, norimus dalykus įžvelgsite ten, kur jų nėra. Bendraudami irgi galite nepastebėti apgaulės, nepajusti pavojaus, jei susidursite su įtakingu asmeniu ar užsieniečiu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą