2015 m. lapkričio 4 d., trečiadienis

Astrologinė Auros prognozė lapkričio 5-19 dienoms



Beveik visas šis laikotarpis nepasižymės pozityviomis energijomis. Žemė bus neigiamų kosminių audrų sukūryje. Daugmai žmonių bus sunkiau įveikti kylančias problemas, nes pati gamta stabdys ir neduos jokio palaikymo. Žmonės bus linkę į kraštutinumus, ambicijas ir provakacijas. Blogiau gali pasijausti žmonės, sergantys chroniškomis ligomis,  senyvo amžiaus atstovai ar vaikai. Versle taip pat gali kilti nenumatytos kliūtys, finansinės problemos, strigti dokumentų įteisinimas, pirkimai-pardavimai. Nelabai palankus periodas kelionėms, santykių aiškinimuisi, renginių organizavimui.


Avinas. Kad ir ko besiimtumėte, jausite didėjantį dėmesį ir palaikymą iš aplinkinių. Matydami ir išklausydami žmonių problemas rasite savo sprendimo būdų. Unikalios idėjos kils iš menkiausių provokacijų.

Jautis. Nemenka nelaimingų atsitikimų tikimybė. Saugokite savo sveikatą, apsidrauskite iš anksto. Atidėkite svarbius susitikimus bei keliones, jos nebus vaisingomis.

Dvyniai. Gali kilti visai nenumatytų kliūčių su giminaičiais, artimo rato draugais. Ginčai bei ambicijos tik dar paaštrins situaciją. Patartina mažiau kištis į svetimas problemas, atramos tašką galima būtų rasti gamtoje.

Vėžys. Šis laikotarpis pasižymės susitikimais, naujomis pažintimis, linksmu laisvalaikio praleidimu. Geras metas atostogoms, atsipalaidavimui, juolab nuo užgriuvusių problemų susikaupti bus pristigę jėgų.

Lūtas. Tik vidinė harmonija padės susikurti tinkamą atmosferą darbe bei namuose. Niekur neskubėkite, venkite papildomų darbų, kas ateityje padės išsisukti nuo labai rimtų problemų.

Mergelė. Aktyvumas ir pozityvumas lydės jus visą šį laikotarpį. Nedelsiant atkreipkite dėmesį į savo antrąją pusę, atviras pokalbis padės išspręsti seniai gvildenamą problemą. Nepradėkite naujų darbų.

Svarstyklės. Užbaikite senus, užvilkintus darbus. Susitikite su senais draugais, pažįstamais, su kurias jausdavotės gerai. Pasinėrę į prisiminimų srautą galite netikėtai sužinoti apie slėptą nuo jūsų svarbią informaciją.

Skorpionas. Šis mėnuo išties bus labai svarbus. Pavyks gauti seniai išsvajotą daiktą, įgyvendinti tai kas buvo neįgyvendinama. Žvaigždės bus labai dosnios ir palaikys bet kokią jūsų idėją. Verta pasinaudoti tokia proga.

Šaulys. Nusimato pakankamai produktyvus laikotarpis. Teks daug dirbti, iniciatyva bus pastebėta ir aukštai įvertinta. Nesiliaukite reikštis, nesislėpkite nuo žmonių. Stenktės maksimaliai išnaudoti šį laikotarpį tiek asmeniname gyvenime, tiek meilės santykiuose.

Ožiaragis. Nepavyks įgyvendinti visų savo planų, gali sutrikdyti netikėtos žinios apie artimuosius. Tikėtini nesklandumai darbe bei asmeniniose santykiuose. Būkite atsargesni kelyje ir su pinigais.

Vandenis. Pasistenkite nieko nesureikšminti. Dabar ypač svarbu plaukti pasroviui, nesivelti į  konfliktines situacijas. Darbe jausitės blogiau nei namie. Pasistenkite rati laiko sau ir poilsiui.

Žuvys. Netikėtai galite surasti dingusius daiktus ar sutikti žmones, kurių seniai ieškojote. Galite sulaukti likimo dovanų, stebuklų, kurių visiškai nesitikėjote. Klausykite savo intuicijos, ji bus labai paaštrėjusi.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą